- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet007
aktív tag
Uuu, lehetne ezt meg fokozni, ulesfutes/hutes, elektromos allitas, stb. Igazabol talan csak a kartamasz hianyozna (bar mostanin sincs). Amugy tetszik az otleg, foliazas utan egesz korrektul nez majd ki a doboz is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Bambuszpro #9 üzenetére
Király!
Vágj bele egész nyugodtan. Ha kell segítek is.
A dobozokat én gyártottam le, körfűrész, fúrógép elegendő volt a munkához. Hegeszteni nem kellett semmit, mert mindent csavaroztam. ( facsavar+metrikus az átmenő rögzítésekhez.)
De ahogy előttünk írták, lehetne még "gyáriasabb" akkor eladható lenne jobban. -
Bambuszpro
tag
Úúúú ez nagyon tetszik. Pont mostanában gondolkodtam ,hogy lassan ideje lenne cserélni a régi görgős székemet valami kényelmesebb darabra.Néztem árakat is de ami normális és kényelmes az nem az én pénztárcámhoz van szabva.
Most meghoztad ehhez a kedvem.Akár ez egy élhető alternatíva is lehet számomra. Egy kérdés: a dobozokat te csináltad vagy lehet kapni ilyeneket készen? Illetve akkor hegeszteni ügye semmit nem kellet?
-
kmisi99
addikt
válasz
SüdiLaller #7 üzenetére
Na ez így rohadt jó, kicsit gyáriasabban kinézve 150-200 000ft ot is el lehetne kérni érte "gamer" szék néven.
-
kmisi99
addikt
Egész jó, de kihúzni, betolni nem túl kínlódós? Vagy lesz az alján valami? Akár valami pici görgő is mehetne rá ami azért nem gurul össze vissza, de jobban mozgatható.
-
Soybex
őstag
Zseniális !
-
távcsőves
senior tag
Nekem tetszik! A tapéta jó lesz.
-
SüdiLaller
aktív tag
-
Gdi
senior tag
Miután tizenpár éve faterom lezúzta a Zastava-nkat, én annak az ülését használtam gépezős ülőalkalmatosságnak.
Ha szétmegy a mostani Metrós (az áruházas, nem a járműves) székem, akkor lehet nézek valamit a közeli autóbontóban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged