Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hazaárulózás szerintem is alattomos és undorító, de én se tudok nagyon szimpatizálni a kivándorlókkal, bármennyire is megértem a motivációikat.
Ha mindenki elmegy aki a javára tudna lenni az országnak, akkor csak az igazi hazárulók maradnak, akik már évtizedek óta az adófizetők pénzén híznak.
Meg úgy nehéz lesz az országnak kimászni a gödörből, ha minden második normálisabb szaktudású fiatal kivándorol. Már most is komoly probléma sok helyen képzett munkavállalót fogni. A többségük itthon is boldogulhatna, csak hát külföldön könnyebb és jobb... igaz ott mindig másodrendű polgár leszel, de sebaj.Nem személyeskedésnek szánom, csak az ideológia mint mindig....
Ez az amiről beszelek, ez a gondolkodás mód, nekem jó máról holnapra de azt juszt sem nézem hova tart ez a talicska. Akinek több IQ pontja van mint 1 gyík azok latjak, hogy lehet meg lehet élni valahogy egyik napról a másikra, mint egy gerinctelen sunnyogó, de minek akarok meg egy gerinctelen sunnyogót felnevelni.Írtam nem azért megy el mert könnyebb, azért mert latja azt is hogy ennek a társadalmi berendezkedesnek, o a vesztese.
A kettő egyáltalán nem ugyan az.
Te vagy a bizonyítéké, milyen büszke vagy rá hogy meg tudsz élni, de a problémák ellen mit teszel? Semmit mert nem tudsz, a törvény az törvény, a szavazatod annyit ér mint te a megválasztottak szemeben. Akkor minek is csinálod?
Magadat szívatod, mert eredménye a munkádnak nem lesz, csak te nem akarod/tudod felismerni -
Chaser
legenda
ha nem tévedek nagyot a roma társadalom termeli a legtöbb gyereket, még pedig minél lentebb vannak annál többet, nem telik el olyan nap szinte, h ne látnék egy roma családot vagy anyát sok gyerekkel - akár nagyon sok -, más etnikumúaknál ez nem jellemző - pedig többen vannak -
és az a generáció termeli az újabb olyat, állam bácsi meg adja alájuk a lovat - minél több gyerek, annál több segíly'-pótlék, értelmesebb országban ezt bekorlátozzák, 3 gyerek után nincs több családi pótlék -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minap jelent meg egy videó, ahol egy kb. 30-40 éves asszony lecseszi azokat, akik bármilyen okból nem szülnek gyereket....
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest