Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
Ma reggel a 28.-án rendelt 4a-t terhelte be újra a Store. Írtam nekik, hogy ezt mégis hogy? Tegnap a Buds-ot feladták, de az is 2xer levonva és 99 euró még lóg a levegőben, itt meg 349 euró? Full kretén banda.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bbendre
őstag
válasz MC Pite #1210 üzenetére
Én egyszer használatos kártyával fizetek, 1x vont és mivel nem tudta 2x levonni igy visszadobta a fizetést és jóváírta a rendelést. De megmaradt a megrendelésem és egy hétig ugy nézett ki, hogy ingyen kapom a telefont.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
marcarc
senior tag
válasz MC Pite #1279 üzenetére
Ez borítékolható volt akármit mondanak, mert nekem elmondta, hogy mindig a legújabb block kerül végül levonásra ergo ha 3 szor halasztanak akkor a 3. block-ot próbálják levonni. De amúgy az amerikai store-ban ugyanez van szóval 1000 es nagyságrendben basztak ki emberekkel.
Más: A tap to wake funkciót nálam az rontotta el hogy az animation a scale-t azonnal levettem 0.5 re 1 ról. Most megy, hogy vissza raktam.
Az ujjlenyomat olvasóhoz 3 szor vittem fel a leggyakrabban használt újjam lenyomatát, valamit javított rajta - vagy csak whishful thinking - de most nem akarom földhoz vági.
Az előrendelős füleshez semmi visszajelzést nem kaptam, ha az nem jön össze nagyon csalódott leszek, mert nekem anélkül nem érződik megérősnek a kompromisszum halom amit kötöttem.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz MC Pite #1302 üzenetére
Én rendeltem és nálam is azt irta, hogy probléma volt a fizetéssel, 7 napod van újra fizetni különben törlik a rendelést. Közben az elöző fizetés reverted lett.
Egyszer használatos kártyával fizettem (Revolut).
Újra fizettem és minden rendben volt szerencsére. Ha nincs reverted status akkor tuti nem fizetek újra. A jelek szerint nagy szerencsém volt.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
gulb
senior tag
válasz MC Pite #1302 üzenetére
Nemet store torolte a okt 20. Rendelest...majd kozoltek jah nem volt gond semmivel csak hat....rendeljem ujra.de mar nem volt a storeba egyse😂
igy koszi rendeltem egy ee.co.uk tol akik azt mondtak simlockos...heheeh de nem. Igy most ee esim es holland sim mukodik hibatlanul a pro ban. Jahh es az ara meg mar most kevesebb volt mint a preorderkor.. persze nincs fules nah most az pont mind1 is nekem. -
TTomax
félisten
válasz MC Pite #1343 üzenetére
Most ezt nem értem,milyen második terhelés?Nem úgy megy hogy beterhelik a számlát egyszer és amikor a futár kivitte akkor le is húzzák?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
qqzs
őstag
válasz MC Pite #1379 üzenetére
Nova launchert ajanlottad. Ha jol emlekeztem app katrgoriak vannak benne de csak a paid verzioban. Ott sikerult app drawerbe tabokat letrehozni es foldert is csinaltam de abbol nem latszik semmi. Refundoltam vagy elneztem valamit? Valahol olvastam automatikusan csoportositja az app kategoriakat ezt se csinalta. Neked latszik valami folder
Eladó: GTS450
-
stickermajom
addikt
válasz MC Pite #2430 üzenetére
"olyan hatalmas a kereslet"
Ez jó hír. Ha véletlenül mégis megkapom, akkor legalább a mínuszom fedezné.
Ötödik napon vagyunk, a supporttól semmilyen reakció nem érkezett, a 26-i elutasított terhelés, amit 29-én újból próbáltam továbbra is függőben. Viszont egyelőre nem törölték szóval van még remény.
-
rankesz
Topikgazda
válasz MC Pite #5212 üzenetére
Safetynet - hez be kell állítani pár dolgot hogy menjen a (most már újra) wallet, meg a banki appok, de a magisk topikban le van írva minden.
Nekem az előnyök :Telenor 4g, 5g,volte, adaway, Aosp mods, tökéletes hívásrögzítés, custom kernel, arcfeloldás... Hirtelen ennyi -
szlaci888
aktív tag
válasz MC Pite #5554 üzenetére
Teljesen jól lehet frissíteni a root-olt telefont, én hónapok óta használom így. Kb. 10 perc az egész a neki készülődéssel együtt, gyorsabban meg van, mint az OTA frissítések. Van róla részletes leírás itt valahol a fórumon is, rankesz tuti meg tudja mondani hol találod, de az XDA-n is megtalálod.
Simán megoldható hogy a telefon átmenjen a biztonsági ellenőrzésen és működjenek a banki appok, google (wallet) pay, netflix és pl. a vodeafone app is.[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz MC Pite #5863 üzenetére
Hogyan törlöd a képeket? Ha mondjuk file szinten akkor megmarad minden képed a photos-ban. Ha a photos-ból akkor mindenhonnan törli.
Van olyan, hogy remove from device. Az kell neked elvileg..
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
rankesz
Topikgazda
válasz MC Pite #5962 üzenetére
Így van yettel sim + root van nálam, volte aktiválva magisk modullal. Az 5g is be van konfigolva de max 4g-n használom. Nincs szükségem nagyobb sebességre annál amit a 4g nyújt, pedig korlátlan flottás előfizetésem van. Néha mondjuk a céges wifin lassabban jönnek be dolgok mint 4g-n, viszont kisváros, nincs még 5g lefedettség
-
szlaci888
aktív tag
válasz MC Pite #6040 üzenetére
Havi frissítés:
- letöltöd az aktuális firmwaret a google oldaláról
- kibontod, pl. TotalCommanderrel
- az aktuális image-raven (vagy oriole)-xxxxxxx.zip fileból kimásolod a boot.img-t
- felmásolod a már rootolt telefonra
- a telefonon elindítod a Magisk-et
- Home képernyőjén a jobb felső Install-t kell elindítani, itt lehet patchelni a boot.img-t
- kiválasztod a Select and Patch a File, itt megkeresed a felmásolt boot.img-t
- ez lefut, elmenti a patchelt filet, magisk_patched_25200_xxxx.img, amiben a 25200 a Magisk aktuális verzió száma
- ezt átmásolod a gépedre
- én innentől úgy csinálom, hogy a kibontott firmware filet átmásolom a c:\adb mappába, aminek lennie kell a rootolás és VoLTE után
- NAGYON FONTOS lépés, ha meg akarod tartani a telefonon az adatokat, azaz csak frissítesz, hogy bele kell javítani a flash-all.bat fileba
- majdnem a végén van egy ilyen sor:
"fastboot -w update image-raven-xxxxxxxxxx.zip"
ebből KI KELL TÖRÖLNI a "-w"-t, és akkor nem töröl csak frissít! MENTSD EL!
- indítsd újra a telefont bootloader módba, hangerő le és power gomb
- csatlakoztasd a gépedhez, a szükséges drivereknek már fent kell lennie mostanra
- ellenőrizheted a csatlakozást a: "fastboot devices" parancssal, ha kapsz egy számsort, akkor OK
- elindítod a flash-all.bat-ot, az remélhetően hiba nélkül lefut
- telefon újra indul, megvárod, amíg szépen elindul, akkor már az új rendszerrel, de root nélkül
- indítsd újra a telefont bootloader módba
- másold a magisk_patched_xxxxx.img filet az adb mappába
- én át szoktam nevezni: magisk_patched.img
- futtasd ezt a parancsot: fastboot boot magisk_patched.img
- ezzel elindul a telefon a patchelt boot-at, de még nem flasheli a boot-ot, ez egy teszt arra, hogy minden ok és ha szépen elindult, akkor-
- Magisk, jobb felső Install, Method: Direct install, ez már flasheli a módosított boot-ot, meg tudja csinálni mert itt él a rootolás
- reboot....
- és voilá, már készen is vagyunk!
Elsőre soknak tűnik, de másodszorra már nem nagyon több, mit 10 perc.
Sok sikert mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest