Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6310) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv!

A Hard Disk Sentinel módosítja a feladatkezelőben a meghajtó ikonokat. Az ikonok fölött van egy csík. Ha rákattintunk bal oldalon "Ez a gép"-re az ikonok fölött és már azoktól jobbra is van egy csík, vagy inkább legyen sáv. Ezen a sávon a foglalt hely kék csík amíg van elég szabad hely, aztán ha már nagyon megnő a foglalt hely és kicsi a szabad hely akkor piros a csík ami a foglalt helyet szimbolizálja.

Mikor vált pirosra a csík színe? A meghajtó teljes méretének hány százalékát kell elérnie a foglalt területnek?
Mi az értelme, miért pont annál a százaléknyi foglalt területnél?

(Azért kérdezem mert amit olvasok arról, mennyi lehet a foglalt terület (vagy mennyi szabad területnek kell lenni) egy hard disk drive-on az vitatott a fórumokon és a kérdezz felelek oldalakon. Több szám is előjön. 15% szabad hely kell. Nem jó, 20% kell mert blablabla. Ha nincs annyi szabad hely akkor nem tud a Windows töredezettség mentesíteni.

Nem tudom ez az egész befolyásolja-e azt, hogy ha van egy gyenge szektor akkor egy egészséges szektorra írja át az adatokat. Szerintem ez a legfontosabb, ne vesszen el adat. Talán a gyártóknak rá kellene nyomtatni a HDD-kre hogy "X Ennyi százalékot hagyjál szabadod".)

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.