Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
145 Euróért vettem ezt a Vorke V1 -et. Sztem ez kb. az, mint amit Te összeraktál (van egy újabb verziója J3455 -tel). Megvettem hozzá az adaptert és csak fel kellett csavaroznom a monitorom hátuljára. Az árban benne van egy hivatalos Win10 home. Van még egy mikroSD slot, ahonnan az Android és a Linux bootolható. Android alatt fut a MyTV. Ez az otthoni gépem. A kamionban egy Chromecastot használtam, amivel kiküldtem a telóm képét monitorra. De, most inkább vettem egy Tabot HDMI kimenettel. Szóval, nem igazán értem, hogy mobilizálható tartalomfogyasztáshoz miért jó egy ilyen megoldás. Sztem egy teló, BT egér, bill., meg egy Chromecast (vagy, HDMI out) praktikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- További aktív témák...
- Bolti év végi végkiàrusítàs! Prémium kategóriás gamer ternékek! Viszonteladók, üzletek figyelem!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi