- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi #5 üzenetére
145 Euróért vettem ezt a Vorke V1 -et. Sztem ez kb. az, mint amit Te összeraktál (van egy újabb verziója J3455 -tel). Megvettem hozzá az adaptert és csak fel kellett csavaroznom a monitorom hátuljára. Az árban benne van egy hivatalos Win10 home. Van még egy mikroSD slot, ahonnan az Android és a Linux bootolható. Android alatt fut a MyTV. Ez az otthoni gépem. A kamionban egy Chromecastot használtam, amivel kiküldtem a telóm képét monitorra. De, most inkább vettem egy Tabot HDMI kimenettel. Szóval, nem igazán értem, hogy mobilizálható tartalomfogyasztáshoz miért jó egy ilyen megoldás. Sztem egy teló, BT egér, bill., meg egy Chromecast (vagy, HDMI out) praktikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest