Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Az optimalizálással még vannak gondok. High részletesség mellett 1280-ban 31Fps , és nem akar feljebb menni.Ennyire rossz gépem volna?
-
BiP
nagyúr
Időbélyeges, így a direkt link nem fog menni.
Amúgy nekem sem jött be annyira a demo, mint vártam. Nagyon szép (grafikája stílusában a flatoutra és a burnoutra emlékeztet), de kicsit kaotikus (nincs igazi verseny, ritkán találkoztam ellenfelekkel, esztelen rohanás).
Inkább előveszem a Flatoutok valamelyikét. -
VIBO
őstag
-
DerStauner
senior tag
miért nincs ennek a játéknak rendes topicja? már megjelent, nem?
-
BiP
nagyúr
-
BalaNce87
addikt
Honnan lehet leszedni, mert a linkelt oldal fizetős.... ezen kivül egyet találtam még de onnan meg 90k-val jött

Utólag látom első se fizetős, de hát onnan is 1 nap lesz míg lejön, ha nem tejelsz, nem értem hivatalosan ezek szerint nem jött ki, hogy feltennék a játék honlapjára? torrentről gyorsabban lejön a teljes ami nemtudom hány giga, mint ezekről az a picsányi 1giga. -
Gzolo
senior tag
Optimalizálást cáfolom, low vga-n(mobile 4330HD) megy 1024*600-ban mediumon, és ennél szinte csak erősebb videókártyák vannak a gépekben.
Nekem az tetszik, hogy taktikázni kell, megfelelő időpontban robbantani a tárgyakat, hogy odaérj az első helyre.
Nameg a monumentális pálypusztítás, egy repülő csúszik hason feléd a kifutópályán, hajó lerongyolja a fél kikötőt, anyahajón csúsznak le a repülők a bedőléstől...
-
elithun
őstag
Jó kis játék,de még csak a felbontást sem lehet állítania demoban, Wide monitorral 4:3-ban játszani kicsit kényelmetlen.
U.I.: a minimapot hiányolom a játékból.
Viszont élvezhető a játékmenet.
(Kivéve ha engem robbantanak fel.
) -
pete_21
addikt
Én még nem próbáltam a Split/Second-et se, de azt is mindenki várta, hogy milyen jó lesz. Aztán csomóan szidják, hogy mennyire elrontották (főleg optimalizálás terén). Reméljük a Blurnál nem követik el ezt a hibát.
Bár én még reménykedek, hogy a Split/Second-höz kiadnak patchet, és a videokártyákhoz is illesztőket, és dob majd a teljesítményen. A remény hal meg utoljára.
-
papi20
tag
Nekem is a Blur jobban tetszett.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem nem kellene ilyesmit hangoztatni, mert eddig a legtöbb warezpistike azzal mentegetőzik, hogy demó híján, pusztán kipróbálási szándékkal töltik le a játékokat torrentről.

És most itt egy hír, hogy ki lehet legálisan próbálni, erre letöltitek... ejnye.

-
BiP
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Valóban, május 18, EU-ban 20. Hirtelen CD galaxist néztem, ott 28-at írtak, 576 meg 25-e. Bár D2D-n biztos hamarabb meg lehetett venni.
Ha meg ő is ügyes volt csak, legalább ne reklámozza
-
BiP
nagyúr
Na, király, le is kapom a demót. Kíváncsi vagyok.
LittleDemon: hova viszed ki?
az udvarra? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg még nem jelent meg PC-re, csak szólok. -
Sicilian
addikt
Még több véleményt

-
Ateszzero
őstag
Én a demót töltöttem le. Nagyon bejön. Burnout-os beütés .
Igazából a BLUR-t várom jobban, de addig ezzel is el leszek. -
Gude
senior tag
Két teljesen eltérő vélemény!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Társasjáték topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Viszont élvezhető a játékmenet.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)