Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axw3ll
csendes tag
Nem értem. Az első logo tökéletes, a backup menü tökéletes, a gyári menü (hang le+bekapcs) tökéletes, csak azok nem amik boot után lépnek fel. Ezért nem gyanakszom hardveres hibára, mert ha gpu hiba lenne, akkor is az alap menünek mennie kéne, mert az gyári beállításon csak akkor dolgozik (elvileg) ha 3d játékok mennek (ezért van a fejlesztői opcióknál a gpu használat kényszerítése opció) tehát ha minden igaz nem onnan dolgozik. A kijelzőnek sem lehet gondja, hisz akkor minden olvashatatlan lenne.
De persze ezekben nem vagyok biztos, csak gondolom, javíts ki kérlek, ha tévedek. Telefon részen nem vagyok jártas, PC inkább, de ott is ugyebár ha hardveres hiba van, akkor az mindenhol látszik (egy kicsit egész biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest