Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    Hát kérem ez lenne a végső kiadás előtti 1.21-es Brutál aki teszteli szedheti le magának, most tettem fel.
    Szerencsére az SCS is fárad nem csak én, így a mostani 1.21-es gyári patch kevesek érdeklődését kelti majd fel annyira, mint amikor belekerült egy új DAF vagy MERCEDES, mert a listát olvasva inkább a hibák javítására koncentráltak és a fejlesztéssel járó kellemetlen bugok és felgyülemlett javítanivalókra áldozták ezt az időt.

    Óriási szerencse ez most nekünk moddereknek, mert így nem a kitudja milyen új kitalált sokszor indokolatlan hülyeségekhez kell igazodni szkriptekben és egyebekben, hanem az egész időt beleölhetjük a saját munkánk fejlesztésébe aminek a játékosok látják a hasznát, és nem is akár hogyan.

    Nos kérem szépen, a Brutálunk végre felöltheti valódi BRUTÁLIS gunyáját, mert ami most kifog menni 1.21 az tényleg brutális lesz. Importáltunk ugyebár 4 amerikai csőrőst aminek az összes hibafelderítése javítgatása, foltozgatása és játszhatobbá használhatobbá "tétele" majd egy hónapig tartott.
    Mikor ez készen lett, jött egy kis Tréler adag is hozzá, amivel hasonló elfoglaltságok + átalakítási feladatok akadtak, majd ezt megkoronázva jött a kettő összefésülése designban és egyebekben feltuningolva az összes vontató és alkalmassá téve hogy akár 100 Tonnát vagy többet is jó pénzért elhúzzon, és az Összes vontató az egyedi metálfényezésnek köszönhetően amit megkaphat immár mind, igazi együttessé varázsolható (Igaz csak feketében vagy fehérben) a trailer szinéhez igazodva ugyebár, viszont olyan saját screenshootokra adva lehetőséget a kedves játékosoknak, amit a gyári játékkal nemigen tudnának lőni egyik gyári vontatóval sem vagy a hozzájuk adott gyári trélerekkel. Kicsit nagyképűnek tűnhet ezt állítani, azonban a belefektetett munkaórák tömkelege ebbe az irányba döntötte el a mérleg nyelvét, és a posztolt képeken amit készítettem láthattátok is a végső arc kialakulását.

    A 100 Tonna vontatási lehetősége nem csak a mazoistáknak készült, bár a lehetősége benne van, mert neki lehet állni próbálgatni elhúzni akár egy mezei 1000 lóerős Brutálos mocival vagy használjon gyári vontatót hozzá aki akar, habár bizonyos 50 tonna feletti súlyoknál már a gyári vontatok is igencsak kormányozhatatlanná váltak a mi tesztelésünkben, és ezektől a súlyoktól szépen le is térdeltek, ezért a Brutálosított csörösökkel összesem volt hasonlítható. Nem kell remegni a 3500 LE motortól sem, nem muszáj 250-el menni vele lehet finoman is közlekedni, akik meg el szeretnék húzni azt a 100 Tonnát jobb is ha abban gondolkoznak, mert a végsebesség hosszú egyenes szakaszokon "talán!" elérheti vele a 120 km/h-t ha nem zavarja be semmi :)
    mert... 100 tonna az 100 tonna még a játékban is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés