- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Idevágó írásom: A hajóőr
A szerelemre okot ne keress, a szeretet minden fajtája te magad vagy. Kitörölni nem tudod, csak létezését elfeledve gyűlölni. De még azt sem érdemes... Bele kell törődnünk, hogy szerelmesek leszünk: egy szép tájba, egy magasztos célba vagy egy gyönyörű emberbe, és egyik sem zárja ki a másikat. Hogy beteljesedik-e, már másodlagos ahhoz a puszta tényhez képest, hogy a lelkünket áldozzuk a szerelem oltárán. Ha így esik, már van bennünk egy csöpp emberi jóság.
-
remixboy
tag
elgondolkodtató,de jó lett!
hát a szerelemről annyit hogy én már nem bírom....nem is érdekel már semmi -
S.J.M.
senior tag
Voltam (vagyok) mind a két csoportba, nem tudnám megmondani melyik a jobb/rosszabb, mindent meg kell élni meg kell tapasztalni. Szerintem ez az Élet.
-
Jó írás, nagyon igaz.
Ha elmúlik egy szerelem, nagyon sz×r tud lenni a hiánya.
De azért inkább meg-megégetem magam, minthogy egyedül legyek. Bár a Te módszered sem rossz. (Már ami a 2 hetes kapcsikat illeti.) -
Geri Bátyó
addikt
Én hol ebbe, hol abba a csoportba tartozom. Megtapasztaltam mindkét oldal fájdalmát (nincs különbség) és az igazi, viszonzott szerelem boldogságát is. Kívánom neked, hogy egyszer te is tudjál így érezni valaki iránt, mert nincs annál szebb!
-
Csillag5
tag
Nagyon tetszik az írásod!
Én hiszek abban hogy egyszer jön valaki aki olyannyira elvarázsol hogy nem veszed észre az idő múlását és belépsz majd vele abba bűvös 3.hétbe és onnan nem lesz majd megállás... A lila vagy rózsaszín ködről meg annyit hogy nem hiszem hogy egyből öntené el az agyat hanem a szeretett egyén hiányából érezed annak jelenlétét...jjéé egy égi avatár..
-
szablya
aktív tag
Bár gyakran a megrontója lehet, szerelem nélkül az élet nem ér semmit.
már akartam kinyírni magam lány miatt. fanatikusan tudok szeretni?
Newton és Gauss állítólag soha nem volt nővel...
-
művésznő4
senior tag
Szia hercegem!
Nagyon tetszik a bejegyzésed, szép gondolatok!
Így tovább!
pusziii -
14adam
addikt
Erről Lenry aláírása jut eszembe
"A szerelem definiálhatoan amorfizálodott periferikus komplexum, ami a pszeudo-indivindulisztikus egocentrumban kiváltja a "de jó dugni" érzést."
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- alza vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest