Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Na ne viccelj!
És mi a helyzet pl. a Dolby Vision-nel, ahol 12 bit-tel dolgoznak?
Van hozzá referencia monitoruk is.
De pl. az a Philips multimédia monitor is natív 10 bites - amit hoztam a monitoros topikban - és az is csak 500 dollár körül mozog kb.A pongyola példát pont nem értem, mert éppen ismerem a dithering működését és nem értem mit akartál ezzel mondani.
Szerintem semmi hasonlóság nincs itt, miért volna egyáltalán szükség bármilyen LUT-ra az FRC-hez? Ott a videójel 10 bites és a panel meg temporal dithering-gel emulálja a 8 bitnél nagyobb köztes értékeket.A fenti gondolatmenetemnél nekem úgy jött le, hogy a 14 bit LUT ahhoz kell, hogy "mikro offset"-et lehessen alkalmazni a monitor paraméterezésekor, ha ez az offset épp két érték közé esik 10 biten, akkor oda kell a nagyobb felbontás. Persze ez mind csak spekuláció a részemről, mert egyébként a 10 bites videójel önmagában az életben nem címezne meg 10 bitnél többet abból a 3D LUT-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest