- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watercolour
aktív tag
Szerintem meg csak szimplán aki nem tapasztal hasonló problémát, és lövése sincs, mi lehet az oka, az inkább nem ír rá semmit, minthogy beírja, hogy "bocs, nem tudom". Semmi értelme nem lenne.
Továbbá, mivel a téma maga is erről szól, itt a legtöbb ember Padavant futtat a routerén, páran OpenWrt-t, a gyári szoftvert használók száma elenyésző, neki pedig azzal van problémája.
Nálam padavannal semmi gond a routerrel. Ismerősöknek is javasoltam, és aki vett, az is elégedett vele, padavannal használja. Néhány hónappal ezelőtt váltottam OpenWrt-ről, mert az experimental HW NAT implementáció random rebootot okozott rajta, és sajnos a gigabites internet kapcsolathoz szükségem van a HW NAT-ra, különben elbukok elég sok sávszélességet.
Már a logikádat se értem, miért lenne valaki "túl büszke" bevallani, hogy egy szaros 30 dolláros router szar, ha tényleg az? Hogy jön ehhez a büszkeség?
(#4100) D@niel
A szolgáltató semmiképpen sem látja a saját routered wifi beállításait.(#4098) D@niel
Ne futtass sebességtesztet wifin, ha az internet kapcsolatodat akarod diagnosztizálni. Csak és kizárólag kábelen.(#4179) D@niel
A Ugreen kábelek alapvetően jó minőségűek, nekem is van sok féle, ethernet is, nincs gondom velük.
Kissé furcsállom, hogy kábelt akarsz cserélni, de előtte csak wifi sebességtesztet mutattál. Mértél egyáltalán kábelen sávszélességet, amikor lassulást tapasztalsz, vagy a saját routered és a szolgáltatói eszköz közötti kábelt szeretnéd cserélni? Ahhoz, hogy a problémádat könnyebb legyen megállapítani, teljesen ki kellene iktatnod a wifit, és a router és a számítógép között is kábeles kapcsolatot megvalósítani.(#4185) divan
Nálam nem szakad, csak a szolgáltatói 168 órás kötelező bontáskor, illetve nyilván ha kézzel újraindítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Raspberry Pi
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest