- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy új rendszerem, lassan kettő hete.
Most délután bekapcsoltam a gépet, először a rendszer SSD-t dobta el valamiért és míg újra nem csatlakoztattam nem volt hajlandó felismerni. Most a tároló 2TB-os HD204UI-ra mondja, a sentinel hogy:"Meghibásodás várható - Attribútum: 3 Spin Up Time, Működési fordulatszám eléréséhez szükséges felpörgési idő. Motor ill. csapágy problémára utalhat.
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 3919 alkalommal.
Azonnali merevlemez csere szükséges.Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
Az aláhúzott rész kb mióta megvan a winyó ki van írva 2011.02-hó.
Lehet ilyen "hirtelen halála a winyónak?" Eddig 100%-os volt, még csak hibát se jelzett. Mondjuk azt észrevettem, hogy mióta összeraktam az új gépet azóta néha finoman kattant a winyó mint mikor felébresztem, de semmi művelet nem volt rajta. Lehet itt is hiba mint a Sandy Bridge-nél volt a Sata vezérlővel? Az adatokat lementettem ami fontos volt. Próbáljam tesztelni, vagy köszönjek el tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Debian GNU/Linux
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Eladó 2TB merevlemezek
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest