Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
válasz #70339072 #4806 üzenetére
Én mint nem hivatalos tesztelő, azt a kérdést kell feltennem, hol tartunk? . Mit kell nézni, hallani "Főnök". A mai ziccert kivéve, már régóta hsználható. Megjegyzés a hangokhoz: a kabinhang és a külső hangok aránya, szerintem nem tökéletes, bár ezt írtam előzőleg is, gondolom majd valamikor változik, ha változik. Ezen kívül, már nem találok említésre méltó hibát. Sőt, azt javasolnám, amíg nem változik stabilra a játékverzió, Te is pihizzél egy kicsit. Amennyiben van valami, jelezzük, összegyűjtöd és elkezded kigyomlálni a hibákat valamikor. Mnya, hát ennyi.
-
nagyúr
A belső hangokat lejjebb vette, mert egyforma volt a külső-belső. Így már a külső zaj hangosabb, mint a kabinban.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #4810 üzenetére
Ha már motor. Automatikus csere volt, és meglepett, hogy tép, mint a meszes. Azonban az út kész kínlódás volt. 100 körül ha tövig tapostam a gázpedált, kevert-kavart a váltó, nem talált fokozatot, csak akkor, ha visszavettem a nafta adagolását.
Fuvar végeztével azonnal műhelybe mentem, és inkább kicseréltettem a motort 540 lovasra. Képzettségem csak erre elég.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Vakegérke #4811 üzenetére
ismert a probléma,,,sajnos az az 5000 LE moci csak az én váltommal hajlandó jól működni. Nem akartam én senkire sem eröltetni mert csak "nekem kell" de hiba nélkül egyenlőre csak így sikerült megoldani még töprengenem kell.
Új profillal is beleeshet valaki sajnos a mociba hiába a level 14 az egyik kiküldetésnél. és ez nem jó.
-
smisa
őstag
Szaisztok most kezdtem egy két tanécsot szívesen venék mert a bérsofőr dolog nemigazán tejjel jelenleg 3szinten vagyok mit fejleszek vegyek e fel kölcsönt stb stb Melyik kamionra nem érdemes költeni és hasonlók
[ Szerkesztve ]
-
erix31
csendes tag
Nagy menedzselésre ne számíts, ez nem olyan fejlett játék. Kezdőként ismerd meg a gyors fuvarral a vontatókat, vontatmányokat. Menj be minden olyan városba, ahol kérdőjelek vannak. Nézd meg a fuvaroknál, mennyi idő van még hátra, mielőtt elvállalod. Én személy szerint jó ideig megyek magam csak gyorsfuvarokkal, Amikor már kezdem unni (100.000-200.000 € körül) veszek fel hitelt, abból egy 540-es Volvo-t érdemes venni, onnantól meg már jobban dől a lé. Az XP-knél, csak magamról beszélek, egyet teszel mundjuk az értékes-re, onnantól már Te is tudsz értékes fuvarokat vállalni. Majd a törékeny és utánna én a hoszú utakra gyúrok. Te választod melyikre szórod el. A beosztotjaid kamionjat eddig nem volt érdemes tuningolni, jó volt nekik az alap motoros is, állítólag ez változik majd. Akkor csinálod igazán jól, ha nem használsz csalásokat, akkor hónapokig el lehet lenni a játékkal.
-
GoZoL
senior tag
Az normális, hogy gyors fuvarnál akármilyen kamionnal vagyok 180 a vége és úgy gyorsul mint ha egy sportkocsival lennék? 4.-ik fokozatig kapar a hátsó kerék, 20 tonna súllyal is!
-
törölt tag
javitva.... az előző verzióban azt teszteltem hogy miért megy ha a gyári egyik moci helyére beteszem az én 5000-emet és miért nem ha külön kódolom le. Rájöttem a megoldásra, a mostaniban már függetlenített az 5K-s moci és csak level 14-től nyílik is ki.... lehet fülkét cserélni elszállások nélkül és DLC-n vezetni, nálam semmi gond nem mutatkozott és a game.log is hibátlan müködést mutatott.
sztem célegyenesben vagyunk ha mindenkinél ez már jó lesz és rendesen működik
Teszteljétek DLC-n meg mindenen amin csak lehet!ha már nagy frissítés nem jön akkor ez a Brutal 6.1 reloaded végleges arca.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szóval az SCS elfelejtette megemlíteni az updat-jeinél hogy van új fa.
Én meg azt hittem azok a csupasz fák lombok nélkül valami újítások.
Azok is csak lombokkal....!!! valamelyik update-n a sokból szépen lejött.
Ma reggeltől aki leszedi már nem lesz benne lombtalan fa sehol mert javítva.remélem már nem sok mindent buherálnak át mert azt végig nyálazni folyton 47.000 file-ban hogy mi változott minden egyes új patch letöltésével már kezd fárasztó lenni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
1.9.12-es a patch verzió!
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vakegérke
félisten
No, gondom akadt. A térképet nem tudom legörgetni. Észak rendben, viszont a spanyolok fele, valamint Afrika nem látható. 4.5.9 map, Brutal, meg egy váltó mod van, más semmi.
Van rá valamilyen gyógyír?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
-
törölt tag
Most pl fel lett emelve esőnél a vizes felverés is azonban nálam pl a gtx 560-asommal csak a kamionokon van ha vontató jön vagy busz vagy autó azoknál AAAAALLLLLLMAAAA!
most jön a poén brutál ki és AKKKOOORRR IIIISSSSS!!!!
na most sakkozhtok driver win7 és egyébb problémák között de az is lehet hogy valami Gém bug.
apropó már valami 1.9.12s - nél járok.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Köszönöm először is eme remek módot, még a gagyisztikus laptopomon is egész tűrhetően fut!
Az után szeretnék még érdeklődni, hogy honnan lehetne esetleg letölteni eme reloaded verziót, a fehér vonalasat!
Köszönöm előre is!Gazember
-
törölt tag
válasz Mr.Franczy #4836 üzenetére
fehér vonalas a kiadáskor lesz egyébként az is benne van,,, a material-road alkönyvtárban a lines.dds a vonalak textúra alapértelmezettként sárgára beállítva. mellékelve van benne a sárga lines_y.dds és a fehér is lines_w.dds. kinásolod a lines_w.dds valahova átnevezed lines.dds re és visszamásolod felülírva az eredeti lines.dds filet és voila. fehérek a vonalak.
-
Vakegérke
félisten
válasz Sub-ZeRo #4831 üzenetére
Kiszedtem a váltó mod-ot, nem változott semmi. Továbbra sem látom a térkép alsó részét.
Lehet, hogy visszatérek a 4.5.4a map-hoz, abban még nem csalódtam.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
-
Bati0501
őstag
Jaaj,a marketing már rögtön megfogott már pár embert...
kicsit engem is
-
törölt tag
Sehol semmi gond fagyás exe elszállás? Óhaj, sóhaj, panasz bánat?
Mondjuk a Brutál folyamatosan bővűl mert az 1.9.1.2-ből is elfelejtették a + berakott textúrákat leközölni de Stewen bácsi szemfüles, és pótól mindent
a legújabb már 585 Mega. nincs hatással újabb hibás működésre vagy ellszállásra mert simpla textúra csere.
várom az észrevételeket, ha nincs több megérett a kiadásra...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest