Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
13 beta 3-mal kitűnő az üzemidő nálam, atomstabil a telefon, volte a Telenor miatt még nincs, de ezzel egyelőre együtt tudok élni, amíg van 3G.
-
rankesz
Topikgazda
válasz goldister #5102 üzenetére
"So the EMEA build is for:
France
Germany
Ireland
Italy
Spain
UK
The other 38 countries in Europe should use the "Global" build.Google should really mention that somewhere.
The EMEA build is meant for countries/carries that officially support the Pixel devices.
Here is a list of those: https://support.google.com/store/answer/2462844?hl=enSource: https://support.google.com/pixelphone/thread/170122099/wrong-ota-update-pixel-6?hl=en
" -
Kulenov
újonc
válasz rankesz #5103 üzenetére
Várj. Akkor ha én Németországból rendeltem, nekem EMEA buildem van? Le lehet ezt valahogy csekkolni? (SQ3A.220605.009.B1, Telekom fizikai sim, Magyarország)
Nincs rootolva, nem mókoltam semmi ilyesmit. Nagyon ritkán telefonálok szóval a volte nálam annyira nem lényeg (kivéve ha nem használható semmilyen telefonálásra de ilyen még nem volt).
Viszont akksi időben most legutóbb 50% volt a mobile network használat, eddig olyan 30% ami mint kiderült korábbi kommentekből ugyanúgy magas.
Érdemes bármit is csinálnom (rootoláson kívül) hogy az akksi időt javítsam vagy inkább várjam meg az Android 13at? -
barnam_
nagyúr
válasz Kulenov #5106 üzenetére
Ezt írja itt:
"You won't get the EMEA build unless you're on a carrier listed for the EMEA build. If you're on an unlisted carrier (in an unsupported country or on a carrier not listed for a specific build), you get the global build."Én is No-ban vettem, egy magyar és német kártya van benne, és a SQ3A.220705.003 verzióra frissült. Ez az EMEA build új dolog, eddig nem volt ilyen a listában: [link]
OTA-n / adb sideload-al felraktam a SQ3A.220705.001.B1 verziót, így nem kellett factory reset, de kétlem hogy valamit is számít. Főleg, hogy most teszt céllal töröltem a német esim-et, kíváncsi vagyok így meddig bírja akkuval.
-
barnam_
nagyúr
válasz barnam_ #5107 üzenetére
A százalékos érték továbbra is magas, de már elengedtem ezt a témát.
1 sim kártyával tegnap este 6 óta most van 43%-on, ebben (bár a statisztika az elmúlt 24 órát mutatja) 5 óra kijelző van, YouTube és Firefox ment legtöbbet: [kép]
Ezzel már együtt tudok élni, inkább az a baj hogy két simmel drasztikusan csökken az akku idő. -
Rotate
veterán
itt a 13 beta 4, már mint release candidate
-
bbendre
őstag
válasz TaylorPro #5115 üzenetére
Nekem is tegnap ota. Stabil. Lassan merul. Nem melegszik a telefon. Nekem jelenleg Bari, IT Vodafone HU halozattal nem megy rendesen. A kamera kicsit elmegy kékbe. Egy bugom volt de. Visszajott nekem a fenyero sensor bugja. Nekem beall 2x% ra fenyero es ott marad. Mas gondom nincs.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
Egesz nap nyuzva volt kemenyen a telefon. Szinte semmi bug. A fenyero az egyetlen amibe bele tudok kotni. Vegre a kamera bugjaim is megszuntek. Nekem megvolt az osszes kamera bug amirol irtak es javitottak vegul.
A halozat nem tudom mitol fugg. A tengerparton ahol voltunk alig volt terero. Az iphone elerhetetlen. Nincs SMS. Pixel elerhetetlen de jon SMS. Nem tudom. Ne kèrdezzètek .masik ami erdekes, hogy az Iphonon ha elmegy a terero akkor a hang elkezd recsegni. Megy a hallo hallo…
A Pixelben mintha lenne egy “minoseg kapu”. Ha nem eleg jo a halozat minosege akkor nincs recseges, meg furcsa hangok. Nincs hivas es kesz vagy megszakad egy minoseg alatt.
Ami meg erdekes, hogy itt van (Vodafone IT) VoLTE (menu) az Iphonon de otthon nincs. Hiaba van engedelyezve a szolgaltato szerint. A Pixelen meg nem tudom melyik rom milyen SIMel kellene mennie. Ennyit mar nem jatszottam vele.
Ahol jo a terero itt nem szakad meg a Pixel pár teszthivás soran.
Android 13 Beta 4.
kozel 800 foto. Tobb video 4K60FPS, navigalas es kb 40%ig ment le az akkum. Ez nagyon szep eredmeny.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
qqzs
őstag
Jelentenem be a UK google storeban vasarolt pixal 6 case-t refundra de mar 10 perce kattingatok de meg nem jutottam olyanhoz hog ystart case vagy tudjak irni valamit valakinek. hogy lehet ezekkel kontaktolni?
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Na ez megoldodott most a telefont reklamalnam de itt mar tenyleg nem jutok sehova, talaltam egy helpet ahol van egy start the process the csak a store folapjara visz
Eladó: GTS450
-
leslien
nagyúr
Pixel 6 illetve pro val milyen a Yettel barátság Budapesten ?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
szlaci888
aktív tag
válasz rankesz #5125 üzenetére
Én ezt végig csináltam már akkor amikor megjelent, de van amit nem értek. Hátha van ötleted!
Pixel 6 Pro, Vodafone HU, van 5G Pesten bizonyos részeken, pl. rakpartok Petőfi híd és Margit híd között, néhol a Hungária körúton és a belvárosban nagy körút környékén, de pl. feleségem telójával (Xiaomi Mi11 Lite 5G) és egy Oneplus 8 Pro telóval sokkal több helyen van 5G, pl. a munkahelyemen még az irodában is (ez egyébként a Voda szerint beltéri lefedettséggel rendelkezik), de a Pixel 6 Proval még az udvaron sincs, ez miért van?
Ahogy néztem a Pixel 6 Pro fizikailag tudja a Voda által használt 5G csatornákat, de úgy látszik a fenti módszer nem engedélyezi ezeket, csak valamennyit, jól gondolom?
Persze-persze azt tudom, hogy ez nem hivatalos, csak agyalok.... -
spect80
senior tag
válasz szlaci888 #5127 üzenetére
Hogy nézed az 5g-t? Csak a értesítési sávon, vagy valami hálózat analizáló appal? Korábban linkeltem egy oldalt, ahol azt fejtegetik hogy a telefon mikor írja ki hogy 5g és mikor hogy 4g. Röviden, ha 5g-t ír az nem biztos hogy 5g hálón van, ha 4g-t az sem feltétlenül 4g.
Szerk.: [link]
Bár ez inkább fordítva írja hogy néha akkor is 5g tmutat amikor 4G vanHa csak a belvárosban tapasztalod az 5g-t én arra tippelek hogy akkor van az nr78as 3.6ghzes csatornán, ami a "valós" 5g. Mivel nem osztozik más szolgáltatással ezen a frekin ezért jóval nagyobb sebességet lehet rajta elérni. Mindenhol máshol a dss technológiát használja a voda (is). Ez azt jelenti hogy olyan frekvenciákat amit a 4G is használ. Ebből kifolyólag a letöltési sebességen nem nagyon látszik különbség. Lehet hogy ilyen esetben a telefonod is csak azt írja hogy 4g. De ez csak teória
A Dss és a 3.6ghz 5g közötti különbség: [link]
[ Szerkesztve ]
-
szlaci888
aktív tag
válasz spect80 #5130 üzenetére
Első körben csak amit a telefon kijelez, de minden bizonnyal igazad van, én is pont ilyesmire gondoltam, mivel csak a szűkebb belvárosban ír 5G-t. A belvárosban 1-2-szer csináltam speedtestet, ott 600-800 Mbps letöltést is mértem, gondolom az lenne az igazi 5G sebessége, itt a munkahelyemen ahol a másik telók 5G-t írnak, de a Pixel 4G-t, itt 120Mbps-t mértem, ami egy erős 4G sebesség szerintem.
Kösz a cikkeket majd este elolvasom![ Szerkesztve ]
-
sultember
csendes tag
Üdvözletem,
Kinéztem magamnak a sima Pixel 6-ost és egy ideje már böngészem a topikot, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy tényleg átfogó képet kapjak a Pixel 6-ok jelenlegi MO helyzetéről. A legtöbben ahogy olvasom Vodafone és Telekom SIM-ekkel kapcsoaltban osztjátok meg a tapasztalatokat, Yetteles infókat elvétve csípek el. Tudnátod segíteni, hogy mire számíthatok egy Yetteles és Telekomos dual sim (az egyik ugye eSIM lesz) felállás mellett? Illetve olvasok itt sokéflét... A legfrissebb updatekkel milyen üzemidőre lehet számítani ennél a felállásnál?
Előre is köszönöm
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozok egy Pixel 6 Pro vételén.
Azt olvastam, hogy amikor kijött elég bugos volt sok minden. Azokat a bugokat a frissítésekkel mennyire sikerült eltüntetni?
Ami még érdekelne, hogy átlagosan milyen képernyőidőket lehet összehozni a telefonnal?
Illetve a kamerás képességei ami még szempont.
A hátsó kamerasziget tényleg annyira gyűjti a port?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Drakuf
tag
Én speciel a legújabb bétán vagyok, ahol szerencsére már lehet minden gond nélkül telefonálni (majd egy év után hurrá), de továbbra is rendszeresen túlmelegszik/újraindul (légkondicionált kocsiban), lefagy. Nekem 4.5 óra SOT a max. amit kibír (böngészés, semmi egyéb) ami majdnem fele az iphone 13 pro maxhoz képest. A gyári tok az nekem speciel besárgult, felpúposodott, széthullott, ami reddites kommentek alapján elég gyakori probléma... természetesen google ezért se vállalta a felelősséget. Szóval a telefon nem csak, hogy szar, de még drága is és majd még el se fogod tudni adni. Teljesen őszintén, mint tősgyökeres androidos mondom, hogy kíméld meg magad a fölösleges fejfájástól/pénzkidobástól és várd meg, hogy pixel 7 proról milyenek lesznek a vélemények vagy vegyél egy iphonet (ami legalább működik is) .
-
natë
nagyúr
Legújabb beta-n vagyok, majd' 40 fokos görög hőségben egy újraindulás, fagyás nincs, pedig navigáltam is vele a több száz fotó, videó mellett. Melegedés normális, a Find X5 Pro-m felforralta magát 25 fokban is...
Mindenhol van térerő, nincs wifi drop, sem hálózati probléma. Kamerája etalon.
Nálam 1,5 napot bír, igencsak aktív használattal. -
bbendre
őstag
Csatlakozom. Olaszország, tűző nap, navigálás, több száz fotó. Az új betán nincs semmi túlmelegedés. Hozzáteszem a stabil vonalon nekem nagyon nagyon nagyon sok bugom volt, de mostmár jól használható a telefon.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
polo5
tag
Hello!
Az alany egy pixel 6 ( parome )
Erdeklodnek hogy tamogatja e a dupla simet ( tudom egy fizikai hely van csak + esim )
Szeretnenk az angol ( fizikai ) melle , magyar esim -et telekomosat. Erdeklodnek hogy a sima pixel 6 tudja e a dupla simet ??????A pro tudta .
Koszi -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Hol tudom kikapcsolni, hogy a telefon ne kérjen minden belépésnél kódot? Már végig néztem a Beállításokat oda vissza, de nem találtam.
Köszönöm a választ! -
bbendre
őstag
válasz kakuk100 #5140 üzenetére
Ha zárolva van a telefon akkor minden feloldásnál kéri a pin/kód/biometrikus azonosítást.
Egyetlen kivétel van a "Smart Lock".
Settings - Security - Advanced settings - Smart lockiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
goldister
tag
válasz bbendre #5141 üzenetére
Egy valamit nem értek. A telefon zárolva van, akkor miért engedi be-kikacspolni a wifit / mobilnetet, illetve ki is tudom kapcsolni a telefont. Lopás esetén első dolguk az lenne, hogy a netet kikapcsolják, hogy ne lehessen nyomonkövetni.
Valahogy be lehet állítani, hogy ne lehessen csak zárolás feloldása után? -
-
gulb
senior tag
Nekem se root se updatelt 12 13...es july frissitessel talan javult a dolog ujra annyit , hogy nem dobalja a halozatot olyan nagyon. Melegedes sose volt ( Morocco 38-40 fok...heten itt NLben 42 fok..) fotok navigalas mukodott mindig rendesen.
Nagyon nem tokeletes telefon az biztos de kameraja verhetetlen meg mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest