Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dave0825
őstag
válasz
Avenger95 #47679 üzenetére
Innen használom én az Albumot, 1-2 kisebb hiba van benne, de semmi FC vagy ilyesmi, egész jól megy.
(#47680) darvinya: most nézem, hogy tényleg Play-en is fönt van már.
Nem lehet régi a cucc, mert pár hónapja még írta is itt valaki, hogy nincs rendesen 4.4-re, mert mindegyik sz@r, FC-zik, meg ilyenek. Play áruházas Album-ot nem is láttam, pedig tuti onnan raktam volna föl én is. Kösz, hogy szóltál.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Avenger95 #20702 üzenetére
Central Eu1 ftf
van benne koltsegmegtakaritas,es viszonylag sallangmentes,ami van benne szemet azt le lehet tiltani. -
jety91
őstag
válasz
Avenger95 #19162 üzenetére
Amikor rádugod a telefont flashmodeban és betölti hogy a legfrissebb verzió van rajta ott lesz egy pipa, hogy gyári állapot visszaállítása.
Ha nem ismerné fel a SUS a telefont amikor rádugod a gépre ahogyan kell, akkor rakd újra a programot.
316mb a 4.1.2 ram fogyasztása.... (Igaz nem jelentkeztem be a Google accomba de akkor se kéne a 4.3-nak több mint 500at ennie
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest