Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Galaxystar
csendes tag
válasz
MC Pite #6346 üzenetére
Pixel 6 Voda. Nálam tavaly tökéletesen működött egészen a Google frissitesig, ami mindenkinek szétválgta a kapcsolatát. Tavasztól csak a 2G kikapcsolassal lehetett beszélni, vagy ha az ember kinyomta a mobilnetet, ha hívást akart indítani vagy fogadni. Szóval KO. Na a voda is kezdte lekapcsolni a 3g tornyokat. Nálam ez azzal járt, hogy Fehérváron, Győrben és az egész M1 vonalon egyáltalán nincs 3g, így azóta nem tudom használni. Volte nincs, így csak akkor tudnék telefonálni, ha nem szakadna folyton a 2g. Imádom a teleofnt, de ez gáz. Most befizettem egy Pixel 7-re hátha. Céges telefon, de ez nagy kar. Alternatíva androidban nekem nincs. Bármit nyomogattam hulladék az összes. Samsung felejtős, kínaiak nem érdekelnek. Szóval vagy menni fog a 7-es rendesen 2g-vel vagy sajnos kénytelen leszek ios-re váltani. Ez 2022-ben szánalom, hogy nem lehet egy normális telefont venni. Ja és én kérjek elnézést, ha szeretném visszacserelni a telefont mert nem működik. Akkor miért lehet kapni pl. ALZANAL?
-
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Sima 6 voda 4g megy, de mivel a 3g tornyokat folyamatosan lekapcsolták, így csak 2g-n tudnék telefonálni, ha nem szakadna meg folyton. Mi a teendő ilyenkor? Ahol van 3 g, ott tökéletesen működik, de ez már nem lesz sokáig, mivel a lakóhelyemen most lőtték le a tornyot.
Imádom a telefont, de ez agyrém nekem. Ha van bármi tanácsotok, akkor várom.
Köszi -
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Van esetleg valakinek tapasztalata a Pixel 6 - Samsung Gear Sport komboval? Sajnos nekem a wearable apk. egyből indítás után kifagy.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest