- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
Nekem úgy cserélték, hogy épp otthon voltam szabin, csönget valaki. Kinyitom, hogy ki lehet, azt mondja a pacák, hogy gázóra ellenőrzés, a másik szaki meg már benne van a lépcsőházi gázóraszekrényben és már le is tépte a plombákat, szedi ki az órát. Mondom hopp hopp, hogyhogy én erről nem tudok, mi van ha nem vagyok itthon? Erre az volt a válasz, hogy pont az a lényeg, hogy nem értesítenek előre, rajtaütés van kérem szépen, ha nem vagyok itthon akkor is leszedik. Na mondom, ez remek, mit fognak kitalálni... Szerencsére megmérték, és mindent rendben találtak, de ilyen előre lefotózom meg bekamerázom dologra esélyem sem volt. Ha leszedték volna és utána ráugrik páros lábbal, és rám fogja hogy megrongáltam, nem tudom bizonyítani, hogy nem én voltam, de még ha csak a plombát megbirizgálja mielőtt leszedi, azt sem. Mondjuk, ha így belegondolok felmegyek a harmadikra, letöröm a haragosom plombáját, aztán ő mit sem tudva fizethet amikor legközelebb jön a kommandó... Valahogy fura ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest