Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #15538 üzenetére
Pár nap tesztelés után a forgalomról ugyanazt tudom mondani, mint Milka, hogy foltokban gyér, de alakul.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Milka 78 #15538 üzenetére
sajnos a" log" loader trélere vagy kamu vagy valami alapszám ami soha nem változik.
mindig ennyi amit kiír holott a paraméterek buherálása látványos változást okoz.Az én meglátásom a gyárival összehasonlítva hogy majdnem egyforma a sürüség talán egy kicsit kevesebb csak a brutálba azok a paraméterek lettek átbuherálva amik a kamionokra és a buszokra vonatkoztak nos ezt én drasztikussan csökkentettem hogy életszerű legyen mert nem 1 auto egy kamion jön szembe soha hanem sok autó és egy kamion esetleg egy busz.
a gyérség érzését sztem ez okozhatja csak nálatok mellesleg a pályára kiérve állandóan karambolozok az autokkal mert annyi van belőlűk úgy kell kerülgetni még éjszaka is.
a mellékutakon nyílván gyérebb a forgalom de az nem szabályozható moddal mert a motor kezeli, ugyanis egy tömb van autók, kamionok, buszok, tréllerek amit a progi kezel és ezen belül lehet buherálni hogy a tömben mennyi jármű legyen egy adott út szakaszon pályán mellékúton etc de hogy mennyit dobjon, az nem befolyásolható.
köszönöm az észrevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest