- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy új rendszerem, lassan kettő hete.
Most délután bekapcsoltam a gépet, először a rendszer SSD-t dobta el valamiért és míg újra nem csatlakoztattam nem volt hajlandó felismerni. Most a tároló 2TB-os HD204UI-ra mondja, a sentinel hogy:"Meghibásodás várható - Attribútum: 3 Spin Up Time, Működési fordulatszám eléréséhez szükséges felpörgési idő. Motor ill. csapágy problémára utalhat.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 3919 alkalommal.
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
Az aláhúzott rész kb mióta megvan a winyó ki van írva 2011.02-hó.
Lehet ilyen "hirtelen halála a winyónak?" Eddig 100%-os volt, még csak hibát se jelzett. Mondjuk azt észrevettem, hogy mióta összeraktam az új gépet azóta néha finoman kattant a winyó mint mikor felébresztem, de semmi művelet nem volt rajta. Lehet itt is hiba mint a Sandy Bridge-nél volt a Sata vezérlővel? Az adatokat lementettem ami fontos volt. Próbáljam tesztelni, vagy köszönjek el tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest