- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Ez már egy másik topic, de ha neked ennyi operává változtatni, akkor biza te nem használtad az Operát semmire, csak ránéztél és megnyitottad benne a Guglit. Ennél jóval több különbség van a két böngésző között. A Chrome közelében sincs az Opera funkcionalitásának. Viszont egy funkcióba jobb. Lehet vele böngészni. Az Operával meg nem mindig.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Namelesske
addikt
Tudod a tabletnek nagy kijelzője van a telefonnak meg kicsi... És ha nem egy kínai dzsunka android tabletet nézel amin a felület csak megvan nyújtva, hanem egy iOS szintű felületet amin a billentyűzet tényleg gépelésre van tervezve, nem is olyan vészes. Nem értem az összehasonlításodat a telefon és a tablet és a pc között.
-
Namelesske
addikt
válasz Somesz1988 #71 üzenetére
Ezért is reagáltam úgy ahogy, hogy ne terelődjön tovább
-
Namelesske
addikt
Látod te is képviseled mind a két célközönséget egyszerre. Neked is kellenek a céleszközök meg kell egy multifunkciós eszköz amit lehet bővíteni, amivel hatékonyan tudod elvégezni a MUNKÁT. Az iPad nem önálló termék, az Apple sem annak szánta. Viszont ha már van egy Mac-ed és van elég infrastruktúrád otthon akkor Wireless módon teljesen kiszolgálhatod az iPad-et. Egy korlátozott helyen ahol ez kivan építve még működhet is a dolog. Annyi tárhely meg van az iPadben is amennyivel ellehet boldogulni ha nem vagy épp otthon, vagy a munkahelyen. Nem úgy kell elkézelni ogy az egész életedet ráköltözteted az összes filmeddel zenéddel stb. csak amit éppen szeretsz és használszz. Szerintem meg azt képes kiszolgálni.
-
Namelesske
addikt
Te jól csinálod, Subnoti munkára IPad szórakozásra. Viszont egy Netbook és egy Szubnoti nem ugyan az. De próbálj meg összehasonlítani a közös területükön a két gépet, iPad vs Netbook.
Képernyő felbontása: 1024*768 vs 1024*600 jobb esetben 1366*768.
Most nézd meg az iOS vagy Windows képes jobban kihasználni ezeket a kijelzőket internetezés közben. Egy átlagos Netbookot hol tudsz te portré módban használni. Szívsz a firefoxxal vagy chromemmal egy korlátozott hardveren. Az iPadon pedig nyugodtan használod a safarit vagy az operát, ami a legtöbb oldallal elbodogul. Egyedül a flash ami hiányzik, viszont kárpótol a gép sebességben és üzemidőben plusz más helyen más tartalmakkal amire az ember a flasht hasznáta volna (letölthető appok, játékok)Ez nem marketing rizsa szerintem ez csak szimplán egy gondolat menet amivel én egyet tudok érteni.
-
Namelesske
addikt
Az a probléma tényleg, hogy a netbook az elvileg egy céleszköz, ami ugyan azt a szoftvert és nagyjából hardvert használja mint egy számítógép, csak netezésre való. A probléma szerintem az, hogy a szoftver is ugyan az mint a gépeken. Tehát a céleszköz nem céleszköz, csak egy olcsó kicsi laptop. (Jobs után szabadon)
Az Apple iPad pedig a netbookokal társított/szánt feladatokra kihegyezett céleszköz, amivel elvileg ugyan azt ellehet végezni csak jobban kevesebb kényelmetlenséggel (persze kinek mi a kényelmetlenség értsd: fizikai billentyűzet hiánya). Szerintem az igazi netbookoknak olyanoknak kellene lennie mint a Chromebook, az tényleg internetezésre való. (a hiányosságoktól tekintsünk el mert azért a Chromebookba se ártana némi szoftveres szufla főleg a multimédia meg az offline használat terén)
-
Namelesske
addikt
Ezt majd magyarázd el az Applenek, is akik az iPad bemutatóján pont hogy a netbookok ellen küldték a táblagépeket. Majd a másolatok sorra az iPadot másolták tehát mégiscsak a netbookot kéne legyőznie, az meg már mástészta, hogy olyan szarok a másolatok hogy inkább új kategória lett nem pedig netbook gyalázó.
Szerkesztés:
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Hát én egyetlen szoftverrel sem vagyok elégedett. Az iOS lehet az egyetlen normális mobil os.
Linuxszal lehet bohóckodni, Windows meg úgy döcög a netbookokon hogy nekem az nem megfelelő, Androidot mindenki ismeri előnyeivel és hátrányaival együtt. Majd talán a Windows 8 változtat ezen a trenden, hogy megfizethető de mégis értelmesen működő tábla pc vagy netbook legyen az ember kezében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest