Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na, akkor tények, szigorúan az Axios cikkéből.
Lelépnek sokan, de ez egy iparági trend (példákat is hoz) és a Ubisoft számai sem kirívóak, pótolták is őket.
Sokan a fizu miatt mentek el, úgyhogy emelték a kanadai stúdióknál a juttatásokat, azóta 50%-kal csökkent a lelépők száma.
A toxikus munkakörnyezetet felismerték, vezetőket küldtek el, foglalkoznak a problémával, de én is küldtem cikket, hogy még mindig rengeteg gondjuk van, szóval ez gáz.Pontosan mit akarsz bizonyítani? Nem rajongok értük, cserébe egyik másik cégért sem, tizenkettő egy tucat a Ubisoft is, ugyanilyen cikkeket hoznak le az Activisionről, a Rockstarról, a Bungie-ról és sok más hasonló méretű és működésű cégről, annyi pozitívumot látok csak a franciákban, hogy legalább időben felismerik és reagálnak az eseményekre, még ha ez tűzoltás is.
De én itt most kiszálltam, haters gonna hate I guess, további jó cégcsoportszintű
démonizálást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- Számlával, Garanciával! Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB
- Számlával, Garanciával! Microsoft Xbox One S 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- JONSPLUS MATX PC számítógép Handle Case Z20
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest