- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz dragon1993 #57 üzenetére
Siman kb lehetne, mert mit szamit az eu piac.. viszont aztan kiderult par dolog. Ismetelten
... csak nem merik posztolni.. sajnos..
Hamarosan osszefoglalom egy kovetkezo bejegyzesben az eddig tortenteket[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
írtam korábban nekik. egész pontosan múlthét pénteken.
semmi válasz nem érkezett azóta sem.
(emailen. a twittert még lehet bepróbálom, bár kötve hiszem, hogy ők kezelik az accot-vagy nem tudom)a nyilvánossághoz fordúltam szerda este szétküldtem egy levelet a következőknek
theverge,cmacrumors,9to5mac, cultofmac, engadget, appleinsiderde semmiféle visszajelzés nem érkezett a cikkel kapcsolatosan.
lehet csak én fújom fel, vagy egyszerűen nem értem, miért nem érdekli a nyilvánosságot...hogy talán mással ez ne forduljon elő, és ténylegesen eljusson vmi úton módon az illetékesekhez... akik talán talán foglalkoznának is vele... max nem
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
valahogy én is ezen a gondolatsoron jártam az elején, viszont maga a csomag ami UPSel érkezik vagy épp DHLE vel, az egész utat végig követed kínából vagy épp írországból érkeznek a gépek.. (ez korábban is így volt, nem az első cto gépem ez, csak ez a széria valamiért iszonyatosan nem klappol...) bár még az is lehet, hogy külön szegmensek pakolják az EU/HU piacra... mondván: jóvanazúgyaparasztnak
vagy már magam sem tudom mire vélni
-
TBMC
addikt
Mindenképp be fogok számolni.
bmwk1200s: írországi felsővezetőség a címzett, másolatban kaliforniai felsővezetők.oriic: igen, készen van a cikk angolul is - igaz jóval rövidebben, a lényeget hagytam benne nagyrészt. várom a fejleményeket. ha nem jutok előbbre, akkor mindenképp felkeresem ismét a külföldi forrásokat. bár korábban a macrumorsal nem jártam sikerrel, nem jeleztek vissza, igaz nem is nagyon erőlködtem rajta, bíztam, az Apple hozzáállásában...
-
TBMC
addikt
a minap reggel egy kedves PHs kollégától kaptam a felsővezetőséghez közvetlen mail címeket.
Továbbítottam nekik a teljes sztorit illetve írtam egy kísérő levelet.
-
TBMC
addikt
basszus, biztos teljesen igazad van, én kicsit máskjépp látom a dolgokat, ha egy hibás terméket kapok ennyi pénzért. Nem nyúlkálok más zsebében, de ez számomra nem kevés pénz.
Témát itt lezártam ezzel kapcsolatosan, picit fura szemszögből nézed/látod a dolgokat szvsz. De nyilván ez mindenkinek szíve joga.
-
TBMC
addikt
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta
C4mp3r: direktbe pasz, nem tudom. Az írekkel tudtam kapcsolatba kerülni, az ottani vezetőséggel, akik állítólag továbbították a központnak az esetet, erről van egy email váltásom is. De látszólag nem jutottunk sehova...
vwpolopg: kipróbáltam az sfbookot, nem rossz, tetszik, de "sajnos" mindig belátom OSX a területem. Nem szeretek-tudok már wines környezetben dolgozni. Tudom my shame akkor szívjak, de ez van. vessetek meg
DeFranco: írnék én, ha direktbe kapcsolatba lehetne kerülni velük, úgy hogy egy vezetőségi szintre jusson el, ne szimpla telefonos szupportosokhoz, mert annak ugyancsak semmi értelme nem lesz, hisz szvsz. próbálják elsimítani a dolgokat. Jelenleg elkezdtem megírni a whole storyt angolul, aztán végül lehet megpróbálkozok a kinti "médiával" az Apple tudtára hozni, hogy mi is történik.
dragon1993: A kezdetek óta használom ugye az első "karcos" gépet. Vigyázok rá, természetesen, de eddig semmi féle további karc nem keletkezett rajta. Pedig 24/7 cipelem magammal.
ncc1701: céges vásárlás miatt a fogy véd, nem tudom mennyire foglalkozna/zik ezzel. Illetve kártérítettek ugye közben, ugyanakkor az Apple bármikor elálhat a szerződéstől ily tekintetben. Szimplán csak presztizsből nem tesznek ilyet - gondolom én. Kártérítésre és egyebekre eddig sem volt semmi szükség, csak akarnék egy végre egy hibátlan gépet... továbbá, hogy mással ez ne történhessen meg. Nem tudom ki/kik ezért a felelősök, de tényleg dúrva. Korábban amin agyaltam, ugye a gép összerakást követően megy át a quality checken. Aztán kerül egy tesztelő csapathoz akik tesztelik a dgput és az akkut. - na itt lehet a bibi, sztem ezek okozhatják a korábban említett károkat a gépeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...