Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A következő "jelenségbe" futottam bele, és nem találom a megoldást:
Egy DELL E6430 laptopot használok, Windows 10 Pro 64-es rendszerrel. Folyamatosan hálózatról, behelyezett akksival. Két hónapja azt vettem észre, hogy ha akksiról megy, és lekapcsol a kijelző, akkor a HDSentinel szerinti indulás/leállások száma hatalmas mértékben megnő. Ez azt jelentette, hogy a korábbi ~ kb. 1000 megnőtt 65.000-re!!
Hálózatról üzemeltetve nem.
Mindent próbáltam állítani az energiagazdálkodásban, de a jelenség nem szűnt meg. 3 vinyóval próbáltam, a jelenség megmaradt.
Kipróbáltam W7-el, azzal nem jelentkezett ez a jelenség. Gondoltam egyet, és egy vinyón amin W10 volt, és csinálta ezt a jelenséget, csináltam egy particiót, és arra feltettem egy W7-et. A Windows 7 alatt nem produkálta ezt a jelenséget, ha a w10 futott, akkor igen.Ezt valamikor a nyár közepén vettem észre, rendszeresen ellenőrizni szoktam a HDSentinellel, tehát a hiba akkor, kb. onnantól jelentkezett.
Kipróbáltam úgy hogy azok a driverek voltak fent amit a w10 szedett le, illetve azok amiket én töltöttem le. A jelenség megmaradt.
Mint írtam W7 alatt nem produkálja ezt.
Közben egy HP Elitebookon is csekkoltam, ugyanez a jelenség megvolt.
Így kimerem jelenteni, hogy nem hardveres a probléma.A napokban kipróbáltam egy másik, DELL laptoppal, ugyanez a jelenség jelentkezett.
A telepítő az MS oldaláról leszedett hivatalos telepítő.Kollégámnak említettem. Ő egy ASUS laptopot használ, szintén W10 64 bites rendszerrel, és neki is 50.000 feletti volt ez az érték. Teljesen más szoftveres környezetben, illetve a gépet ő telepítette magának. tehát ami közös, az a Windows 10-es rendszer.
Lehetséges ez valami bug a HDSentinel progiban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Witcher topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest