Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMb0
tag
Ez nem egyéni ár, mezei új előfizetéssel (arany társkártyában pl., tehát kell, hogy legyen már egy meglévő előfizetés) is lehet ilyen feltételek mellett venni. Szerintem csak azért kerestek meg, mert lehet lejár a hűséged, vagy épp telemarketing kapcsán Te jó Ügyfélnek számítasz és gondolták megkeresnek, hátha nem gondoltál még rá.
Mellékesen ez egy pozitív dolog nagyon.
-
saca23
aktív tag
Helo
Ez egy zsir telo nyugodtan ved meg csak az első napokban pár bugra figyelni kell pl: nem villoghat a kijelző.Nekem 3 hete van meg telekomos az első nap majdnem visszadobtam nekik de után valahogy összeállt.A kamerája nem egy nagy szám nekem y300-am volt lazzán tudtam azzal is ilyen szintű képeket lőni pedig az csak 5 megapixel volt.
Ami még furcsa lehet majd, hogy nem tudsz sd-re menteni játékot szerintem ez elég nyagy fogyatékosság a huawei simán tudta root nélkül.
Általánosságba jó a sebesség is nyugodtan megveheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest