Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axw3ll
csendes tag
Üdv. Visszaraktam a mentést, azonban:
A samsung logo nem tűnt el, ami bajos, hisz egy hiba végett akartam a romot rárakni (ugyanis az eredetin néha bezizzen a kép... xda-n azt irták gpu hiba, azonban csak és kizárólag a rendszer felállta után jelentkezik, ebből gondoltam, hogy szoftveres lesz - ráadásul hard reset után jó.... na m1 ez off...) és így viszont ha arra kerül a sor nem küldhetem vissza...Am haverodé is melegszik? -A fent emlitett hiba 2. nap használat után jelentkezett, egy igen alapvető játék használata mellett (még csak nem is 3d-s)
Samsung Galaxy Note4 -- AMD Bulldozer FX-8320 8x4GHz/16GB Ram/2x1500Gb HDD/Nvidia GTX 660TI 2GB GDDR5
-
Axw3ll
csendes tag
Nem értem. Az első logo tökéletes, a backup menü tökéletes, a gyári menü (hang le+bekapcs) tökéletes, csak azok nem amik boot után lépnek fel. Ezért nem gyanakszom hardveres hibára, mert ha gpu hiba lenne, akkor is az alap menünek mennie kéne, mert az gyári beállításon csak akkor dolgozik (elvileg) ha 3d játékok mennek (ezért van a fejlesztői opcióknál a gpu használat kényszerítése opció) tehát ha minden igaz nem onnan dolgozik. A kijelzőnek sem lehet gondja, hisz akkor minden olvashatatlan lenne.
De persze ezekben nem vagyok biztos, csak gondolom, javíts ki kérlek, ha tévedek. Telefon részen nem vagyok jártas, PC inkább, de ott is ugyebár ha hardveres hiba van, akkor az mindenhol látszik (egy kicsit egész biztos).
Samsung Galaxy Note4 -- AMD Bulldozer FX-8320 8x4GHz/16GB Ram/2x1500Gb HDD/Nvidia GTX 660TI 2GB GDDR5
-
Axw3ll
csendes tag
Értelek. Mindenesetre töltök fel egy videót yt-ra a jelenségről megosztom pár helyen, hátha találok valamit holnapig, ha nem megy veissza.
Emugy a goophone n3 romok is elvileg jók hozzá nem? Legalábbis mikor zip-ből rakom fel ezt írja nem az elephone-t
-
Axw3ll
csendes tag
Köszi az utánnajárást!
Érdekes, és kicsit durva is...
Mindez 2 nap után, miközben vigyáztam rá mint egy hímes tojásra.
Lehetséges okként fenntartom a melegedést, amitől esetleg felválhatott (hőtágulás), amennyiben ez így van elv él a gyártói garancia.... Csak az a fránya utánajárás, és postázgatás, ráadásul mindezt németül. -.-" írtam az eladónak, kíváncsi vagyok.
-
BenDos
csendes tag
Akkor magyarul max a hordozhatós töltő éri meg! Azért rossz, hogy a gift-es részt nem veszik figyelembe a vámon! Remélem kitudom deríteni hogy mi az a sugárzás matrica...D
De mindeközben bejött az elephone-nak egy új telója, méghozzá a Elephone P10C!!! [link]Ez jóval olcsóbb, bár kisebb kijelző, "csak" négymagos, rosszabb minőségű kamera stb...vélemény?
-
bianiki09
csendes tag
Az Etotalk romról kár hogy nincs semmi fogalmad, nekem eddig ez a második Etotalk romos telefonom, és nincs tele szórva , olyan dolgokkal ami nem kell rá. Annyi hogy van 1 azaz egy Etotalk alkalmazás, és a lényeg hogy a sok Kínai alkalmazás ki van gyomlálva. Ha majd lesz a kezedben ilyen telefon akkor nézd meg és utána irkálj.
WP8-at mindenkinek :-)
-
bianiki09
csendes tag
Te kérdezted miben gyengébb a THL csak elkezdtem sorolni.....
Az meg hogy melyikgyártó noname hát...anno a HTC is egy dzsunka cég volt, nem is volt saját márkanevük, valahol mindenki kezdi, senki sem ismert gyártó addig amíg kinem ad valamit. De ez szerintem meddő vita, Te meg vagy győződve hogy az Elephone rossz, én meg addig nem nyilatkozom amíg kinem próbálom. Az Etotalk rom pedig egy wipe-vel eltüntethető. Én pl. felraktam a Miui romot. Csak megszokásból előtte Xiaomim volt. De eddig ez a teló P10C is van olyan jó, amire én használom. Telefonálás, navigáció, Endomondó, net.WP8-at mindenkinek :-)
-
star81
csendes tag
Üdv.. A leirtak alapján csináltam mindent, lényegében sikerült is, csak annyi a gond ha kikapcsolom a telót,nem lehet bekapcsolni.nyomom a bekapcsoló gombot,bevillan a samsung galaxy note 3 logo, és utána elsötétül a kijelző. ilyenkor aksi ki-be és utána indul. ha restartot nyomok,kikapcsolás helyett akkor elindul szépen,akkor nincs gond amugy tökéletesen müködik minden.. Van esetleg cyanogenmod elephone p8 ra? Azt is szivesen kipróbálnám milyen.Előző telefonomon (galaxy ace 3) cyanogenmod volt, nagyon bejött az a kis rendszer. Ha esetleg tudnál valahol ilyen romot,linket,vagy bármit, azt megköszönném. Üdv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest