Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axw3ll
csendes tag
Üdv. Volt problémám a telefon melegedéséből és a gyors merülésből.
A megoldás:
A telefon ugyebár 8x1,7GHz-n megy. Az első dolgom amikor megjött a cseredarab a ROM cseréje volt tboy leírása alapján, a második a processzor órajelének csökkentése először tesztjelleggel 1,2GHz-re majd miután nem lehetett észrevenni a lassulást 845MHz-re amivel elértem azt, hogy a telefon nem melegedik (max langyos) és a telefon GO Launcher EX és GO Locker mellett és még sok egyéb widgettel folyamatos wifi kapcsolat és forgalom mellett 5 óra nyüstölés után sem melegedett fel és nem is merült le csak 50%-ig.Játékok mellett nagyon nem teszteltem, hogy lassul-e a dolog, csak a Minion Rush-nál ami 1,7GHz mellett nem akadt, viszont 10-15 perc játék után a telefon durván meleg volt (már-már elviselhetetlen) és az akku is elég rohamosan merült, viszont a visszavett órajelekkel sem akadt (persze he nem hisz 4x1,2 es telefonokon sem akad itt meg 8x0,845GHz van....), nem melegedett fel, és az aksi is meglepően jól bírta - 1 óra játék után az aksi 14%-ot merült....
A processzort az Antutu CPU Master Pro-val állítottam igaz feszültségcsökkentést processzoron nem enged (nem támogatja a telefon), de lényegében a telefon használható lett tőle.
A leírásért meg nagy köszönet tboynak!
-
sok telefon fordult mar meg a kezem kozott de altalanosan kijelentheto hogy ha teljesen noname telefont veszel akkor azzal elobb utobb szopas lesz. lattam mar inew-t amivel mindent lehetett csinalni csak telefonalni nem mert nem hallott a masik fel semmit csak recsegest. aztan goophone aminek kiesett a micro usb-je. itt az elephone ami gyarilag fos rommal jott, aztan kiesett az usb-je, most meg epp megoldhatatlan hogy ne rejtett szamrol hivjanak rola mert automatikusan visszaallitja ha mrgprobalod beallitani a szamkijelzest. erdekes modon 4 db kulonbozo THL telefon volt a csaladban, egyikkel srm volt semmilyen problema. na jo az enyemmel volt miutan 2x leejtettem, de az mas teszta. akkor ott a ZOPO, nekem is volt + 2 masik ismerosomnek is. mindannyian teljesen elegedettek voltunk/vagyunk vele. az AMOI, JIAYU szinten ilyen marka. STAR keteselyes, nagy a szoras minosegben. en azt ajanlom, hogy a fentebb emlitett markakbol valassz, ott nem nagyon tudsz mellenyulni.
-
01andris
tag
Üdv.
Erről a telefonról van már valakinek személyes tapasztalata.
[link] -
drdr
senior tag
GPS mennyire gyorsan "éled fel" ? Jól tartja a holdakat pl. autón belül is? Van A-GPS/EPO letöltés vagy elvégzi automatikusan?
(ZTE Blade S sajnos tragédia GPS terén, de még a pontossága is..., ezért érdekelne ezen a készüléken jó-e) -
szucs2
tag
- Hétfőn mire lemondtam volna - már postára is adta,
- Tracking Number hasított,
- szerda délben a kezemben volt.
Minden rendben.
Root-tal szenvedtem - a drivert nem tudtam elfogadhatom-e.
Végül is a VRoot_1.7.7.7592 benyalta és OK.
GPS nemtom milyen lesz - nehezen talál...
KitKat - 4.4.2 -vel jött - igaz én visszaállítással - takarítással - kezdtem
- most szokom...
-
szucs2
tag
Én P8-at rendeltem tőlük - átverés az egész.
NINCS nekik és NEM is tudják mikor kapnak !
Árban alá kinálnak a többieknek - csábító - a pénzt beszedik aztán csend majd igérgetés.
Vigyázni kell velük.
Most P9 kinálnak helyette, de ha megnézed nem 20-USD a különbség a kettő között.
Jobban megéri a P8.
-
Fogják a gyári rom-ot és telepakolják etotalk fos alkalmazásokkal, átírják a build számot is kiadják saját romként. Semmi értelme nincs. Antutu szart sem ér, P8 több pontot csinál mint az én Nexus 5-öm, mégsem lehet összehasonlítani a két telefont, felhasználói élményben ég és föld a különbség az N5 javára. Ettől függetlenül már egy 6589 chipset is elég kb. mindenre, nemhogy a 6592.
Szerintem nyugodtan megrendelheted, de az etotalk romot ne kérd hozzá még akkor sem ha ingyen van.
-
BenDos
csendes tag
Egy ilyet írtak nekem erre a telefonra:
A 6582-es csipiszhez Mali400 MP2 grafikus gyorsító jár, nem a PowerVR SGX544mp-s.
Sztem már itt bukott a mutatvány.Ez nekem kínai, mint a telefon
Azt mondják egyébként hogy a qHD-s minőség, jobb/felkapotabb mint az FHD, és pl az apple is inkább ezzel dolgozik az idei évben, erről vélemény?
Továbbá, itt Magyarországon lehet biztosítást kötni kínai telefonra??
-
BenDos
csendes tag
Akkor magyarul max a hordozhatós töltő éri meg! Azért rossz, hogy a gift-es részt nem veszik figyelembe a vámon! Remélem kitudom deríteni hogy mi az a sugárzás matrica...
D
De mindeközben bejött az elephone-nak egy új telója, méghozzá a Elephone P10C!!! [link]Ez jóval olcsóbb, bár kisebb kijelző, "csak" négymagos, rosszabb minőségű kamera stb...vélemény?
-
DHL-t támogatom én is, manapság úgyis megfogják ha nem azzal rendeled.
Kártyaolvasó -> microSD USB-s kártyaolvasó számítógéphez
Ajándék táska csomag (?)
Sugárzás matrica (?)
Küld el gift -> a csomagra kívülről ráírják, hogy gift, de nem ér semmit, nem nézik a vámon, ígyis-úgyis megvámolják
Teljesítmény bank -> power bank, külső akku amiről töltheted a telefont (hordozható)
Etotalk mod rom -> módosított operációs rendszer, de egy szar, nem szabad megrendelni -
zero977
tag
Én innen rendeltem, nem volt semmi gikszer és rejtett költség.
Szerintem érdemes DHL/UPS-t kérni, ha ez 25 dollárnál olcsóbb. 99% hogy megfogják a vámon, ami áfát + 1500 forint vámkezelést jelent.
Vagyis ha 3000 ft-ért van DHL, akkor nem lopják el, 1 hét alatt a kezedben van, ők intézik a vámot és csak 1500 ft-tal kerül többe, mert nálunk nincs 1500 ft-os vámkezelési díj. -
BenDos
csendes tag
Igen, tanulmányoztam már az oldalt. A rejtett költségek annyira nem is rejtett költségek, mert minden +alkalmazást, dolgot leír, hogy mi mennyibe kerül, de 1-2 dolgot nem tudok sajnos értelmezni, ezek a következő dolgok:
-Kártyaolvasó (+0,99$)
-ajándék táska csomag (+1,99$)
-anti sugárzás matrica (+0,99$) ???
-küldd el gift (+1,99$) ???
-Teljesítmény Bank 2400mAh (+ $ 9,99)???
-Etotalk Mod Rom (+4,99$) -
BenDos
csendes tag
Hello. Nagyon hasznos amit írtál! Én is most tervezem, hogy veszek egy Elephone P8-at, és azért jó utánajárni mielött bármit is megrendelek. Erről az oldalról szeretném megrendelni, nem tudom, hogy erről az oldalról tudtok e valamit mondani, remélem nem zsákbamacskás, úgy mint a te elveszett P8-asod! :S [link]
A postánál pluszba mennyi vámot, vagy áfát tettek rá? Itt ugye 220$, és olyan 16 ezer forint vámra számítok.
Remélem jó döntés lesz, és minden tökéletesen fog működni! Kiváncsi vagyok nagyon az FHD kijelzőjére, 4.4 KitKat-re, a 8 mag-ra és mindenre! -
zero977
tag
Most tettem fel a hivatalos KitKat romot SP Flash tools-al, csont nélkül felment. Annyi volt a trükk, hogy nem "download" hanem "firmware upgrade" módban kell csinálni. Ez a ROM már teljesen hibátlan, nem szaggat, hasít mint állat és az aksit sem meríti. Így már hibátlan a készülék, így kellett volna kiadniuk.
-
Axw3ll
csendes tag
Köszi az utánnajárást!
Érdekes, és kicsit durva is...
Mindez 2 nap után, miközben vigyáztam rá mint egy hímes tojásra.
Lehetséges okként fenntartom a melegedést, amitől esetleg felválhatott (hőtágulás), amennyiben ez így van elv él a gyártói garancia.... Csak az a fránya utánajárás, és postázgatás, ráadásul mindezt németül. -.-" írtam az eladónak, kíváncsi vagyok.
-
Sziasztok! EZ mitől lehet? Tipp?
Az eredeti rommal is ezt csinálta és egy custom rommal is.Szia!
Szétesett az lcd csatlakozó illesztése vagy megsérült a csatlakozó kábel. Szélsőséges esetben ez az lcd cserét vonja maga után...De a legelején a samsung galaxy note 3 felirat jó, az miért nem csúszik szét?
Szerintem az másik "felbontásban" (DPI) van, amiről később vált felfelé az elektronika. Ez esetben ez a váltás nem túl nyerő....
Egy fórumtárs véleménye.
-
Nem tudom, hogy jók-e rá a googphone ROM-ok, viszont én is rákérdezek néhány helyen a hibára.
-
-
Axw3ll
csendes tag
Nem értem. Az első logo tökéletes, a backup menü tökéletes, a gyári menü (hang le+bekapcs) tökéletes, csak azok nem amik boot után lépnek fel. Ezért nem gyanakszom hardveres hibára, mert ha gpu hiba lenne, akkor is az alap menünek mennie kéne, mert az gyári beállításon csak akkor dolgozik (elvileg) ha 3d játékok mennek (ezért van a fejlesztői opcióknál a gpu használat kényszerítése opció) tehát ha minden igaz nem onnan dolgozik. A kijelzőnek sem lehet gondja, hisz akkor minden olvashatatlan lenne.
De persze ezekben nem vagyok biztos, csak gondolom, javíts ki kérlek, ha tévedek. Telefon részen nem vagyok jártas, PC inkább, de ott is ugyebár ha hardveres hiba van, akkor az mindenhol látszik (egy kicsit egész biztos).
-
Igen melegszik neki is...
Akkor ha jól értem két különböző ROM-mal is ugyanaz a hiba? Akkor nagyon valószínű, hogy valamilyen hardveres hiba lehet, mivel a barátomnak se a gyárival, se az általam linkelt firmware-el nem volt gondja.
A bootlogo-t azt netről kell kukázni a telóhoz
elfelejtettem belevenni az írásba, hogy felülírja a ROM
-
Axw3ll
csendes tag
Bocsi a dupe-ért, de menet közben csináltam egy advenced backupot ahol csak a Boot részt backuppoltam, el is indult így.
Viszont a gondom még mindig fentáll, a képet a Samsung logonál normálisan adja, aztán mikor átlép az animált logóra átlósan elvágja és kicsit eltolja a képet, majd a rendszer feláálta után használkhatatlanul széttolja a képet (bár határozottan jobb) :/ Erre esetleg ötlet?
Sorry az íráshibákért esetleg, német bill, magyarra állítva
-
Axw3ll
csendes tag
Üdv. Visszaraktam a mentést, azonban:
A samsung logo nem tűnt el, ami bajos, hisz egy hiba végett akartam a romot rárakni (ugyanis az eredetin néha bezizzen a kép... xda-n azt irták gpu hiba, azonban csak és kizárólag a rendszer felállta után jelentkezik, ebből gondoltam, hogy szoftveres lesz - ráadásul hard reset után jó.... na m1 ez off...) és így viszont ha arra kerül a sor nem küldhetem vissza...Am haverodé is melegszik? -A fent emlitett hiba 2. nap használat után jelentkezett, egy igen alapvető játék használata mellett (még csak nem is 3d-s)
-
Érdekes mert az általam belinkelt ROM nálunk minden gond nélkül felment, 1 perc alatt bebootolt első indításra. Megcsináltad a wipe/factory resetet + wipe cache-t + wipe dalvik cache-t is?
Ilyenkor nincs más lehetőséged mint visszarakni a mentést.
A leírás cwm restore részében megtalálod a hozzávalót.
Írj, hogy mi lett végül!
-
Várom a kérdéseket, észrevételeket
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest