Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6701) Dzsekó válasza djalmasi (#6699) üzenetére


Dzsekó
addikt

Sokat futott már, "Power on Hours" értéke már magas. Nem jelent amúgy semmit, csak jelzés értékű, hogy nem ma gyártott HDD-ről van szó vagy szerverben üzemelt leállás nélkül.

(#6702) cigam válasza djalmasi (#6699) üzenetére


cigam
félisten

Mert az egy _becsült_érték, a lemez többi paraméteréből:

Amennyiben a fejlett opcióknál található kondíció számítás módszerénél az "Adat mező analízise" került kiválasztásra, úgy a program az alábbi módon határozza meg a hátralévő időtartamot:
Alaphelyzetben a merevlemez várható élettartamának 5 évet feltételez (5 éven keresztüli teljes terheléssel való működést, más szóval 1825 napot, mely alatt a merevlemez folyamatosan dolgozik éjjel-nappal).
Ebből kivonja a már lefutott működési időt.
A kapott értéket csökkenti a túl magas hőmérsékleti napok arányában. Mikor csak rövid időre volt magas a hőmérséklet, az nem számít kritikusnak, de ha adott napokon keresztül az átlaghőmérséklet folyamatosan magas volt, akkor nagyobb mértékben csökken a hátralévő napok száma.
A kapott értéket pedig megszorozza a merevlemez kondíciójának négyzetével.

Forrás:HDSentinel.com

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#6703) gytaka11


gytaka11
csendes tag

Sziasztok,
Jelenleg az 5.61-es teljes (és legális) verziót használom sztenderd desktop gépen (Samsung 970 Evo Plus 2TB, 980 Pro 2 TB és 3 db. Toshiba HDWD 240 3TB hdd-k monitorozására).
Kérdésem: érdemes-e váltani az 5.70-es verzióra illetve érdemes-e a professional-t választani?
Köszönöm a hozzáértést előre is.

[ Szerkesztve ]

Hoc volo: nunc nobis carmina nostra placent.

(#6704) King Unique válasza gytaka11 (#6703) üzenetére


King Unique
titán

Annak eleve nem kellene kérdésnek lenni, hogy érdemes-e a legújabb verzióra frissíteni, ha megnézed az 5.61-es jó 1,5 éve jelent meg, de az 5.70-es is idén januárban, ahol az utóbbinál eleve ott a listában egy rakás fejlesztés, új eszközök támogatása, stb...
Az hogy a Standard vagy Professional változatot érdemes-e választani, értelemszerűen attól függ, hogy milyen funkciókra van szüksége a felhasználónak, lásd az összehasonlítást... Ahol ha pl. teljes felületi analízis és tesztek kellenek, akkor eleve adja magát az utóbbi.

(#6705) Foose


Foose
addikt

Sziasztok! Hihetek a hds-nek? Próba verzió.... Kb 4 hónapja ki lett cserélve egy ssd-m,mert eléggé gyatra adatokat mutatott. (használt pc-t vettem,abban volt benne) Vettem zsír új ssd-t,és a jelen állás megint érdekes. Miért csak 96% a kondíció ilyen kevés használat után? Egy illető hirdet egy ssd-t,annak az adatai [kép] meggyőzőek,pedig többet használt ssd mint az enyém. Ezt mi okozza? Az enyém: [kép] hds 5.70

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#6706) King Unique válasza Foose (#6705) üzenetére


King Unique
titán

Az SSD kondíciója, tények és tévhitek (2016!)

"Alapvetően azt kell tudni, hogy az SSD kondíciójának csökkenése - a merevlemezekkel ellentétben - a használatból adódóan (a ráírt adatok függvényében) természetszerűen csökken, tehát nem kell megijedni ha a kondíció csökkenését tapasztaljuk, mert ez csak a technológiából adódó teljesen természetes elhasználódás! Akit érdekel, erről részletesebben az Átfogó elemzés az SSD-k természetéről című cikkben olvashat. Egy 10%-os kondíciójú SSD is ugyanolyan teljesítményű (helyes beállításokkal annak kell lennie), mint egy teljesen új. Aggodalomra csak az adhat okot, ha az írási mennyiség az átlagostól eltér, erre a későbbiekben 1-2 példát be is fogok mutatni és az eddigi tapasztalatok alapján a lehetséges okokra is kitérek."

No comment! :B

[ Szerkesztve ]

(#6707) Foose válasza King Unique (#6706) üzenetére


Foose
addikt

Hát csak nem értem,a két képen a működési napok száma szinte egyforma,az írt adat mennyisége picit eltér,akkor másik hogyan lehet 100%,míg az enyém már csak 96%. Oké,köszi.

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#6708) King Unique válasza Foose (#6707) üzenetére


King Unique
titán

A 2 képen eleve 2 eltérő SSD van, amiknél emiatt lehetnek gyártóspecifikus eltérések a kondíció számításánál, vagyis semmi értelme ilyen alapon összehasonítani a kettőt, almát a körtével esete... Ha 2 teljesen azonos SSD-ről lenne szó, akkor lehetne összehasonlítani az írásmennyiség függvényében a kondíciót, de még akkor sincs különösebb értelme, meg pláne nem 9X%-nál ami teljesen jó, nem véletlenül írja a HDS is a szöveges értékelésnél, hogy a meghajtó állapota hibátlan. ;)

(#6709) Hofeher válasza Foose (#6707) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Azért a Samsung szerintem jobb mint a Kingston minőségben de nincs ekkora különbség nekem van 830 ssd m ami 50% nál jár igaz nem mai darab 64gb létére 50tb feletti írást szenvedett el eddig.

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#6710) ElektrikusDE válasza Foose (#6705) üzenetére


ElektrikusDE
senior tag

Szia!

Két különböző minőségű és méretű SSD-t hasonlítasz össze!

Az első SSD SAMSUNG 970 EVO Plus 500GB
Garantált TTW:300 TB

A te SSD-s meg KINGSTON A400 240GB
Garantált TTW:80 TB

A HDS meg ebből indul ki az kondíció számításánál.

Ez okozza a különbséget.(elsősorban)

“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs

(#6711) Foose


Foose
addikt

ok. a lényegi kérdésem nem ez volt,az egyértelmű hogy nem azonos a két ssd. De bízom benne hogy értettétek,mit akarok kérdezni.

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#6712) Dzsekó válasza Foose (#6711) üzenetére


Dzsekó
addikt

Egyszerűen megfogalmazva a Kingstonba épített memória chip-ek kevesebb írást képesek elviselni, mint a Samsungba épített chip-ek. 2TB írt adatnál a HDS elkezdett lefelé számolni. Samsungnál meg az 1,28TB nem éri el az összes írható adatmennyiség 1%-át, ezért 100%-ot mutat az SSD kondíció. De ne aggódj, ez még nem is olyan rossz. Pl. egy Crucial BX500 egy facebookozó nyugdíjas néninél fél év után 60%-os volt már csak. Persze maga az SSD olcsó volt.

[ Szerkesztve ]

(#6713) gytaka11


gytaka11
csendes tag

Az alábbi smart értékekre (főleg load/unload cycle) kérek tőletek véleményt.
A Toshiba P300 4Tb leírásában ReliabilityLoad / Unload Cycle 600.000 (2TB - 6 TB SMR) szerepel. Ez a vinyó még nincs egy éves. Szerintetek? Köszönöm a hozzászólást előre is!

[ Szerkesztve ]

Hoc volo: nunc nobis carmina nostra placent.

(#6714) King Unique válasza gytaka11 (#6713) üzenetére


King Unique
titán

Ha egyszer 100%-os a kondíció és a SMART nem mutat hibát, HDD weboldalán a fejparkolásnál 600 000 a névleges limit, akkor nem egészen világos hogy mi a kérdés, illetve 236 182 db parkolás esetén mi az aggodalom oka? :B Ha 1 év alatt jött össze ennyi, az lehet ennyi idő alatt kicsit sok, de még nem kritikus, szükség esetén adott a HDS-nél a mérsékléshez/tiltáshoz a lemezek leállásának akadályozása funkció, + a program regisztrált (fizetős) változatánál az APM átállítása, ennyi.
Itt ami probléma lehet, az inkább az SMR illetve az amiatti esetleges drasztikus belassulás írásnál. :))

[ Szerkesztve ]

(#6715) gytaka11 válasza King Unique (#6714) üzenetére


gytaka11
csendes tag

Az, hogy érdemes-e bekapcsolni a HDS-ben a lemezfigyelés alatti "lemezek leállásának akadályozása" opciót.
Kösz, SMR-el nem volt eddig semmi bajom (én is tartottam tőle az elején). A másik 10 vinyóm CMR-es, és én eddig érdemleges különbséget nem tapasztaltam.

Köszi, közben válaszoltál

[ Szerkesztve ]

Hoc volo: nunc nobis carmina nostra placent.

(#6716) gytaka11 válasza gytaka11 (#6715) üzenetére


gytaka11
csendes tag

Az még kérdés maradt, hogy 2 hónap alatt 226 633 parkolás normális-e. (fenti kép)

[ Szerkesztve ]

Hoc volo: nunc nobis carmina nostra placent.

(#6717) Oldman2


Oldman2
veterán

Azt hol lehet beállítani, hogy a SMART lapon az Adat oszlop ne Hexa, hanem decimális értéket mutasson?

(#6718) ElektrikusDE válasza Oldman2 (#6717) üzenetére


ElektrikusDE
senior tag

Szia!

Azt én is keresgettem, pedig már régen átállítottam, hogy úgy mutassa.
Sikerült megtalálnom végül, a S.M.A.R.T. lapon a jobb egér menüjében választható ki.

“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs

(#6719) Oldman2 válasza ElektrikusDE (#6718) üzenetére


Oldman2
veterán

Köszi!
:R

(#6720) Dzsekó válasza King Unique (#6714) üzenetére


Dzsekó
addikt

Egy érdekes dolog azért van, ha megnézed a kép alján lévő statisztikát. Szeptembertől hirtelen elkezdett felmenni a fejparkolások száma. Ennek nem tudom mi lehet az oka.
Illetve az lehet magyarázat, hogy szeptemberig be volt állítva Sentinelben a lemezek leállásának akadályozása, utána meg nem, és elkezdett felmenni a parkolások száma.

(#6721) gytaka11 válasza Dzsekó (#6720) üzenetére


gytaka11
csendes tag

Igen, igazad van. Be volt állítva a lemez leállásának akadályozása. Újratelepítés után nem állítottam vissza pont azért, mert kíváncsi voltam, hogy elkezd-e emelkedni az érték.

Ezekután tényleg nem maradt más kérdésem, minthogy ez a jelenség normálisnak tekinthető-e két hónap használat alatt? Mellesleg el nem tudom képzelni, hogy ebben a modellben (HDWD240UZSVA) akkor ténylegesen mennyi parkol a fej a teljes életciklusa alatt. (amivel a 600.000-es realibility érték így nyilván köszönőviszonyban sincs).

A kérdésem a normalitásra vonatkozott.

Hoc volo: nunc nobis carmina nostra placent.

(#6722) psl2003 válasza gytaka11 (#6713) üzenetére


psl2003
csendes tag


Eddigi lemezeimhez viszonyítva szerintem sok, eddig csak a 2,5-ös WD-im produkáltak az átlagnál magasabb értékeket, az egyik kb. 4-600 ezret 1-2 év alatt, a többi meg időben le lett tiltva HDS-sel.
Gyanítom, talán az lehet a kérdésed mögött, hogy ez nálad annak a példánynak a hibája-e, vagy esetleg a típust olyan felhasználási területre tervezték, ahol a gyakori parkolás miatti előny fontosabb, mint az élettartam, vagy a te géped egyéb beállításai illetve a személyes felhasználási területed ennyire eltér az átlagtól?
Van a HDS-ben egy Online ellenőrzés nevű menü fent középen földgömb és HDD párosát szimbolizáló képpel. Abban össze lehet hasonlítani a SMART értékeket a földkerekségen használt más azonos típus lemezek értékeivel. Itt értelemszerűen választ kaphatsz a kérdésedre. Remélem.

(#6723) Hofeher


Hofeher
aktív tag

Sentinelen kivűl hdd felújitásra javitásra milyen pogramok vannak még (hdd regenerator, victoria hdd) esetleg nálam a hds van fenn alapnak de a javitás funkció nem mindig segit.

javitás után még nem az igazi régi külső hdd.

[ Szerkesztve ]

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#6724) Dzsekó válasza gytaka11 (#6721) üzenetére


Dzsekó
addikt

Sajnos normális az ilyen magas parkolás érték. 4-8mp-es parkolással 6 hónap alatt is elérheti a 600 ezres értéket ha sokat megy napközben a számítógép.

(#6725) liksoft válasza Hofeher (#6723) üzenetére


liksoft
nagyúr

Szervusz!

Jól látom, hogy 0% a kondíciója? Mert ha igen, akkor nem is kérdés miért ilyen a HDD. Egyébként IBM és utód HDD-t CSAK USB3-ról lenne szabad meghajtani, mert az USB2 nem ad elég tápot neki.

Azon kívül, nem mai darab.

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#6726) Hofeher válasza liksoft (#6725) üzenetére


Hofeher
aktív tag

Igen elég lestrapált darab van még pár sata2 vinyom azok ehhez képest újnak számítanak azok kondiciója nem 0.

Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.

(#6727) FaLiar


FaLiar
csendes tag

akciós a sentinel (-55%) 13 euro... és végre nem kell kamu oldalakról beszerezni senkinek sem

(#6728) Oldman2 válasza FaLiar (#6727) üzenetére


Oldman2
veterán

Hol?

A saját store-ban 18-nak látom...

(#6729) FaLiar válasza Oldman2 (#6728) üzenetére


FaLiar
csendes tag

bocsánat, ez gondolom ilyen személyekre szabott akció volt, nekem jött levél tölük és abban volt link, de most rendesen elolvastam és látom hogy már lejárt és nem public

bocsánat mégegyszer

(#6730) tjsz


tjsz
senior tag

Sziasztok!

Az miért van, hogy az e-mail-ben néha kérdőjelek jönnek elő?

[ Szerkesztve ]

(#6731) Dzsekó válasza tjsz (#6730) üzenetére


Dzsekó
addikt

Esetleg karakter kódolás/készlet más? Mivel az ékezeteknél a van a ? jel, ezért gondolom.

(#6732) tjsz válasza Dzsekó (#6731) üzenetére


tjsz
senior tag

Ok, de mind2 e-mail ugyanazon gépre érkezett és egy levelező programban. Az egyik e-mail "normális" a másik "nem normális" karakteres. Tehát ezért gondoltam, hogy a HDSentinel küldi rosszul. De a HDSentinel beállításaiban ezt nem lehet módosítani. Vagy, legalábbis nem találtam.

[ Szerkesztve ]

(#6733) Csorbi válasza tjsz (#6732) üzenetére


Csorbi
addikt

De két külön gépről, két külön HDS verzióból érkezett. Ott lesz a kutya elásva. A két gépen a nyelvi/területi beállítások ugyanazok, teljesen magyar mindkettő? A HDS is magyar? A két OS is ugyanaz?

(#6734) tjsz válasza Csorbi (#6733) üzenetére


tjsz
senior tag

Ugyanúgy Win10 van mind2 gépen és magyar. HDS is magyar.

(#6735) cigam válasza tjsz (#6734) üzenetére


cigam
félisten

De az egyiknek 5.6.1, a másiknak 5.5.0 a verziója. Plusz kukkants bele a levél fejlécébe. Milyen kódolást használ a tartalomra?
A levelezés több mint 40 éves szabványa 7 bites kódolást használ (az eső 127 ascii kód), így a speciális nemzeti karakterek, és fájlok átvitele nem volt megoldott. Később hozzácsapták a 8bit mime bővítményt, ami megoldotta, hogy a tartalom speciális karaktereket, és binárisokat is tartalmazhasson. Ennek ellenére a fejléc maradt 7 bites, ezért sincsenek ékezetes ímél címek, pl. mikulás@északisark.hu

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#6736) Csorbi válasza tjsz (#6734) üzenetére


Csorbi
addikt

Más a HDS verziója, és vajon a két e-mail cím, amiről jönnek, azok ugyanahhoz a szolgáltatóhoz (pl. gmail) tartoznak?

(#6737) tjsz válasza Csorbi (#6736) üzenetére


tjsz
senior tag

Ugyanazon szolgáltatótól (gmail), sőt ugyanazon e-mail címről.

[ Szerkesztve ]

(#6738) tjsz válasza cigam (#6735) üzenetére


tjsz
senior tag

Ez jól jelent meg:

Content-Type: multipart/related; type="multipart/alternative"; boundary="=_NextPart_y02ND0X9PRZsWWvCbE1Qk8g"
MIME-Version: 1.0
Date: Thu, 2 Dec 2021 14:34:08 +0100
Priority: urgent
X-Priority: 1
X-Mailer: Hard Disk Sentinel
X-Antivirus: Avast (VPS 211202-6, 2021. 12. 2.), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
This is a multi-part message in MIME format
--=_NextPart_y02ND0X9PRZsWWvCbE1Qk8g
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="=_NextPart_YyvGmPtZUc7j8IywmXsIAyv"
--=_NextPart_YyvGmPtZUc7j8IywmXsIAyv
Content-Type: text/plain;
charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

--
Ezt az e-mailt az Avast v=C3=ADruskeres=C5=91 szoftver =C3=A1tvizsg=C3=A1lt=
a.
https://www.avast.com/antivirus
--=_NextPart_YyvGmPtZUc7j8IywmXsIAyv
Content-Type: text/html;
charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
<HTML><STYLE>.xkeret h1 { margin:0; padding:0 10px 5px 10px; border-bottom:=
1px solid #808080; font: 140% arial; color: #333333; }.xkeret h2 { margin:0=
; padding:20px 20px 20px 20px; font: 110% arial; color: #333333; }.xkeret p=
{ margin:0; padding:2px 10px; font: 100% arial; color: #333333; }.xkeret {=

(#6739) tjsz válasza tjsz (#6738) üzenetére


tjsz
senior tag

Ez pedig kérdőjelekkel:

Content-Type: multipart/related; type="multipart/alternative"; boundary="=_NextPart_pPT2fGp3eCBs0mXFf5JuNAb"
MIME-Version: 1.0
Date: Fri, 3 Dec 2021 11:03:09 +0100
Priority: urgent
X-Priority: 1
Importance: high
X-Mailer: Hard Disk Sentinel

This is a multi-part message in MIME format

--=_NextPart_pPT2fGp3eCBs0mXFf5JuNAb
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="=_NextPart_DKwLdNPfD7ffxgAXiDmU419"

--=_NextPart_DKwLdNPfD7ffxgAXiDmU419
Content-Type: text/plain
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

--=_NextPart_DKwLdNPfD7ffxgAXiDmU419
Content-Type: text/html
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<HTML><STYLE>.xkeret h1 { margin:0; padding:0 10px 5px 10px; border-bo=
ttom:1px solid #808080; font: 140% arial; color: #333333; }.xkeret h2 =
{ margin:0; padding:20px 20px 20px 20px; font: 110% arial; color: #333=
333; }.xkeret p { margin:0; padding:2px 10px; font: 100% arial; color:=

[ Szerkesztve ]

(#6740) cigam válasza tjsz (#6739) üzenetére


cigam
félisten

Az egyikbe belenyúlt az avast, a másikba nem? Ha a levelezőt UTF-8-ra állítod megjavul? Mert az is difi, hogy az egyikből hiányzik a kódlap meghatározása.:
Content-Type: text/html;
charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
ill.
Content-Type: text/html
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#6741) tjsz válasza cigam (#6740) üzenetére


tjsz
senior tag

Thunderbird-öt használok, ha abban azt mondom, hogy "szövedkódolás javítása" a kérdőjeleses e-mail-en, akkor szépen megjavul a kinézete, de egy másik e-mail-t kiválasztva és visszatérve a "hibásra", újra kérdőjeles lesz.
Nem találtam olyan opciót, hogy fix-en UTF-8 legyen.

(#6742) Dzsekó válasza tjsz (#6741) üzenetére


Dzsekó
addikt

Nem használok Thunderbird-öt, leellenőrizni nem tudom, de ezt találtam.
"In Thunderbird 78+:
Menu > Options > General > Language & Appearance > Advanced button > Text encoding"
Illetve:
"Tools → Options → Display → Formatting → Fonts → Advanced... → Character Encodings "

Viszont szerintem ha átállítod, akkor meg a másik HD Sentinel mail lehet majd rossz. Én abba az irányba mennék el, hogy a hibás karakterkódolás mail-t UTF-8-al küldje el a HD Sentinel.

(#6743) fairi


fairi
addikt

Uj merevlemezemen alábbi hibát adta a HDD sentinal
"Seek error rate"
Windows indulásánál is jelzik baj van a HDD-vel

garanciális hiba, vagy inkább bug? Kb 30 napos működési idő, idei HDD. Toshiba x300 6TB

Azonnal mentsek mindent és hétfő vigyem, vagy nem rohanós probléma.

(#6744) tjsz válasza Dzsekó (#6742) üzenetére


tjsz
senior tag

Köszönöm szépen segítő szándékodat, ez a legutolsó verzióban (91.3.2) már nincs.

(#6745) cigam válasza fairi (#6743) üzenetére


cigam
félisten

Az eleve nagy hiba, ha fontos adatokról nincs mentésed. Ami nincs 3 helyre elmentve, az olyan mintha nem is létezne.

Tuti garanciális hiba, bár lehet csak melege van. Hőmérséklet rendben?

---
tjsz
Csak kíváncsiságképpen: Gmail online felületén nézve is hibásak az ékezetek?

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#6746) fairi válasza cigam (#6745) üzenetére


fairi
addikt

Ő lett volna a backup HDD-m, mert 6Tb és elfért volna minden adat rajta, csak tesztelés alatt volt. Csak torrentek vannak rajta vagyis elhalálozás nem okoz lelki betegséget.
Már őrültem jó és erre tegnap seek error. Torrentezés még mindig jó rajta, csak oly derült égből a csapás a 100-ról 0% esett. Nem rendszer mégis PC bootnál morcos az indulás.

30 fok a hőmérséklet ha szenzor jó akkor nem melegszik. nem tűzforró érintésre működés közben.

(#6747) cigam válasza fairi (#6746) üzenetére


cigam
félisten

Akkor egyértelműen garanciális probléma.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#6748) tjsz válasza cigam (#6745) üzenetére


tjsz
senior tag

Gmail web felületen jól jelenik meg minden. Vagyis ez levelező program specifikus hiba lesz.

(#6749) fairi válasza cigam (#6747) üzenetére


fairi
addikt

Erre mikor mentettem le az adatokat "megjavult". Ujra 100%-os, boot normális, és torrentek seedelése stabil.

Már nem értem mi van.

[ Szerkesztve ]

(#6750) cigam válasza fairi (#6749) üzenetére


cigam
félisten

Elképzelhető, hogy "egy kis piszok" akadályozta a fej mozgatását, ami menet közben (sok fejmozgás) "kikopott", vagy odébb lökte annyival hogy már nem okoz gondot.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.