Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, igaz nekem kb 1hónapja van még a telóm, nagyon hibával nem találkoztam ezidő alatt, ezért is paráztam be, hogy hivasgond/térerő/net nincs, mert egyes szolgáltatóknál volt ilyen probléma.
Nekem hosszú idő óta , kb 2 -3 éve ez az egyik legjobb teló akit vehettem, mert szeretem 3s hibamentes. Kop-kopp, leszámitva az én mostani ,,parámat"[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Én novemberben vettem a telót, így erre a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Én inkább Magsik-ben keresném a hibát ott valami nem jó szerintem.
Nekem Magisk 25.2 van, Universal SaftyNet fix van feltéve, illetve a volte a moduloknál.
Beállítások / DenyList-ben pedig aaz OTPBank és alatta lévő résznél minekettő elem On-ra van állítva (hu.otpbank.hu és az alattalevő ugyanilyen nevű valami playcore_ ) -
Blamazs
senior tag
Sajnos elkapkodtam a vásárlást, nem néztem utána megfelelően. Tudtam, hogy lehet baj, de root és kész. Erre banki appok meg sokminden más is szívás. Mivel céges előfizu nem is tudom átvinni T-hez. Még jó, hogy nem az én pénzem ment bele. Egyenlőre marad a MI11 Lite 5G. ezzel meg küzdök tovább....
Rádugom a xiaomit beállítom a fileátvitelt és már tallózhatom is a háttértárat. Nem értem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest