Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shummo
senior tag
Üdv. HeadLess-Lede-18.01 r8353 16 r8353-d27d87c -t használok. Meg vagyok vele elégedve, 1 dologgal van problémám, az pedig a WIFI. Nagyon szoksor hiába van jó jelszint, az internet mégse jó. Újraindítás után megy.
Emiatt automatikusan minden napra ütemeztem egy WIfi restartot, de még igy is sokszor hal be.
(kisebb bajom az hogy az 1Gbites netből csak 500 mbit megy, de ez valszeg szolgáltató gond lesz)
Esetleg tudok valahogy frissíteni ezen úgy, hogy a már beállított SMB/ VPN / WIREGUARD/ Transmission megmaradjon? Vagy érdemes lenne egy Padavant megprobálni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Külpolitika
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gothic Remake - Befutott a legújabb fejlesztői napló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest