Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
Sajnos elkapkodtam a vásárlást, nem néztem utána megfelelően. Tudtam, hogy lehet baj, de root és kész. Erre banki appok meg sokminden más is szívás. Mivel céges előfizu nem is tudom átvinni T-hez. Még jó, hogy nem az én pénzem ment bele. Egyenlőre marad a MI11 Lite 5G. ezzel meg küzdök tovább....
Rádugom a xiaomit beállítom a fileátvitelt és már tallózhatom is a háttértárat. Nem értem.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
-
stigma
addikt
Én novemberben vettem a telót, így erre a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Én inkább Magsik-ben keresném a hibát ott valami nem jó szerintem.
Nekem Magisk 25.2 van, Universal SaftyNet fix van feltéve, illetve a volte a moduloknál.
Beállítások / DenyList-ben pedig aaz OTPBank és alatta lévő résznél minekettő elem On-ra van állítva (hu.otpbank.hu és az alattalevő ugyanilyen nevű valami playcore_ )....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Hi, igaz nekem kb 1hónapja van még a telóm, nagyon hibával nem találkoztam ezidő alatt, ezért is paráztam be, hogy hivasgond/térerő/net nincs, mert egyes szolgáltatóknál volt ilyen probléma.
Nekem hosszú idő óta , kb 2 -3 éve ez az egyik legjobb teló akit vehettem, mert szeretem 3s hibamentes. Kop-kopp, leszámitva az én mostani ,,parámat"[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
MC Pite
veterán
Nekem november második felében használta utoljára, (kb akkor volt indokolt és elég közel az alany) de az elejétől rootolva van, szóval az nem lehet gond.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
kano
nagyúr
Valószínű, hogy csak neked van gondod ezzel, ha más nem panaszkodik.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
aldebaran
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest