- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
amúgy jogosult vagy a honlapodon felhasználni az apple logot? aperture logo?
-
bmwk1200s
őstag
Valami rémlik. Kitiltottak egy csapatot az apple rendezvényekről, már ha erre gondolsz.
Ott nem olyan valami volt, hogy nem voltak hajlandóak visszaadni egy prototipust? Rendőrségi házkutatás is volt...
Itt meg egy eset korrekt közléséről lenne szó. Ha ezért tiltanák ki őket, simán perre mehetnének, amit meg is nyernének és még rosszabb visszhangja lenne az apple kárára.Semmit sem írok alá!
-
TBMC
addikt
válasz dragon1993 #57 üzenetére
Siman kb lehetne, mert mit szamit az eu piac.. viszont aztan kiderult par dolog. Ismetelten
... csak nem merik posztolni.. sajnos..
Hamarosan osszefoglalom egy kovetkezo bejegyzesben az eddig tortenteket[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
írtam korábban nekik. egész pontosan múlthét pénteken.
semmi válasz nem érkezett azóta sem.
(emailen. a twittert még lehet bepróbálom, bár kötve hiszem, hogy ők kezelik az accot-vagy nem tudom)a nyilvánossághoz fordúltam szerda este szétküldtem egy levelet a következőknek
theverge,cmacrumors,9to5mac, cultofmac, engadget, appleinsiderde semmiféle visszajelzés nem érkezett a cikkel kapcsolatosan.
lehet csak én fújom fel, vagy egyszerűen nem értem, miért nem érdekli a nyilvánosságot...hogy talán mással ez ne forduljon elő, és ténylegesen eljusson vmi úton módon az illetékesekhez... akik talán talán foglalkoznának is vele... max nem
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
valahogy én is ezen a gondolatsoron jártam az elején, viszont maga a csomag ami UPSel érkezik vagy épp DHLE vel, az egész utat végig követed kínából vagy épp írországból érkeznek a gépek.. (ez korábban is így volt, nem az első cto gépem ez, csak ez a széria valamiért iszonyatosan nem klappol...) bár még az is lehet, hogy külön szegmensek pakolják az EU/HU piacra... mondván: jóvanazúgyaparasztnak
vagy már magam sem tudom mire vélni
-
sad_Vamp
őstag
Én is CTO MBP-t rendeltem anno, és nekem 1 határral odébb (csak Szlovákia) simán hozták minden probléma nélkül, nem volt megkarcolva, benyomódva, semmi. Ráadásul egy nagy "lélektelen" elektro-üzletlánc boljában voltam kénytelen venni akik nem a törődésükről híresek (hasonlü mint nálatok az MM talán) Szóval itt valami a kedves magyar képviselettel lesz. (szerintem ezeket a gépeket nem a gyár rakja össze, hanem a fő szervizek az adott országban, vagy tévednék?)
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Eastman
addikt
A prémium gitárok világába jobban belelátok. Ott is simán 300k-1-1,5 millió lehet a végösszeg, akár egyedi, custom "konfigurációval", közvetlenül a gyártótól rendelve, piros masnival átkötve. A két legnagyobb amerikai gyár magyar szervízeit, képviseleteit van szerencsém ismerni. Itt el is harapnám a mondatot. Mindkét nagy márkát kipipáltam, mára az egyikőjük egyik alapmodellje mellett döntve. Masszázsfotel témakör egymillióig dettó.
Zárógondolatként csak annyit, hogy lehet a luxusgitár cél és lehet eszköz. (...) Illetve volt már az ölemben nullaperces gitár és ültem már nullaperces fotelben is. Pont úgy, ahogyan a kollegáim is. Számláló nélkül. Ennyi.
Marketing szempontból ugyan úgy lehet eladni a muskátlit mint a Bugattit. Érezd különleges és neked szóló élménynek. A kasszáig mindenképpen.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
totron
addikt
Ezt látom én is, hogy az ember alapvetően keresi a félteni- és idegeskedni valót, ha laptopba projektálva, akkor abba. A harc csak egy következmény, érthető ha ennyi pénzért tökéletességet vár el, nem is innen kell megfogni a jelenséget, hanem hogy eleve ezt az utat választotta. Van egy kritikus tömeg, ahonnan kezdődik a minőség, ahonnan kezdődően van értelme elvárásrendszert támasztani, meg van a sáv másik vége, amitől többet hiába vár az ember, csak ideget zabálhat, ha beüt a crach. De crach nélkül is egy hamis elégedettség-érzést táplálna magában, abban a mértékben mindenképp, amennyit az árért elvárna. Nem lehet ezen segíteni, majd kinövi. Ha szerencséje van.
Ha a megfelelő igényekhez köthető elvárásokat a megfelelő helyekre pozicionálnák a fogyasztók, lehet, hogy kevesebb brandóriás és brandeladás lenne, de kevesebb üres élet és vérre menő cicaharc a szupportokkal. Lehet kergetni a hangzatos márkafilozófiákat, de nem ez fogja megtölteni az ember érzelmi életét, célnak meg elégy harmatos. Aláírom az esztétikai élményt, még a feelinget is, de nem szabd túlértékelni.(egy Mac használó)
-
t72killer
titán
Ez egy vicc... Ennél kevesebbért is váltottam már márkát, a Dell-nél is rezgett a léc, amikor a technikus két alaplapot cserélt a lati 7450-ben majd feladta és új gépet kért.
Nagyon remélem lehozza az angolszász sajtó.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
MineFox54
őstag
Én a második után vettem volna egy normális GÉPET
-
TBMC
addikt
Mindenképp be fogok számolni.
bmwk1200s: írországi felsővezetőség a címzett, másolatban kaliforniai felsővezetők.oriic: igen, készen van a cikk angolul is - igaz jóval rövidebben, a lényeget hagytam benne nagyrészt. várom a fejleményeket. ha nem jutok előbbre, akkor mindenképp felkeresem ismét a külföldi forrásokat. bár korábban a macrumorsal nem jártam sikerrel, nem jeleztek vissza, igaz nem is nagyon erőlködtem rajta, bíztam, az Apple hozzáállásában...
-
tDr1v3r
veterán
A MB topikban azt irta hogy mar felkeresett par nagyobb mediumot,de nem hasznalt... de talan Redditen gyorsan viral lehet, elvegre sokszor eleg kritikus a hangulat az almas subredditen.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
TBMC
addikt
a minap reggel egy kedves PHs kollégától kaptam a felsővezetőséghez közvetlen mail címeket.
Továbbítottam nekik a teljes sztorit illetve írtam egy kísérő levelet.
-
TBMC
addikt
basszus, biztos teljesen igazad van, én kicsit máskjépp látom a dolgokat, ha egy hibás terméket kapok ennyi pénzért. Nem nyúlkálok más zsebében, de ez számomra nem kevés pénz.
Témát itt lezártam ezzel kapcsolatosan, picit fura szemszögből nézed/látod a dolgokat szvsz. De nyilván ez mindenkinek szíve joga.
-
Eastman
addikt
válasz bmwk1200s #28 üzenetére
Persze, hogy joggal várja el. ...a valamilyen kft-től, feltételezem, aki a pénzét használja, illetve az Apple-től, akinek, feltételezem; Magyarország mikron méretű piac. Sok szerencsét!
Ha nem rabolja az idejét és az idegeit a futáros oda-vissza küldözgetéssel, már egy jól időzített mosollyal elintézte volna a legelején, de harcol, mert harcolni akar. Én így látom.
Hollywoodban vesz neked a magyar képviselet (aka vállalkozó) a pénzéből új gépházat meg új akksit és átépíti a pénzéből karcmentesre és ad mellé egy másikat.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
bmwk1200s
őstag
"És ahogy mások néznek rád az alma túloldaláról."
Asztali Mac a lakásban. A fal nézi max. Én nem villogásra vettem macet. Nem ismersz, ne ítélj előre.
"A főhős sorait hogyan kellene olvasni? Sajnálattal vagy szánalommal? Egy jó szerszám simán lehet egymillió, miért ne, ha a tényleges amortizáció előtt kényelmesen behozza az árát. De ha felemelné a sggét és személyesen veszi át a konfigot, vagy nem veszi miután megnézte, és nem a futárokkal bszakszik, nem csattogna a dohányzacskó az állán. Hiszen azidő alatt sem termel a tool."
Honnan tudod, hogy mire van ideje és miért kellene neki APRtől venni? Nem gondolod, hogy joggal várja el a hivatalos magyar Apple képviselettől, hogy hibátlan gépet kapjon? Az hogy, ahogy te nevezted "balkinisztán" így működik, ahogy, akkor azt el kell fogadni és fejlehajtva beállni a tömegbe? Persze és természetes, hogy harcol a jogaiért, az lenne érdekes, ha nem tenné.
"És igen, hazudnak a pénzedért, mert nincs elszórva annyira sok. Hello, jó reggelt!"
Neked is jó reggelt!
Presztizsveszteséget simán szenvedhet a cég, pontosan ezért szorgalmazom, hogy legyen a neten visszhangja! Ha nincs hírverés, maguk között elrendezik, ahogy nekik a legjobb. Ez minden cégre igaz. Ha pár napig erről cikkeznek látogatott oldalakon, akkor már nem lehet a cégnek a szőnyeg alá söpörni.. akkor már úgy kell megoldani, hogy a panaszos jöjjön ki jól és bizonyítsa a cég, hogy ők milyen jófejek és itt csak egy kis félreértés volt.
Semmit sem írok alá!
-
DeFranco
nagyúr
ha úgy írod meg a levelet (nem a stílusra gondolok hanem a tartalomra), akkor el fog jutni vezetőségi szintre. nyilván nem a ceo-hoz de olyan helyre ahol érdemben tudnak lépni.
nálunk egy nem szokványos, nem standardizálható panaszlevél feljutott a ceo alá kettővel szintre egyszerűen azért, mert vezetői döntés kellett a kezeléséhez. onnan meg már ül az üzenet, és eszkalálódik magától.
-
ncc1701
veterán
Ja, céges, hát ez ciki. Ott semmi nincs, max perelni lehet.
-
TBMC
addikt
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta
C4mp3r: direktbe pasz, nem tudom. Az írekkel tudtam kapcsolatba kerülni, az ottani vezetőséggel, akik állítólag továbbították a központnak az esetet, erről van egy email váltásom is. De látszólag nem jutottunk sehova...
vwpolopg: kipróbáltam az sfbookot, nem rossz, tetszik, de "sajnos" mindig belátom OSX a területem. Nem szeretek-tudok már wines környezetben dolgozni. Tudom my shame akkor szívjak, de ez van. vessetek meg
DeFranco: írnék én, ha direktbe kapcsolatba lehetne kerülni velük, úgy hogy egy vezetőségi szintre jusson el, ne szimpla telefonos szupportosokhoz, mert annak ugyancsak semmi értelme nem lesz, hisz szvsz. próbálják elsimítani a dolgokat. Jelenleg elkezdtem megírni a whole storyt angolul, aztán végül lehet megpróbálkozok a kinti "médiával" az Apple tudtára hozni, hogy mi is történik.
dragon1993: A kezdetek óta használom ugye az első "karcos" gépet. Vigyázok rá, természetesen, de eddig semmi féle további karc nem keletkezett rajta. Pedig 24/7 cipelem magammal.
ncc1701: céges vásárlás miatt a fogy véd, nem tudom mennyire foglalkozna/zik ezzel. Illetve kártérítettek ugye közben, ugyanakkor az Apple bármikor elálhat a szerződéstől ily tekintetben. Szimplán csak presztizsből nem tesznek ilyet - gondolom én. Kártérítésre és egyebekre eddig sem volt semmi szükség, csak akarnék egy végre egy hibátlan gépet... továbbá, hogy mással ez ne történhessen meg. Nem tudom ki/kik ezért a felelősök, de tényleg dúrva. Korábban amin agyaltam, ugye a gép összerakást követően megy át a quality checken. Aztán kerül egy tesztelő csapathoz akik tesztelik a dgput és az akkut. - na itt lehet a bibi, sztem ezek okozhatják a korábban említett károkat a gépeken.
-
Ringman
nagyúr
céges vásárlásnál emlékeim szerint nem lehet fogyasztóvédelemhez fordulni.
+ a 14 napos elállással sem lehet élni. (persze ettől eltérni lehet a vásárló javára)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Eastman
addikt
válasz bmwk1200s #19 üzenetére
Egészében nézve, onnantól, ahogy kinéz...
És ahogy mások néznek rád az alma túloldaláról. A főhős sorait hogyan kellene olvasni? Sajnálattal vagy szánalommal? Egy jó szerszám simán lehet egymillió, miért ne, ha a tényleges amortizáció előtt kényelmesen behozza az árát. De ha felemelné a sggét és személyesen veszi át a konfigot, vagy nem veszi miután megnézte, és nem a futárokkal bszakszik, nem csattogna a dohányzacskó az állán. Hiszen azidő alatt sem termel a tool.
Azért komolytalan, mert ő nem a munkaeszközt akarja ilyen erősen, hanem a vélt "előjogokat" amiket a pénzéért vár (aka ígértek neki). Ez itt balkanisztán határa, nem hollywood. Vastagon kell fizetned, ha vastagon akarsz szívni!
És igen, hazudnak a pénzedért, mert nincs elszórva annyira sok. Hello, jó reggelt!
(Képzelem az "alperest" ahogy telesírja otthon a párnáját miközben pörgeti a milliód. Leckéztesd meg! Ugyan.)
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Szerintem itt lenne az ideje jópofizás helyett vmi jogi fórumra terelni az esetet. Fogyasztóvédelem, kezdetnek.
-
bmwk1200s
őstag
válasz dragon1993 #20 üzenetére
"Én tudok egy érvet: 5x-re se tudnak egy normális gépet küldeni"
Ha olvastad esetleg az én korábbi reakcióimat, akkor tudod jól, hogy legalább annyira fel vagyok háborodva, mint itt bárki más. Ettől még nem mennék vissza winre, mert ez a fiaskó nem bizonyítja, hogy a win nekem jobb lenne a macOSnél.
Plusz én szerencsés helyzetben vagyok. Nem abban az országban élek már jó ideje és tapasztalatból mondom, hogy itt max 3 lehetőségük lett volna, de inkább csak kettő.
Semmit sem írok alá!
-
dragon1993
őstag
Egy 200k-s laptopnál is gáznak találnám ezt a történetet, de mivel neked létszükséget az OSX ezért nincs más választásod vársz és reménykedsz. Nekem kicsit gyanús, hogy mindegyik gép ugyan azon a területeken karcolódott meg,ha kapsz egy karcmenteset valószínűleg 2 nap múlva hasonló módon összekarcolódik majd.
(#19) bmwk1200s
Én tudok egy érvet: 5x-re se tudnak egy normális gépet küldeni[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Ha csatlakozhatok:
Jelenleg egy indokot sem tudnék felhozni, amiért érdemes lenne winre váltani.
Nem játszok, ha játszanék nekem a konzol bőven megtenné (érdekel is a Project Scorpio), minden másra meg számomra sokkal jobb a Mac. Egészében nézve, onnantól, ahogy kinéz az asztalomon egészen odáig, ahogy szépen csendben, gyorsan és megbízhatóan teszi a dolgát.
Csak az Evolv Escribe és az NFE Toolbox - ArcticFox miatt tartok vmware fusionnal egy windows 10es virtuális gépet.Semmit sem írok alá!
-
fi:zi'k
nagyúr
Itt nettó módon hülyének néznek.
(#15) DeFranco
+196.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
DeFranco
nagyúr
én biztosan írnék az amerikai vagy az európai hedkóternek. semmi homár, semmi kártérítési igény, csak annyit egy remekbe szabott levélben, hogy nézzenek már rá kicsit a blöde ungárokra mert cseppet kínos a márkára nézve ahogy a boltot viszik. fotókkal, részletekkel alátámasztva.
valószínűleg egyébként kompenzálnának is, de a lényeg nem ez lenne, hanem hogy ezek álljanak a szőnyeg szélére már végre.
ennél sokkal kevesebbért is megtettem már.
-
bcbeci
csendes tag
Elolvastam a teljes sztorit.
Szerintem téged direkt szivatnak. -
joey04
titán
Vedd fel a kapcsolatot a nagy nemzetközi tech oldalakkal. Ez felháborító amit csinálnak. Kerüljön csak ki publikusan világszinten.
-
C4mp3r
addikt
nem lehet valahogy felvenni a kapcsolatot az amerikai vagy angol kozponttal? egyszeruen nem hiszem el, hogy ezt megengedhetik maguknak. en mindenkepp probalkoznek kulfoldi supporttal ha mar a magyar egy hanyadek.
p.s: en is visszakertem mar volna a vetelarat, es valahogy mashogy probalnam meg beszerezni, ez megengedhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Ez nagyon para. Az elejétől fogva követtem a storyd és én már teljesen megkopaszodtam volna ebben a szituációban. Hát hogy lehet ilyet csinálni, az eszem megáll. Amúgy helyesen cselekszel, hogy lököd a dolgot és megosztod velünk. Reménykedem, hogy ez lesz az utolsó köröd.
Finn the human
-
tDr1v3r
veterán
Én a második csere után keményen kiakadtam volna...
Egyszerűen nem tudom elhinni hogy ekkora hányadék a QC-jük. Mióta is gyártják az USB-C-s MacBook-ot, két éve? Az érdekes mód ugyanígy van anodizálva, valszeg ugyanazzal a géppel marják is ki a házát, etc etc... aztán mégsincs rá panasz. Te meg sorra kapod a hibásat.
A második alkalom után hagytam volna őket a francba, fizessék vissza az árát 'szt kész. Aztán megrendeltem volna egy APR-től akinél helyben át tudom nézni a gépet átvétel előtt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
vwpolopg
őstag
Ugyanott voltak a karcok az összesen nem? Nem ugyanazt a burkolatot kapod vissza mindegyik gépen? Vagy ugyanazt a gépet új szériaszámmal?
-
bmwk1200s
őstag
Ismered már a véleményem. Ez így nem mehet tovább. Ha ez itt történik, már a második eseten után akkora visszhangja lenne, hogy az újságokban szerepelne. Nem viccelek. A harmadik eset után távozni kényszerülne az illetékes. Vicc, amit abban az országban ott megengednek.
Semmit sem írok alá!
-
Syl
nagyúr
Kezd az embernek olyan érzése lenni, hogy ezek direkt keresnek és küldenek neked karcos gépet...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Silεncε
őstag
Nem szoktam szidni az almát (pedig nagyon utálom a céget) de amit itt csinálnak az vicc kategória. Egyébként ezt a magyar központtal játszod (ha van egyátalán, nem tudom) vagy az európaival (esetleg amerikaival)? Egyébként totál igazat adok neked, ilyen árért ilyen sérülések nem megengedhetőek, viszont az akkuciklusos gondodat nem értem... Nem mindegy hogy 2 vagy 0? nyilván nem akarlak megsérteni vagy hasonló, de én ennyi hercehurcát biztos nem vállalnék a 2 ciklusos akksi miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest