- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
Blasius0704 #1 üzenetére
Nem tudom hogy a bgf-en milyen a gazdinfó, de amikor az egyik vezető oktató mondja azt, hogy pl adatbáziskezelésből kevesebbet kér számon egy gazdinfóstól mint egy informatikus fizikustól vagy egy progterv infóstól... akkor az jelent valamit...
Progterv infó Pécs, Mérnökinfó Pécs sztem
-
Bocaa
senior tag
válasz
Blasius0704 #1 üzenetére
Hat a ket valasztott szak alapjan a bgf nem tunik opcionak. Mert valoszinuleg programozàssal fogalalkozna inkabb mint irodai informatikaval. A csodalatos gazdinfo szak amugyis eleg gyenge szerintem.
Time87: Mernok infoval talan jobban jarsz Szeged es Györ eleg jo ahogy hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged