Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Én úgy vettem észre, hogy usb-n a vinyók inkább akkor badsectorosodnak, ha szar a rack.
6 évig használtam egy samsung 120g ide-s vinyót külső rackben, utána még 3 évig egy 250-est. Annak ellenére, hogy full alu házas rack volt, rohadtul melegedett mind a kettő. A másik probléma pedig az volt, hogy nem tudott smart-ot és parkolni se engedte a vinyókat (valszeg ez is okozta a melegedést), 24/7 hajtotta normál üzemmódban. A 120-as teljesen megdöglött, de annál nem egyértelműen a rackben üzemeltetés volt a hunyó, egyszerűen iszonyat sok üzemóra volt benne. A 250-est lecseréltem mikor megjelent rajta az első pár bad sector.
Most egy 500-as satás wd-t használok USB3-as külső rackben, ez tud smartot és parkolni is, nem melegszik feltűnően.Ennek ellenére én is nas-t ajánlok usb helyett, egyetlen kivétellel: ha fontos az átviteli sebesség, de nem áll rendelkezésre gigabites hálózat, akkor jobb választás egy usb3 rack, mint egy gigabites routert is venni a nas mellé. (Feltéve, hogy a gépek is tudnak USB3-at)
Biosból letiltásos módszer szerintem értelmetlen, max pár wattot spórolsz a fogyasztáson, de a gép minden bekapcsoláskor fölöslegesen fel fogja pörgetni a plusz vinyókat, aztán leparkolnak maguktól mert nincs adatforgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest