- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Így már értem
Egyébként milyen munka érdekelne titeket itt Londonban? Mostanában aki nincs itt annak semmi esélye sincs munkát találni. Van egy ismerősöm aki ilyen programozással foglalkozik. Megkérdezhetem, hogy tud-e valami lehetőséget. Múltkor mondta,h java programozót keresnek, de nem hiszem,h 2 hét alatt nem találtak senkit, én meg inkább HW-es vagyok. Ha gondolod vegyél föl msnre, vagy beszélgethetünk az angliás topicban is, csak nem szeretném teleoffolni Jövő héten sajnos elég sok szabadidőm lesz, mert épp munkát készülök váltani.Köszi!
-
kem
addikt
Gratulálok nektek!
Jó végre ezt olvasni azok után amiket eddig olvastam rólad\tőled. Így viszont nem értem, hogy miért kacsingatsz anglia feleKöszi!
-
tildy
nagyúr
válasz HarapósKutya #9 üzenetére
Innét ismerjük egymást, már régóta.
Tavaly a ph tábor alatt sikerült egy sátorfülkerészben szunyálnunk (thanx to Samyka) , ahol a ph tábor alatt minden este legalább 1 órát dumáltunk elalvás előtt. Fura, mert előtte kb 4 évig nem beszéltünk összesen ennyit.
Aztán msn hónapokig , majd egy buli után úgy döntöttünk, mi lenne ha együtt próbálnánk megPAzsitz: játszom én is, de közel sem vagyok olyan jó, és olyan fanatikus mint ő Nekem max kikapcsolódás néha néha(Kb 2 hete nem játszottam már), neki napi program
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Nimrod
addikt
"...De emberileg? Hát csajok, el a mancsokkal, eddig nem kellett, most már én vittem el..."
Hümmm na majd egyszer ezt is megéljük...
-
-
PazsitZ
addikt
ha néha sokat wowozik
Te is szoktál néha sokat wow-ozni ha jól tudom- http://pazsitz.hu -
-
HarapósKutya
tag
UI: A ph nélkül, és a ph tábor nélkül mindez persze nem jöhetett volna létre
Ha szabad megkérdeznem akkor ezt hogy érted?
www.halivud.hu
-
tildy
nagyúr
Ó a paranoid látásmódom, azt hittem rám érted.
Kedves történet. És szívhezszóló. Értem mire gondolsz.Esmein: a kisujjam nem, de a karomat (csuklómat, könyököm ) szívesen adom
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Vakegérke
félisten
Egzisztencia, vagyon, hogy csak kettőt mondjak hirtelen a fontos dolgokból.
Soha nem érdekeltek. Vagyis igen, de nem törtettem mohón, hogy legyek valaki, és az enyém legyen a legnagyobb ház a faluban.Elhúnyt feleségemnek van egy rokona akárhol, és anno nála is jártunk, amikor még megengedhettük magunknak, hogy legyen egy Trabink.
A kapu előtt várt minket, és első mondatait azzal fejezte be, hogy övé a legnagyobb ház a faluban.
- Na és? - kérdeztem.
- Hát az enyém a legnagyobb ház a faluban!
- Na és?
- Az enyém...
- Édesanyád hogy van?
- Megvan.
- Hol?
- A hátsó portán.
A hátsó porta két helyiséges vályogház volt. Ott nőtt föl a srác, aki immáron összekapált annyit, hogy kétszintes háza van a faluban. Felnéznek rá, és én nem értettem, hogy miért. Az a tetves téglahalom lenne a csodálat tárgya?Ott töltött időnket a hátsó portán töltöttük. Az anyóka kivirult, elénk rakta az elemózsiás tálat. Csipegettünk, inkább illemből, mint éhségből. Érezze, hogy izlik a kaja. Amit nála hagytunk, az bőven sok volt ahhoz képest, amit kaptunk, de ezt ugye nem gusztusos mérlegre rakni.
Búcsúzáskor először szárazon lejattoltam a legnagyobb ház tulajdonosával, aztán megöleltem az anyókát, és átéreztem könnyei súlyát.Nálam első a szeretet.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
malwy
senior tag
Elég merész tett ezt az írást felrakni, ráadásul úgy, hogy valószínűleg olvassa soraidat. Szavaid nem feltétlen sugallnak csak jót, ráadásul magánéleted. De még nem sikerült minden szót felfognom az írásodból
-
Vakegérke
félisten
Az értékrendben sokadik a szeretet. Nálam az első.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest