Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
gretzky77 #6759 üzenetére
Ja, ez a fele meg is lett, de mindig van árnyoldala is; arra vagyok főként kíváncsi
Ezt találtam hirtelen OTA témában:
Yes it does. Installing the update is simple as heck. In HentaiOS the OTA update is called "Delta Update". If you have the latest stable build the only thing that you should do is just dirty flash the delta update. No corrupted/lost file.it's basically flashing a rom WITHOUT having to factory reset the phone and then just reboot it, simple. The normal flashing method requires to factory reset the phone to prevent any corrupted file/bootloop.
Mondjuk idáig a rootolt megoldás szimpibbnek tűnik mint várni a moddolt imaget és (ha jól sejtem) pc-ről frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest