Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
-
rekid
addikt
A cikk ötlete nem rossz viszont szerintem hiányos, bár a címnek nagyából megfelel. Igazábol amire jó az a "he mán énis tudom hasznáni a puttyot nem nagy cucc" című mutatvány.
Javaslatok: Bővíthetnéd egy reszletes putty analízissel mit tud mi mire jó. Aki használja rendszeresen általaban tudja mi az a port mi az íp cím mi a proxy stb.. Ezekről legalabb egy pár mondat. Azt is belelehetne írni hogy mi a tankönyv mi pedig a valosag. (Pl élből nem hagyunk 22-es porton ssh-t pislogni.) Vagy ha nem is irsz le minden ilyet de a végén linkeket írhatnál elég sok írás van a témában a logouton ami ezeket a hianyossagokat potolná.
Hirtelen ennyi
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Nem neked kell leirni) Nem a szakmai oldallal volt problémám hanem irodalmi oldallal. Szerintem ugy sokkal teljesebb lenne az iras.