Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
Krystal_s #6499 üzenetére
Hagyd már azt a Raw Read Rate-et, jó az úgy, néha több millió, néha kicsi szám és bizonyos időközönként kinullázódik.
Olyan nincs, hogy gyanús szektor. Van gyenge meg rossz. Nálad van 2 szektor áthelyezés esemény, de nincs rossz szektorod, ami furcsa, lehet szoftver okozta zavar. Ezért mondtam, hogy gyári HGST progival írd végig a HDD éjjel és reggelre meglátod, hogy mi a helyzet. Ha gyenge szektorod lenne, akkor a Current Pending Sector Count értéknél lenne 0-nál nagyobb szám, de jelenleg 0. Ha hibás szektorod lenne, akkor a Reallocated Sectors Count és/vagy az Off-line Uncorrectable Sector Count értékei lennének 0-nál nagyobb.SSD-ből Crucial BX500 kondíciója nagyon gyorsan csökken, ha írsz rá. 2db netezős gépben, amin megy youtube is azért fél év alatt 75%-ra csökkent a kondíció az írás miatt. Egyébként más baj nincs vele. Az MX500 úgy tudom, hogy egy fokkal jobb ebből a szempontból. Samsung 860 EVO-t több ismerősöm nyúzza torrentes tárnak és bírja. SSD meghibásodási aránya jóval kedvezőbb, mint a HDD-é, de ha bekrepál, akkor nem lehet róla adatot visszaállítani. Gondoltam, hogy nem a laptopon tárolod életed mentéseit, hanem op rendszert és programokat telepítesz rá, ami pótolható vész esetén. Még ha netezős gépnek is használod, az op. rendszer betöltése és a böngésző ablakok betöltése rendkívül begyorsul. Én azt mondom, hogy megéri az SSD, de Te tudod. Minden SSD szélessége azonos, hisz 2,5"-os meghajtók. Érdekes is lenne, ha más lenne minden SSD külső mérete.
Persze a vastagságuk változik, de általában manapság a 7mm bevett szokás.Win driver jobban kezeli a Trim-et és HDD-nél sem volt semmi bajom vele, sohasem kellett sehol sem cserélnem. Szerintem azt ne bolygasd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest