- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentalitásról annyit, hogy a "futár" DHL-csomagomból úgy kilopták még a német oldalon a VGA-t, mint a sicc. Ráadásul tagadták is, a magyar oldali jegyzőkönyvvel még be se tudtam hajtani rajtuk, pedig dokumentálva volt a súlyhiány.
Amúgy azok a csilivili fizetések rögtön más aspektusba kerülnek, ha két gyerkőc után kell bölcsit fizetni, illetve ha nem lepukkantfalva végén bérel az ember kicsit nagyobbacska lakást (Mo.-gon ugye megveszi a sajátját). Persze, talán még így is több marad mint Magyarisztánban, de azért ez már messze nem a "hirdetésen szereplő" 3-4x-es életszínvonal. Mondjuk azt, h legjobb esetben 2x-es (ami persze továbbra is óriási előny).
-
total90
veterán
Én lassan 7 éve vagyok itt és el nem tudom máshol képzelni. Bő egy év és felveszem az állampolgárságt is.
Munka terén nagyon lehet előre haladni. Amíg otthon laktam és dolgoztam kb. semmire nem jutottam, hiába hajtottam mint a bolond. Itt meg? 7 év alatt a cégnél egy nagyon jó vezető pozícit értem el, anyagi téren egy cseppnyi problémám sincs. Rengeteget tudok félre tenni és ezt otthon soha nem értem volna el.
Egészségügy... hát, nekem eddig nagyon jó tapasztalataim vannak itt.
A mentalitás meg kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az elmúlt héten akkora fejlesztesék értek be itt a környékünkön (München és körzete), hogy mindenféleképpen kell róla...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest