Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4210) cigam válasza liksoft (#4209) üzenetére


cigam
félisten

Oké leesett, hogy ez így működik, de!

Ugye még az elején írtad, hogy "Mivel a tápellátásra érzékenyek, így hibás írás is történhetett környezeti zavar miatt. Pont ezért teszteli újra írás után. Azért írás után, és külső írás után, hiszen nem írhat felül értékes adatokat csak azért, hogy ellenőrizze a felület épségét."

Az én szemszögemből nézve mind1, mitől keletkezett a hiba, az odaírt adatok elvesztek. Vagyis azt a szektort nyugodtan újratesztelheti. Értem hogy az adat restaurátor cégeknek ekkor nagyobb kihívás lenne 1-1- mentés, de akkor jelölje meg hibásnak, és majd én eldöntöm, hogy adatmentőhöz fordulok, vagy verek egy szöget a koporsójába. Amikor előjön ez az olvasási hiba, akár egy visszacsatolás is lehetne, ami értesíti a fájlrendszert, hogy amit itt tároltál, annak kakukk, ha még nincs rajt adat, akkor csak felveszi a hibás szektorok listájára. Így a fájlrendszer hibás szektorok listája automatikusan frissülne.

Ekkor nem azt írja ki, hogy a fájl vagy lemez nem olvasható, hanem pl. az xy fájl nem olvasható, mert a 63455szektor megsérült.Törli a fájlt? Igen, nem

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.