Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6261) ledgeri válasza MC Pite (#6260) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Korábbi lumiámat már 3 éve évente egyszer töltöttem egyenleggel. Műlt évben ment rá a minimum 3000ft, most van rajta kb 3300, és decemberben fordulója.
Pixelbe is jó lesz egy feltöltős, megy rá egy 5gigás marathon, és elvagyok SOS nettel amíg kitart. Alapból van wifi, nem vagyok nagy mozgásközben netező. ( az MS store már rég behalt és vele minden ami generált volna adatot, ami meg fontos azt gépen elintéztem.)
Ezidáig nem is androidozgattam (ha volt valami nagyon SOS, akkor volt emulátor rá), múlt év Augusztusában kaptam egy 2015-ös grand prime-ot szekrény aljáról, hogy "vigyed", kölcsön egy S9+-t márciusban, hogy majd vissza, mert már elterjedt ismerősi körben, hogy szeretnék egy új telót. Majd lett egy a52, mint hogy "legyen egy sajátom, ha a másik már régi, a másik-másik meg másé", aztán nyertem a pixel 6-ot. A kölcsönbe adó, hirtelen meg rámondta, hogy "nem kell vissza"... ;] picit lol, hogy kb lett annyi és olyan telóm ami lehetett volna úgy, hogy végig veszegetem oket,, mint magamé.

Ha meg már pixel, akkor jó opciós a de-google vonal, így az marad. (Extra vicces még, hogy a Symbianos Nokiák után lett egy Windows-os Microsoft lumia, most meg egy Androidos Pixel :)) Full native, baby. A Lumia helyet majdnem lett egy firefox mobilll, de arról nem beszélünk

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.