Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6501) liksoft válasza Krystal_s (#6496) üzenetére


liksoft
nagyúr

Nagyon ritkán olvassa. Az egyre újabb driver-ek és drive-ok sok feladatot adnak Neki. A program nagy része csak a kivételek kezelésével foglalkozik! Azért írtam, küldj Neki riportot, mert vagy rögtön mondja, ehhez a rendszerhez más driver kéne, vagy a drive gyagya, vagy a kivételkezelés fog bővülni a programban. Vagyis 1-1 riport segítség, nem cseszegetés. Főleg, ha olyan küldi, aki nem napi 8-10 darabbal bombázza, mert annak nincs értelme. Csak ha itt nincs egyértelmű megoldás, csak akkor! Jó, ha tudja esetleg milyen konfigban milyen hiba lehet.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#6502) Krystal_s válasza liksoft (#6501) üzenetére


Krystal_s
addikt

Küldtem riportot a fejlesztőnek, mert most nem egyértelmű mi zavarodott meg. Eddig nem figyeltem a Raw read error értékeket, ezért nem tudom mit írt ki korábban. De most pár napja folyamatosan nézem és feltűnt, hogy állandóan változik. Még ezzel sem foglalkoznék, de nem csak az Adat rész változik, hanem az Érték is, ami jobban aggaszt.
A Küszöb/Határérték állandó 62, Aktuális érték és Legrosszabb 100, 100, ami sajnos szintén összevissza változik, akkor ha az Adatnál növekednek a számok.
Tegnap megfigyeltem, az Adat 363 millióig ment fel és közben az Érték és Legrosszabb 68, 68 lett. Gondoltam, akkor kapok hibajelzést, amikor 62-ig csökken, de 68 után hirtelen magától lenullázódott többször is és 0-ról kezdte a számolást.. Azóta most még alapon vannak az értékek 100, 100, 0.
Mivel ez egy 3 éves Notebook és Win7, nem történt semmi változás. 1 éve frissítettem a SATA drivert. 2 napja visszaállítottam egy korábbi verzióra hátha azzal volt gond.

(#6503) psl2003 válasza Krystal_s (#6502) üzenetére


psl2003
csendes tag

A smart oldalon az alsó harmadban van egy idővonal. Azon elvileg a HDS telepítésétől kezdve megvannak az értékek dátum szerint. Ott esetleg visszakövethetőek a régebbi változások is.

(#6504) Krystal_s válasza psl2003 (#6503) üzenetére


Krystal_s
addikt

Végig 0 adatot mutat. Néha jelzi a pár nappal korábbi magas adatokat, de mindig más számot ír. Valami megzavarodott, csak jó lenne tudni mi.
Ma eddig reggel óta 0 az érték. Tegnap egész éjjel emelkedett.

(#6505) Dzsekó válasza Krystal_s (#6499) üzenetére


Dzsekó
addikt

Hagyd már azt a Raw Read Rate-et, jó az úgy, néha több millió, néha kicsi szám és bizonyos időközönként kinullázódik.
Olyan nincs, hogy gyanús szektor. Van gyenge meg rossz. Nálad van 2 szektor áthelyezés esemény, de nincs rossz szektorod, ami furcsa, lehet szoftver okozta zavar. Ezért mondtam, hogy gyári HGST progival írd végig a HDD éjjel és reggelre meglátod, hogy mi a helyzet. Ha gyenge szektorod lenne, akkor a Current Pending Sector Count értéknél lenne 0-nál nagyobb szám, de jelenleg 0. Ha hibás szektorod lenne, akkor a Reallocated Sectors Count és/vagy az Off-line Uncorrectable Sector Count értékei lennének 0-nál nagyobb.

SSD-ből Crucial BX500 kondíciója nagyon gyorsan csökken, ha írsz rá. 2db netezős gépben, amin megy youtube is azért fél év alatt 75%-ra csökkent a kondíció az írás miatt. Egyébként más baj nincs vele. Az MX500 úgy tudom, hogy egy fokkal jobb ebből a szempontból. Samsung 860 EVO-t több ismerősöm nyúzza torrentes tárnak és bírja. SSD meghibásodási aránya jóval kedvezőbb, mint a HDD-é, de ha bekrepál, akkor nem lehet róla adatot visszaállítani. Gondoltam, hogy nem a laptopon tárolod életed mentéseit, hanem op rendszert és programokat telepítesz rá, ami pótolható vész esetén. Még ha netezős gépnek is használod, az op. rendszer betöltése és a böngésző ablakok betöltése rendkívül begyorsul. Én azt mondom, hogy megéri az SSD, de Te tudod. Minden SSD szélessége azonos, hisz 2,5"-os meghajtók. Érdekes is lenne, ha más lenne minden SSD külső mérete. :F
Persze a vastagságuk változik, de általában manapság a 7mm bevett szokás.

Win driver jobban kezeli a Trim-et és HDD-nél sem volt semmi bajom vele, sohasem kellett sehol sem cserélnem. Szerintem azt ne bolygasd.

(#6506) tjsz válasza Dzsekó (#6498) üzenetére


tjsz
senior tag

Erről hol olvastál, hogy a QVO sorozat kevés írást bír? Kb. mennyit?

(#6507) psl2003 válasza Krystal_s (#6504) üzenetére


psl2003
csendes tag

Bocs, de muszáj megkérdeznem, hogy a karmáddal mi a helyzet? :F Nem lehet, hogy inkább sötét lelked mélységeivel kellene foglalkoznod? :) Mert ilyen elvileg nem fordulhat elő. :N

De a viccet félre téve, az idővonal adatai szerintem nem igazán változhatnának visszamenőleg. Értelmetlen volna, pont a lényege veszne el. A sort még kinullázhatja időnként, hiszen az is értelmetlen, hogy ekkora számok esetén már kis se férjen az adott helyre. De az idővonalnak pont az a lényege, hogy a változások láthatóak legyenek bármikor.

Valami program hiba lehet talán, akár a meghajtóban, vagy a HDS-ben, vagy még az oprendszerben is. Időnként sérülnek, hogy miért azt talán még olyanok sem tudják mindig kideríteni és egyszerűen rendbe hozni, akik tényleg nagyon értenek hozzá. Ilyenkor sokszor az újratelepítés hozza a leggyorsabb megoldást. Hogy milyen sorrendben érdemes próbálkozni, az a helyi fontossági sorrendektől függ. De előtte, ha mód van rá, meg lehetne nézni egy másik gépen mit produkál egy másik HDS-sel. Akár USB-n keresztül, persze hosszabb ideig, mondjuk nagyon hosszú, meg nagyon rövid, meg vegyes fájlok másolásával, oda vissza.

Nézd meg az alábbi helyet, ha még nem ismered, itt a fejlesztő sűrűbben szokott válaszolni, igazából ha jól láttam, eddig mindig. Ez a HDS saját fóruma, vagy mi a szösz.
https://www.hdsentinel.com/forum/viewforum.php?f=31

(#6508) Dzsekó válasza tjsz (#6506) üzenetére


Dzsekó
addikt

Nem azt írtam, hogy kevés írást bír, csak hogy nem visel el olyan sok írást, magyarul valamivel kevesebbet. Itt azt írják, hogy harmadát. A QVO az QLC chipekből áll az EVO meg TLC-ből.

SLC NAND flash memory cell supports about 50,000 ~ 100,000 P/E cycles.
MLC flash memory cell generally supports up to 5,000 ~ 10,000 P/E cycles.
TLC NAND flash memory cell only supports around 3000 P/E cycles.
QLC flash memory cell supports around 1000 P/E cycles.

(#6509) Krystal_s válasza Dzsekó (#6505) üzenetére


Krystal_s
addikt

Azért nem így van, hogy simán csak hagyjam, mert ennél a lemeznél 3 évig mint látod a képen is végig 0 volt a R. R. Error adat. Most egy hónapja kezdett ilyen nagy számokat jelezni. Ma furcsa módon eddig egész nap 0.
A szektoros jelzés 1 éves dolog. Szerintem annak most nincs köze. Akkor futtattam komolyabb teszteket pl HDD Regenerator stb.
Melyik gyári HGST programra gondolsz, mert én csak valami ősi verziót találtam itt, Drive Fitness Test cd-re és floppyra.

Köszönöm az SSD infókat. Pont ma éjjel is olvastam több panaszt a Samsung 850, 860 EVO-ra. Korábban a Firmware miatt, most valami megakadás, fagyás miatt.

(#6510) Dzsekó válasza Krystal_s (#6509) üzenetére


Dzsekó
addikt

Raw Read Error Rate értéke az én Hitachimon sosem volt 0, nem ez lesz a baja. Egyébként azt még nem kérdeztem, vagy ha volt, akkor átsiklottam felette, hogy a Sentinel mit ír ki szövegesen az áttekintés fül alatt?
Amit találtál teszt program majdnem jó, az még a régi Hitachikhoz volt, de közben megvette a WD és átnevezte HGST-re az immáron cégéhez tartozó brand-et. Szal WD oldalán kell keresni, itt a képernyő jobb szélén levő piros színű "Check Drive Fitness - Download WinDFT"-re katt. Na kimásoltam a hivatkozást, erre katt és töltődik le.
Céges Win7 és Win10 asztali gépekbe csak 860 EVO-t vettem, és mind tökéletesen mennek. 6 darabról van szó. Asszem az egyik még 850 EVO volt. Firmware-t egyiken sem birizgáltam, nem tudom milyen van rajtuk, de nem egyszerre vettem őket. 3db 860 EVO, aztán használtan a 850 EVO, aztán 2db 860 EVO rá fél évre. De vehetsz Intel Datacenter ipari SSD-t is S4510 és S4610, ami most megy, de vannak régebbi szériák is. Ezek több PB írást képesek elviselni. Csak kell nekik Sata kakaó, USB-ről nehezen indulnak el.

[ Szerkesztve ]

(#6511) Krystal_s válasza Dzsekó (#6510) üzenetére


Krystal_s
addikt

Ezt a program nem látja a lemezt. :N

(#6512) Krystal_s válasza Dzsekó (#6510) üzenetére


Krystal_s
addikt


[ Szerkesztve ]

(#6513) Dzsekó válasza Krystal_s (#6511) üzenetére


Dzsekó
addikt

Hm, pedig a 7k500 alól linkeltem be. Esetleg akkor WD progival nézd meg. A DFT az a Hitachi progi továbbfejlesztése. Van a WD-nek is saját progija. Hátha az látja, ha az sem, akkor van progi, ami végig írja a HDD-t márkafüggetlenül. Most már értem, hogy miért van esemény hibás szektor nélkül. Lett 8 gyenge szektor, ami még nem hibás, de eseményként bejegyezte a smartba, aztán ezt a 8 szektort mésem találta gyengének és visszasorolta az egészséges szektorok közé, de az esemény bejegyzés megmaradt. A raw read error rate-re szerintem tévesen riaszt a Sentinel. De ez csak az én véleményem, Sentinel fejlesztő tudna bővebbet mondani. Ami az én tapasztalatom, hogy Hitachi/HGST-nél nem 0 az érték, és Seagate-nél sem. Seagate-nél ráadásul mindig ugyanaz a Raw Read értéke, mint a Hardware ECC Recovered értéke, akkor jó. Nézz Seagate smartokat is gugliban, mindnél megegyezik a fenti kettő.

(#6514) Dzsekó válasza Dzsekó (#6513) üzenetére


Dzsekó
addikt

Zero fill programok (töröl mindent):
Lowvel
Aomei Partition Assistant

Ha van a HDD rossz szektor, akkor az bejegyzésre fog kerülni.
Mivel ezek windows-os telepítők, ezért a vizsgálandó lemezt külső USB-ről kell rákötni,
vagy ne a vizsgálandó lemezen legyen az operációs rendszer és a tesztprogram.

(#6515) Krystal_s válasza Dzsekó (#6514) üzenetére


Krystal_s
addikt

Köszönöm, megvárom a fejlesztő válaszát.
Tavaly, amikor a gyenge szektorokat jelezte, akkor futtattam elég sok komolyabb tesztelő programot, amik tudnak javítani hibás, gyenge szektorokat is. USB-ről indítva HDDRegenerator és Win alatt párat. Ezek átnézték egyesével a szektorokat és akkor az 1 db gyengét javították.
Azóta nem tapasztaltam gondot a szektorokkal (még).
Most mióta Raw... és 0% kondi jelzések voltak, újra ugyanígy teszteltem többször a lemezt és nem volt gond.

Megnéztem egy Seagate lemezt is. Azon valóban sok a Raw Read Error és Hardware ECC Recovered adat. Erről korábban olvastam, mert amikor egyik notebookot megvettem, akkor nem tudtam, hogy ez normális és kb az ájulás határán voltam, amikor megláttam és azt hittem gond van.
A HGST lemezen nálam 0 szokott lenni és már 2 napja annyin volt eddig (még). Hardware ECC Recovered pedig nem látható.

(#6516) Dzsekó válasza Krystal_s (#6515) üzenetére


Dzsekó
addikt

Igen, a HDD Regenerator az javítani tud, a fenti szoftverek meg simán végigírják a lemezt, és ha gond van, akkor kiderül. Hardware ECC Recovered csak Seagate lemeznél van, és ha megegyezik a Raw Read-el, akkor nincs gond, legyen bármekkora nagy is ez a szám.
Majd írd meg légyszi, hogy mit mondott a fejlesztő.

(#6517) sandró60


sandró60
addikt

Üdv!
Kérdésem?
Mennyire megbízható a Sentinel próba verziója?
Van egy Western Digital 240Gb SSD ami 98% a kondíciója.Január óta van a gépben 100%-ról.
Ezt az értéket a Western Digital saját mérőjével mértem.
Ugyanakkor a fent említett Sentinel 100% mért a kondícióra :F

(#6518) Csorbi válasza sandró60 (#6517) üzenetére


Csorbi
addikt

A legfrissebb verziót használod? Láthatnánk egy képernyőmentést a SMART fülön lévő adatokról?

(#6519) Pentech87


Pentech87
újonc

Üdv.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van Wd Blue 2Tb hdd és egy Seagate 2Tb hdd.
A WD több éve meg van (HDD Sentinel szerint 800nap, 3152indítás/leállítás. A Seagate pár hónapja van meg 79nap és ugyancsak 3152 indítás/leállítás.
Kérdésem, hogy miért írja ugyanazt a indítás/leállítás számot?
Választ előre is köszönöm

(#6520) Pentech87


Pentech87
újonc

(#6521) Dzsekó válasza Pentech87 (#6519) üzenetére


Dzsekó
addikt

Valószínű Seagate jobban parkol. Bővebbet a smart fülön lévő adatok mondanának, azt decimális adatmezőre kapcsolva.

(#6522) liksoft válasza Pentech87 (#6520) üzenetére


liksoft
nagyúr

Ha mindig ugyanannyi, az akár driver kérdést is felvethet....

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#6523) Pentech87 válasza Dzsekó (#6521) üzenetére


Pentech87
újonc

Köszönöm a válaszukat

[ Szerkesztve ]

(#6524) Krystal_s válasza liksoft (#6522) üzenetére


Krystal_s
addikt

Ilyenkor melyik driver, ami gond lehet? A HDD-khez nem nagyon szokott lenni külön driver, csak a Win saját. A Sata vezérlőkhöz van többféle. A Win7 alap :F ,vagy ezek vannak. A Dell rendszerre az első volt alapból telepítve, de a második az újabb és a neten az volt az ajánlott verzió, ezért kb 1 éve arra frissítettem. Nem tudom melyiket használjam.

Azóta sem derült ki még nálam mi lehetett a múltkori többszöri hibajelzés oka.

[ Szerkesztve ]

(#6525) liksoft válasza Krystal_s (#6524) üzenetére


liksoft
nagyúr

[link] Gondolom ami nincs itt (OS verzióhoz), ott a rendszer által ajánlott lesz a jó. Az angol oldal frissessége elsőbbséget élvez a magyarral szemben, ott csak a legfontosabb információk frissülnek.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#6526) bitmad


bitmad
aktív tag

Üdv mindenkinek!

Újonnan vásárolt Seagate Skyhawk 4TB winchesternél a Seek Error Rate már első indításkor nem nulla, hanem 1FC36 értéket mutat.
Ez mennyire komoly hiba?

[ Szerkesztve ]

(#6527) Csorbi válasza bitmad (#6526) üzenetére


Csorbi
addikt

Szerintem semennyire, lévén nálam üzemidővel szépen növekszik. Annál nagyobb baj, hogy ősrégi Sentinelt használsz, ami sok fals adatot produkálhat adott esetben. Frissítsd. :K

(#6528) bitmad válasza bitmad (#6526) üzenetére


bitmad
aktív tag

Úgy látom, hogy a Seek Error Rate érték folyamatosan nő, most már 32E8C.
Közben frissítettem a legújabb HDSentinel verzióra, de nem javult a helyzet.

(#6527) Csorbi
Köszi a választ, lehet hogy ez ilyen?
Ez elég érdekes.

[ Szerkesztve ]

(#6530) bitmad válasza Csorbi (#6529) üzenetére


bitmad
aktív tag

Ok, köszi, megnyugodtam! :R

(#6531) Szili995


Szili995
újonc

Sziasztok, valakinek lenne ötlete, (munkahelyi szerverekről van szó) smartctl és hdsentinel 017, 018 al is mérve a HDD futási időre kb 80-90 napot ír több szerveren. Pedig legalább 1000-1500 napot futott ez tuti. Hogy lehetne megnézni a pontos adatokat?

(#6532) liksoft válasza Szili995 (#6531) üzenetére


liksoft
nagyúr

Szia!
Készíts egy riportot, és a Sentinel fejlesztőjének ha elküldöd, elképzelhető, hogy tut magyarázatot adni rá.
Saját tapasztalatom, hogy Samsung lemez időszámlálója nálam átfordult, több darabnál is, olyan 6-8 év 7/24 használat mellett. Megint "gyerekek" lettek. :) Akár ilyen is lehet Nálad.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#6533) gyulazsolti


gyulazsolti
senior tag

Sziasztok!
Toshiba DT01ACA100 merevlemezről, nagyon lassan másol.
Ez lehet hiba? [kép]

(#6534) gyulazsolti válasza gyulazsolti (#6533) üzenetére


gyulazsolti
senior tag

Elindítottam egy felület tesztet, ez mit jelent? [kép]

(#6535) Dzsekó válasza gyulazsolti (#6533) üzenetére


Dzsekó
addikt

Kezd megdögleni a HDD valószínűleg. Másik adatkábel és tápkábel kipróbálása javasolt, ha tovább romlik az állapot, és nehezen lehet olvasni, akkor HDD csere. Az adatokat már most mentsd le, ha eddig nem tetted meg.

(#6536) liksoft válasza gyulazsolti (#6534) üzenetére


liksoft
nagyúr

A HDD témában már sikerült ezt kivesézni. Ezzel a képpel meg teljesen egyértelművé vált!

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#6537) cigam


cigam
félisten

HDS fél áron

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#6538) ElektrikusDE válasza cigam (#6537) üzenetére


ElektrikusDE
senior tag

Benéztem, azt hittem hogy friss akció...

[ Szerkesztve ]

“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs

(#6539) R3nts


R3nts
senior tag

Szép napot Mindenkinek!Az aláírásomban szereplő, asztali PC-ben, van egy
500 GB-os WD Blue SN500 NVMe SSD.Ezen van a Win10Pro 2004 19041.746, és
a telepített orogramok.
Van még továbbá a gépben, egy 5 éves, 2 partícióra osztott (149GB,ezen
a partíción évekkel ezelőtt szektorlezárások miatt már jóideje 130GB-osnak
írja a rendszer - és egy 800GB-os másik partíció) 1TB-os SeaGate HDD.
Most a HardDiskSentinel (5,61 Pro) a SeaGate vinyón talált egyik pillanatról
a másikra, drasztikus kondícióesést (99%-ról 13%-ra), fizikai behatás nem
érte a gépet. Csináltam felülettesztet a HDS-el, a SeaGate HDD-n, de én nem
tudom megállapítani például, hogy a konkrét (fizikai?) hibák a SeaGate 130GB
-os particiójába esnek-e vagy a 800GB-osba? Lehetne-e valahogy javítani, akár szektorkizárással is? Nem lenne baj, ha kevesebb hely maradna, de legalább
nem olvasna onnan a HDD... Érdemes-e a Win10 lemezkezelőjéből a
Lemezellenőrzésből indítani egy megkísérelt javítást? A felülettesz azért
annyira nem nézett ki gyászosnak, hogy rögtön 13%-os kondíciót dobott rá a
HDS... Filmek, zenék vannak rajta, nem életbevágó... Mit tanácsoltok?
A képen látható a rendszerben egy 3. fizikailag meglévő HDD, az egy USB-s
1 TB-os kompakt külső. USB 3.0-s. Ha a meglévő rendszerhez a külső USB-s
vinyót használnám ( legyalulom), lenne érezhető lassulás, pl HD, UHD filmeknél
a belső SeaGate (egyébiránt sem acélos) teljesítményéhez képest? Az USB-s
1TB-os is már elég régi jószág, de nem sokat ment még. Töb éve megvan, de
68 napot ír neki a HDS! Mármint még csak annyit futott. :DD

[ Szerkesztve ]

ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128

(#6540) R3nts


R3nts
senior tag

Bocsánat, már szerkesztési időn túl voltam! Az USB 3.0-s kompakt külső HDD pedig egy SONY HD-E1, de a belseje egy Toshiba MQ01ABD100 1TB-os. Ez is kb. 4-5 éves konstrukció, de nagyon keveset ment még...állandóra rákötve a gépre, használhatnám, a kikukázott SeaGate helyett, vagy nem érdemes?

ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128

(#6541) allein


allein
addikt

Sziasztok. Mit tudok ezzel a merevlemezzel kezdeni, nem sokat futott és mégis eléggé gyatra a kondíciója :U egy Toshiba laptopból vettem ki, ment helyette SSD.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#6542) Csorbi válasza allein (#6541) üzenetére


Csorbi
addikt

Először is, frissíted a HDS-t, épp a napokban jelent meg az 5.70-es verzió. A tiéd majdnem 3 éves. Ha azzal is ugyanezt mutatja akkor az a lemez kuka. Valószínűleg a notival nem bántak kesztyűs kézzel.

(#6543) allein válasza Csorbi (#6542) üzenetére


allein
addikt

Máris nézem, köszi szépen. Abban a tudatban voltam, hogy ha frissítés van akkor a program jelzi.

Ugyanazt mutatja, akkor megy a kukába.

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#6544) Csorbi válasza allein (#6543) üzenetére


Csorbi
addikt

Csak ha a Beállítások menü Frissítés résznél be van pipálva, hogy keressen új frissítéseket.

(#6545) allein válasza Csorbi (#6544) üzenetére


allein
addikt

Köszönöm szépen, ment a pipa :DDD

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=allein

(#6546) Fecogame


Fecogame
veterán

FYI, ma kaptam emailben az infót a supporttól, hogy az angol oldalra hamarabb felkerülnek az új verziók, mint a magyarra.

Lehet csak nekem új ez az infó, de gondoltam megosztom :)

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#6547) Killer01


Killer01
őstag

Ingyen 5.61 HDS: [link] Csak regisztrálni kell, az oldal megbízható (sok szoftverem származik innen). :)

(#6548) betyarr


betyarr
veterán

sziasztok!

a win10 eseménynaplójában lettem figyelmes arra,hogy elég sok event id 7 disk hiba jelent meg az utóbbi időben.ahogy rákerestem,ez valami merevlemez hiba lesz.a hds azonban nem jelez semmilyen problémát,100/100-as az ssd-m.mi a teendő ilyenkor?tudnátok segíteni?

(#6549) MasterDeeJay válasza Killer01 (#6547) üzenetére

Innen töltöttem a régit is.
Szedem is le! Köszi! :R

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#6550) Csorbi válasza betyarr (#6548) üzenetére


Csorbi
addikt

Csinálj egy teljes felülettesztet a legfrissebb HDS-sel, esetleg utána még egyszer a HDTune-el (Error Scan fül).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.