- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet007
aktív tag
Uuu, lehetne ezt meg fokozni, ulesfutes/hutes, elektromos allitas, stb. Igazabol talan csak a kartamasz hianyozna (bar mostanin sincs). Amugy tetszik az otleg, foliazas utan egesz korrektul nez majd ki a doboz is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Bambuszpro #9 üzenetére
Király!
Vágj bele egész nyugodtan. Ha kell segítek is.
A dobozokat én gyártottam le, körfűrész, fúrógép elegendő volt a munkához. Hegeszteni nem kellett semmit, mert mindent csavaroztam. ( facsavar+metrikus az átmenő rögzítésekhez.)
De ahogy előttünk írták, lehetne még "gyáriasabb" akkor eladható lenne jobban. -
Bambuszpro
tag
Úúúú ez nagyon tetszik. Pont mostanában gondolkodtam ,hogy lassan ideje lenne cserélni a régi görgős székemet valami kényelmesebb darabra.Néztem árakat is de ami normális és kényelmes az nem az én pénztárcámhoz van szabva.
Most meghoztad ehhez a kedvem.Akár ez egy élhető alternatíva is lehet számomra. Egy kérdés: a dobozokat te csináltad vagy lehet kapni ilyeneket készen? Illetve akkor hegeszteni ügye semmit nem kellet?
-
kmisi99
addikt
válasz
SüdiLaller #7 üzenetére
Na ez így rohadt jó, kicsit gyáriasabban kinézve 150-200 000ft ot is el lehetne kérni érte "gamer" szék néven.
-
kmisi99
addikt
Egész jó, de kihúzni, betolni nem túl kínlódós? Vagy lesz az alján valami? Akár valami pici görgő is mehetne rá ami azért nem gurul össze vissza, de jobban mozgatható.
-
Soybex
őstag
Zseniális !
-
távcsőves
senior tag
Nekem tetszik! A tapéta jó lesz.
-
SüdiLaller
aktív tag
-
Gdi
senior tag
Miután tizenpár éve faterom lezúzta a Zastava-nkat, én annak az ülését használtam gépezős ülőalkalmatosságnak.
Ha szétmegy a mostani Metrós (az áruházas, nem a járműves) székem, akkor lehet nézek valamit a közeli autóbontóban
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdv kedves fórumtagok!Rövid leszek, amennyire csak lehet, mert amit műveltem nem biztos hogy fel tud érni egy itteni...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest