Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
Már 1.9.6-nál tart a verziószám. "Megy a meló ezerrel"
-
ooszi
senior tag
Szia Stew, beraktam a mocidat meg váltódat egy Man kamionba, elég jól kezelhető, de nincs a kamionnak hangja, vagyis akkor van hang ha nyomom a gázpedált, ez így van jól vagy nálam hibás valami?
BY ooszi
-
Faterkam
addikt
Nah, én is erről beszéltem
(#4650) Stewen1967: Az alapjátékban nem némul el a motor, ha leesik a fordulat, és a TE Volvódnál sem, én a volvóét másoltam a Scania-ra, mert idegesített a némaság, de ott meg nincs Start-Stop hang a fülkébe :/
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
törölt tag
pillanat skacok! ezt most értelmeznem is kellene amit írtatok.
menjünk sorba. hogy tisztán lássak.....
kezdjük mondjuk a Scániáva...
3 fajta brutálosított szkánia moci hangal találkozik aki az 1.9.x-es pöccsel tolja.
az enyém az amelyiken motor leállításnál ("E") felbőg a motor.
Van egy amelyiket az 1-9-ben ha 500 Scaniat vásárolsz kapsz, és van egy mocihang amit akkor ha 730-ast veszel
Na ezeket kéne kivesézni, jó, nem jó akármi,,, és ha a legtöbbeteknek már megfelel az új akkor lépjünk tovább volvo man akármire... JÓ?
persze csak egy ötlet de ha mindhez elkezdek piszkálni óriási kánaán lesz.
-
Faterkam
addikt
-
törölt tag
válasz Faterkam #4660 üzenetére
tökéletes akkor amit te írsz az csak az én scániás hangomra vonatkozik.
Mondjuk ha lehet ne másolgass semmit mert nem úgy kell megcsinálni. pl a scanianak az indítás és leállás start engine néven fut és az összes többinél teljesen más névvel tehát amúgy is hiába másolgatsz az semmit sem fog csinálni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #4660 üzenetére
Na kipróbáltam az 1.8.2.5-el vettem egy 730-as motort és a 2.váltot.
Szépen megy felváltogatásnál hallatszik valami levegős ciccegés, amikor leveszem a gázról az újjam szépen visszaváltogat, el nem hallgat teljesen hallatszik az alapjárati motor hang.
(Igaz tesztelni csak az itthoni 5.1-es hangfalszettemen tudom.)[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Stew! javaslom töltsd le a scania G 360 modot....abban tuti van váltóhang is..ezt használom mindig,minden tsm.és brutal mellett....ha váltasz olyan hag jön minta ladáknál ,csak halkabban Abban talán megtalálod hova dugták a váltóhangot....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz #70339072 #4665 üzenetére
ilyen hangok vannak benne....1,30 tól mozgatja a gépet a srác....2,20 nál váltogat ....3,20-nál is....
link[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
válasz zolee5016 #4666 üzenetére
a videót megnézve egy pici gondom támadt,,, nos az igazi kamionok hangjait szintén you tubeon vizsgálgatva ilyet sehol sem láttam és hallottam. Biztos hogy ez jó? mert inkább az új V8-as az (amiből 2 is van) amit sztem érdemes lenne tuningolgatni hát ha jobb lenne az közelebb ált a you tubosokhoz is.
-
zolee5016
őstag
neked ezért is mod ha nem tetszik nem teszed be .ennyi.....nekem jobb mint a tompa erőtlen duruzsolás ...
minősitéseidre meg inkább nem is mondok semmit...Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
törölt tag
Skacok én meg azért vagyok bizonytalan, mert 100-nál több csak scaniás youtubeos videót sasoltam (Nem ETS2 hanem igazit) és annyi féle hang van csak V8-on belül is hogy már nem tudom mit gondoljak, azonban nagyon fülelve amit az ETS felvett és levideozott V8-ast az tényleg közelebb van mint bármelyik Scania Förmedvény amit You-tubeon láttam Mod próbálkozásban.
Hát még ha láttátok volna belűlről!
Nos elárulom a 70%-a egymástól lopkodja és ugyan au a 500-as fordulatu file meg az 1500-as és kész, több nincs is. ezzel a kettővel variálnak.
Az ETS-ben meg ott ül az 500, 800, 1000, 1200, 1500, 2000
A másik, meg olyat is láttam nem eggyet! hogy a gyökér bunkó paraszt kivette a gyári filet és annyi,,, még a méret és a dátum is ugyan az volt. és kiadta vazze mint saját Scania hang... nos itt szakadt le a pofámMi azért sokkal beljebb vagyunk skacok,,, én el sound forge-ozgatok ti mondjátok mit merre milyen a Kamion hang azt kész, nem lopkodunk meg mások szarait variáljuk azt ennyi, és a végén még nyugodtan is alszunk.
A gyáriból akarok jobbat kihozni.
Egy szakértő pl azt mondta a V8-asra Brutal alapra kicsit lehetne magasabb a fordulat alapjáraton, már kész is van. ha felnyomom mindenkinek szólok hogy újabb Brutal Reloaded verzió van fen a linken.
A link mindig ugyan az lesz és a file név is csak le kell tölteni. -
Faterkam
addikt
-
törölt tag
Finomított alapjárat, csendesített repülötér és repülő hangok.
Én fapados automatán tolom szépen visszaváltogat mind a három a hangerő a fülkében jónak tűnik harmoniában van elvileg a külső zajokkal is hallatszik a váltáskor a levegő sziszegés etc etc...
lehet töltögetni aki teszteli a link a tegnap priviben kiküldött UA. (de hogy mi a tökömtől lett 1 megával több?)
na mind 1.
Még a Scaniát csináljuk aki 1.9-ezik tesztelje mind a 3 Scania hangot, és várom az észrevételeket... -
törölt tag
Újra lehet tölteni a link UA,,
További Saját Scania hang buhera (amelyknél a leállításnál felpörög a motor) lassan már kezd 1-2 youtube-os videóhoz is hasonlítani bár nem az igazi de már annyi meló van ebben az egyben hogy kissé ráuntam.
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #4679 üzenetére
Bár én még nem töltöttem be a mostanit, de azt vettem észre, ha játékon belül kikapcsolom a brutált, alap betölt, majd vissza a brutált a hangok megkeverednek. Eltűnik Pl. a Start-stop - Scania (1.8.2.5)
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
nagyúr
válasz #70339072 #4679 üzenetére
Pénteken délután ránézek, addig nem nagyon van időm. Akkor 1.9.6 alatt megnézem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz Faterkam #4680 üzenetére
Én nem szoktam ki be kapcsolgatni, erről a hibáról még nem hallottam, de javaslom ha kiszeded a brutált, indítsd újra a játékot, és ha berakod akkor is. talán megoldja. Sajnos az alapjáték verziói között azért tényleg nagy változás van, ennek köszönhető pl hogy ha valaki a 10K mocimat használja az 1.8.2.5-nél nem úgy vált ahogyan az 1.9.x-nél buherálták az engineket is valszeg meg a váltó paramétereket.
Valszeg sok mindenbe beleírkáltak, átírtak javítgattak, mi meg a fejlesztés útán próbálunk kullogni kissebb nagyobb sikerrel, már az is csodaszámba megy hogy sikerült elérnem nem kis kompromisszumok árán hogy mind a két verzióban ezt a váltós problémát leszámítva hibátlanúl működjön. Ezért is hírdettem hogy aki 1.8.2.5-nél az Én mocimat használja csak szekvenciálissan váltson mert a fapados automata oda nem jó.
Ezek a változások sztem rád ugyan nem vonatkoznak, de az kétségtelen hogy hang téren is jó nagy változások vannak, mert a hangok sem ugyan úgy szólnak az 1.8.2.5-be mint az 1.9.x-be. -
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #4682 üzenetére
Persze, újraindítottam és jó lett, csak a jelenséget írtam le. Kíváncsi voltam ua. helyszín milyen Alapon és Brutálba. Kb. 2 percig bírtam, és ment vissza a 6.1 Reloaded
-
nagyúr
Én sem ne aggódj. Majd egy Track ir 5 + G25 kombóra vendégeim vagytok.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Baaraanz
tag
DLC Intersparban 999ft
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
donmackó
addikt
Üdv!
Aki használja ezt a progit ->ETS2 telemetry .
Az megmondhatná hogy lehet fekete háteret csinálni, mert nekem csak fehér van.Ezt csak így itt hagyom ;)
-
- = Zk = -
félisten
válasz donmackó #4689 üzenetére
én már használni nem tudom, bakker
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
donmackó
addikt
válasz - = Zk = - #4690 üzenetére
Pedig nem nehéz. Itt a leírás hozzá. Nekem műxik. Ellenben a brutál enviroment 6.1 meg nem.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
- = Zk = -
félisten
válasz donmackó #4691 üzenetére
eszerint csináltam, de... 5 próbálkozásból 1x ha működött
fél napig bohóckodtam, meguntamde am jó, ez tény
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
donmackó
addikt
-
ooszi
senior tag
Egy egyszerű kérdés ez mi a ló sza.....? Mire jó ez a progi?
BY ooszi
-
- = Zk = -
félisten
válasz donmackó #4693 üzenetére
felteszem, csinálok mindent ahogy kell, de mégsem látok semmit a telón. ennyi röviden
-
donmackó
addikt
válasz - = Zk = - #4696 üzenetére
A szervert is be indítottad? Port és ip beírva a droidba? Mindent oda másoltál ahova kell?
-
- = Zk = -
félisten
-
donmackó
addikt
válasz - = Zk = - #4698 üzenetére
Akkor nem értem hol a probléma. Nekem elsőre ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs