Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
láttam egy srácot, a konzol aktív volt, és videózott, fotózott szabadon. Nem tudom, erre gondolsz-e, én sose használtam a konzolt meg egyebeket.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
ledgeri
nagyúr
nem tudom, milyen teleportálásra gondolsz, hát még a repülés... a freekamera (2-es gomb) az működik..//
tegnapi termés első, második ,amely bemutatja, hogy érdemes a tökröket nézni...
(azért vagyok, hogyha látszik, 50% fölötti sérüléssel, mert a gumikat kíváncsiságból nem szerelem... már bányából csak manuállal tudok kijönni csak, meg a rövid, pl. szenes trailert már nem tudom 70 felett biztonsággal kanyarítani )
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tutuhawer
őstag
hétről hétre alakították ki, hogy se freeTP.org se pedig coopLAND.ru ne tudjon a multiba belépni. Eredeti játék kell, akármilyen formában, és azt aktiválni a steamben
Szerk: itt a mai frissítés, a 0.7.0.1-es, ami már win XP-n is hasznláható kis javítás.
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
törölt tag
a Brutalos trailer festés a gyári textúrákat írja felűl,,, ha valaki trailer packot használ ami újakat emel be az nem számít a brutálnál akkor is működik a felűl írást kivéve, ha a trailer pack is a gyári felülíráson alapszik. akkor hogy ha azt a másik trailer packos textúra felülírást akarod érvényesülni hagyni mert nem tetszik pl a CBA, logos magyar vagy a csöcsös eszti, akkor a pakkodat átkell nevezni a szokásos zzz-s cuccra hogy a brutál alá kerüljön és akkor ő írja felül a Brutált. ha a pakkod nem a gyári textúrák felül írásán alapszik akkor ha tetszik ha nem kapod a Brutált
-
törölt tag
én szerintem se kéne elhagynia a volvót a 750-es mocival. mer az legalább jól bir,.és partnak is húz rendesen. dehát ha most gyengébb motort akar kiprobalni,.vagy megtapasztalni,akkor nyugodtan,. de lehet viszafog menni a volvóra,. mer én szememmel az sokkal jobban is néz ki mint az összes azon kivül,. na 2ik joban néz ki a scania. atöbbi ojan kocka,kockás kamionok,és ami a többin nemtecik nekem,az hogy nemlehet kiolvasni a panelről semmit,.. nekem azok nemtecenek,. nekem ami a nyerő aza Volvo,és a 2ik a Scania és azokon rendesen,olvashatoan kilehet mindent olvasni
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Letölteni csak annak lehet, akinek a készítő elküldte a linket, (Béta) Publik akkor lesz, ha kiadja! De szerintem mindjárt leírja ezt Ő is!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
5.1
esetleg nem hozzáférhető az ahogyan te a hangokat összevariáltad?
Érdekes de én is pont így látom ezt a kérdést....Yellow road line:
http://sharemods.com/p2esis4h8yqx/X-Brutal-Environment-HD-engine-51-yelow-by-Stewen.scs.html
white road line:
http://sharemods.com/6c1e4gwsykkh/X-Brutal-Environment-HD-engine-51-white-by-Stewen.scs.html -
-
- = Zk = -
félisten
köszi, de ez van nekem is (Y)
csak nem lehet átfesteni" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Vakegérke
félisten
A 389-et szedtem le. No, meg is vettem volna, csak éppen DAF kereskedő nincs a palettámon.
Görögből portugálba indulok. Van a vonalon valahol?[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
célszerűbb lenne de szerintem most pihentetni fogom a témát mert ha jól látom már eléggé brutál.
A Red-től biztosan jobb lett úgy érzem, és most van azon a szinten, hogy már alapban bárhol bármelyik verzióval lehet screen shottolni, TSM map-el vagy akár nélküle, a brutállal a környezet is más, máshol vannak a fák, több a fű, mások a fények, a textúrák kontrasztosabbak etc.Olyan piszlicsáré dolgokat látok csak javítani valót, hogy a táblák az úton nekem még "fakók" azokon lehetne javítani de ha neki is állok majd egyszer, az max a 2.0-lesz ha kész lesz és az 1.9 ki is marad.
SZóval aki akarja vigye mert nem tom mikor lesz következő verzió, és egyáltalán lesz e, hibákat nem soroltok tehát javítani valóm ha igaz nincs, elkészűltünk...
-
törölt tag
hm.. ha visszaolvasol atomjaira szedtem szét a RED-et tegnap hajnal 5-ig és egy kamu az egész.
a fele textúra pl valóban csak a helyet foglalja benne mert hibás nem is nyitható meg.hoppá, az egyik FPS gyilkos dolog az elszállás veszélyének valós kockázatáról nem is beszélve.
ez minden szinten szarrá fogja verni, és még csak most kezdtük. és még csak 50 mega körül járunk.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
az mennyire normális, hogy 4:27 van a játékban és nappali világosság?
Faterkam a RED irtózatosan túlszaturált szerintem, nagyon élénk benne minden. A brutalban pont ez a jó, végre a piros kamion sem világít nappal ha belenézek a tükörbe. Eddig úgy virított, hogy kifolyt a szemem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
nagyúr
Hát az ATS annyiból biztos jobb lesz, hogy nem fog annyi poligonból állni a jármű, mint az ETS2-ben, de ugyan olyan szép lesz mint benne. Szóval az engine-t nem piszkálják az tuti. A többit meg mglátjuk. Amúgy nekem az ETS 2 is csalódás volt, mert a grafikán, meg a liszenszelt járművökön kívül más nem változott. Ugyan úgy a városok, koppintása az első résznek. Pedig bíztam benne, hogy az STDS-re fog hajazni egy picit, amiben minden hely más volt, változatos. De nem. Így is rengeteg időd beleöltem (majd 400 óra) és tetszik, de ha egy kicsit izgalmassabbra tették volna a játékot, örültem volna neki, (lásd stds-ben a kastély helyet, hova kell beálni, na az 2 tengelyes pótkocsival maga a rémálom)
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
zolee5016
őstag
Stewen-nek is......
Felbaxott,hogy amilyen faxa a brutál mégis.kifagy...teszteltem az itthon fellelhető összes felállásban
proci 2500k VGA variációk.... gtx-580 single,gtx580+ gtx285 fizika,,,gtx 285 dx 10-be..7970 single,,,7970+gtx580 fizika ,7970+gtx 460 fizika.gtx460 single....gtx460 sli
És sz@rik a rigó minden felállásba......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
Az összes időjárással kapcsolatos paraméterrel ...
Többiek..
Viszont ezzel a 4.5.3-al "idáig" működik is a Brutal,,, egy dolgot vettem észre a pályán eltünt a zajcsíkokról a macskaszem.., meg mintha kevesebb lenne a piros virág, pedig direkt azért hizlaltam azokat fel mert hiányzott a szememnek.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Vakegérke mondja: kár...
Valamelyik régebbi verzióban alapból benne volt, hogy országtól, tájtól függött az időjárás.Stewen1967: Nekem a boga úr Istennek nem indul a jó kis map. Vagyis indul, de ahogy elindulok első fuvarba, azonnal hibát jelez, és kilép a játék. Kár, pedig meglátogatnám a skandinávokat.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
Akkor az az újban még az eső is brutál
alakulunk skacok jól van..
kell a kiszedett 1.3 ai és németh speed táblák nélkül? feltegyen azt is vagy tesztelitek még ezt a világos hdr-eset?
az előbb megált bennem az ütőő!!! kilépett a game és feljött egy piros ablak..
az ön kaspersky licence 88 nap mulva lejár..
az annyja majd nem össszeestem de láttam a tálcán ott a game ikkonja rákatt és megy a gém tovább..
huh
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
hát skacok 100megás nettel 2 órája szedem.......880 mega jött eddig...de ebből dől még,rendesen..
Elolvasván igen ..teljes egy csomó plussz dologgal...ezért is 5. a verziószáma..........[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
már keresem melyik új modell okozza a hibát,, minden esetre az az 1.2 azért a tájakon ott van!
próbálok rájönni a városokba érve mitöl szállhat el meglesz remélhetőleg...amíg ti tesztelitek nem adom fel!
több szem többet lát, egyedűl ez egy év volna amég elkészülne nélkületek.
-
nagyúr
A T széria. Ez bátyám kedvence. Nálam az R-es a kedvenc.
Igen jó lenne pár új verda, bár az új daf most jön, a v8 hang az is érkezik, a fizikai átdolgozás az is jön majd. Az a baj, hogy kevesen dolgoznak a jatékon és így több idő mire hozzánk elér. De egyszer hátha lesznek ifa pótos verdák is.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
zolee5016
őstag
naja.....régebben én is azt csináltam televágtam a mod mappát 1-4gb cuccal.....
Most van 4 profilom..és mikor mit szeretnék azt használom.......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
nagyúr
A waberer's modokat el tudnád nekem küldeni? Volvo, vagy daf kamionod van hozzá?
-
rocket
nagyúr
Na sikerult nagynehezen felig meddig mukodesre birni.
Ujra telepitettem, de az nem segitett.
Aztan a TSM mapot kikapcsoltam, es az osszes trailer packot ami eddig nem mukodott bekapcsoltam (trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.0.scs, zzzMilitary_Cargo_Pack_by_Jazzycat.scs, zzTSM_Schwerlast_Trailerpacket_1.7.5_Pack_2-3.scs (ez meg mukodott az 1.6-al, azota nem), zzz_Trailer Lebmiload Bier.scs, trailers-pack-se-1.8.2.scs), mukodtek az eredeti mapon.
Aztan TSM vissza, fuvar menure ralepek kilep, ezt csinalta amikor felraktam az 1.7 updatet par napja.
Fuvart felvenni feltudok, csak a menuben nem tudom megnyitni, egyesevel is kiprobaltam a trailer packokat, de igyis kilep.Crash logban ennyi van:
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
EXE Base address: 01380000
Fault address: 01395AB5 0001:00014AB5 E:\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exeRegisters:
EAX:00000005
EBX:00000005
ECX:352006E8
EDX:00000000
ESI:00000000
EDI:00000000
CS:EIP: 001B:01395AB5
SS:ESP: 0023:002DFD04 EBP:002DFD38
DS:0023 ES:0023 FS:003B GS:0000
Flags: 00210206
EIP preamble: 08 56 8D 74 88 FC 83 C0 FC 3B F0 74 19 8B 06 85
C0 74 06 50 E8 22 00 00 00 8B 57 04 83 EE 04 83
EA 04 3B F2 75 E7 C7 47 08 00 00 00 00 5E C3 CC
CC CC CC CC CC CC CC CC CC CC CC 53 8B 5C 24 08
EIP bytecode: 8B 03 8B 50 04 8B CB FF D2 83 43 04 FF 75 30 8B
0D 10 53 AF 01 8B 01 8B 50 04 56 57 8B F9 8D 71
08 FF D2 85 C0 74 16 89 58 08 8B 4E 04 89 48 04
89 30 8B 56 04 89 02 89 46 04 FF 47 04 5F 5E 5B[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Nekem a lemezes verzio van meg alapjatek+dlc, modok nelkul 1.6.1 es 1.7 updattel se mukodik csak az AI kamionok huzzak maguk utan, game logban nincs error
Linken amit irtam sokan panaszkodnak ugyenerre a problemara, de megoldas nincs, masik trailer packnal volt olyan megoldas, hogy zzz karaktereket kell irni a mod neve ele es akkor mukodott, ennel igyse mukodik.Neked melyik verzio van?
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest