Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
A professzionális felhasználásra szánt változatok komoly tesztelésen és hibajavításon mennek át.
A felhasznált hardverek nagyon megbízhatóak. A hozzájuk járó driver támogatás jó.Ha a fogyasztói oldalt nézed.
Nagyon sokfajta és változó minőségű hardver létezik.
A driverek egy része "amatör" munka. De ez még a jobb eset, mert legalább valami driver.
Egy létező disztribúció, szabadon átszabható. Az átszabottat, újra átszabhatják. (Debian - Ubuntu - Linux Mint)
Ez nem feltétlenül kedvez a stabilitásnak és megbízhatóságnak. -
Stonerice
őstag
Tudom, ezt a 6. hsz.-emben említettem, hogy internet nem lenne a világon jelenleg linux nélkül.
De az átlag userek, és átlag gépek szempontjából nem jobb mint a windows.
Már nem merem szapulni a linuxot, mert a 3 hónapos win8.1 épp most dobott kék halált először. Valamelyikőtök bizonyára elátkozott![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rimuru
veterán
Jó videó, de az még jobb amit mellette találtam.
Látszik hogy "hackerrel" van dolgunk, kár hogy semmi szakmai nincs benne. 
-
-
Vladi
nagyúr
Dekomoly!
Mint valami marketing duma. 
"Géza, hagyományos operációs rendszert használt. Látszik is, a billentyűhasználatán.
" -
saelin
veterán
Én is csak a gamer oldalát tudom köpködni, de az nem a linux sara, hanem a Khronosé. A játékokat leszámítva egyszintben van a windowsal. Ha az ember nem turkálja széjjel, csak használja akkor nagyon sokáig elvan, nem lassul be, nem fagy szét.
De win oldalon is sokat fejlődött a rendszer. A 10 elég csábítónak tűnik, majd meglátjuk, addig is marad az ubuntu.
-
merkucyo
aktív tag
A videó végén, mikor fél szemmel video fájlokat nézünk éppen Bill Gates-et dobálják ?

-
Armahun
addikt
Ez a felvétel mikori lehet? Bő tíz éves biztos van.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Remélem nem vetted komolyan a hozzászólásom

-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Krugszvele
üzenetére
Ja, nézhetsz klipeket a szemed sarkából, miközben programozol
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stonerice
őstag
Azt jól tudom, hogy a világ interneteléréséért is felel. De ha nézek egy disztrót, mondjuk a Linux Mint, ami már elég híres, akkor ne fagyjon már meg a képernyőillesztő. Még Live módban el is megy, de feltelepítve?

Nekem ezek a tapasztalataim.. Ubuntus probléma nem jut igazán eszembe. De ott is voltak kissebb gondok.
Egyébként arról hallani már, mikor lesz Mantle támogatás linux alatt? Vagy netán tolják tovább az Opengl szekerét? Ahogy az Intel is szeretné?
-
Krugszvele
senior tag
Még videoklipeket is lehet vele nézni??? Megőrülök

Bátran választom!
-
-
Stonerice
őstag
Én a linux stabilitására nem vennék mérget! "Stabilabban működnek a linux rendszerek mint az egyéb operációs rendszerek" - A linux leggyakrabban hardverkompatibilitási problémákkal küszködik, és ebből fakadóan nem képesek stabilan működtetni a számítógépet.
-
westcoastog
veterán
Sosem gondoltam volna hogy ilyen műsorok mentek a tv-ben.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látszik hogy "hackerrel" van dolgunk, kár hogy semmi szakmai nincs benne. 

Mint valami marketing duma. 
"