- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi #5 üzenetére
145 Euróért vettem ezt a Vorke V1 -et. Sztem ez kb. az, mint amit Te összeraktál (van egy újabb verziója J3455 -tel). Megvettem hozzá az adaptert és csak fel kellett csavaroznom a monitorom hátuljára. Az árban benne van egy hivatalos Win10 home. Van még egy mikroSD slot, ahonnan az Android és a Linux bootolható. Android alatt fut a MyTV. Ez az otthoni gépem. A kamionban egy Chromecastot használtam, amivel kiküldtem a telóm képét monitorra. De, most inkább vettem egy Tabot HDMI kimenettel. Szóval, nem igazán értem, hogy mobilizálható tartalomfogyasztáshoz miért jó egy ilyen megoldás. Sztem egy teló, BT egér, bill., meg egy Chromecast (vagy, HDMI out) praktikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest