- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdsentinel #2245 üzenetére
Kösz a válaszokat!
Mint privben régebben írtam, szabim leteltével nekiugrottam egy SSD Tools fejelsztésének, vannak buktatók, de haladok ezerrel, már amennyire a szabadidőm engedi. Vért izzadva megcsináltam és beolvastam az IDD blokkot (mert "természetesen" az MS Developer-en, a fejlesztőknek szánt segédletben az IDD struktúra köszönőviszonyban sincs az ACS2/ACS3 specifikációval).
Na de a lényeg, hogy ennek kapcsán egy hibát vélek felfedezni a HDS-ben, nevezetesen, hogy a Normal- és Enhanced Secure Erase Time-t percben jeleníti meg a HDS.
Szerintem ez hiba, mivel töröltem már pár SSD-t és pár másodperc alatt megvan, mint ahogy HDD-knél is csak pár perc, nem pedig 87 perc, mint ahogy az én 1TB-osomra kiírja. (87 másodperc, az reálisabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest