Hirdetés
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Hi!
Nemsokára én is a tulajdonosa leszek ennek a csodának, annyi kérdésem lenne, hogy mi a 4.3 nyűgje, amire mindenki várja a frissítést?
-
Nimda
addikt
Még nem "teszteltem" az én példányomat, de elsőkörben nyomok neki egy factoryt.Később ha előjönnek a hibák, megy vissza a 4.1, bár nem tudom, hogy a szolgáltató csak simán ráfrissített, vagy tiszta telepítéssel rakta rá a 4.3-at...de az is lehet, hogy várok a kövi frissítésig.
blakey látom itt is vannak eltérő hardver verziók
-
Nimda
addikt
válasz roland091 #31351 üzenetére
Milyen hibák vannak/voltak nálad? igaz én már eleve a 4.3-as rommal kaptam, így nincs viszonyítási alapom, de eddig nem tapasztaltam olyan hibákat, amiért cserélnem kéne a romot.Egyetlen olyan eset volt, mikor hosszú másodpercekig gondolkozott valamin, a képernyő megfagyott, de utána minden ment tovább...
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz roland091 #31358 üzenetére
Én most "tesztfázisban" vagyok, de mivel még alig 2 napos a teló, még várok a romolással, legalább a 8 napos visszavásárlási garanciát kivárom.Imádok kísérletezni, valszeg ez a teló sem ússza meg a késöbbiekben a mókolást
Arra van valami megoldás, hogy a fülhallgató kimenet hangerejét növeljük? kicsit hallknak érzem és nem a gyári fülessel.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz Kiskutya #31444 üzenetére
Köszi, még valami:
Egy kicsit zavaros a flashtool-al való flashelés.Olvastam darvinya kolléga leírását, de abból nem derült ki, hogy mi az exclude TA és kell e most egyáltalán?A fórumban visszaolvasva, valaki kipipálta, valaki nem
No final verification
Ez csak v0.9-es verzió előttieknél kell.!!Ez is zavaros, miért nem kell kipipálni az újabb verzióknál?
-
Nimda
addikt
Ha valaki esetleg tud egy olyan élő háttérképet, ami életre kelti a "hullámokat", ne kíméljen.
-
Nimda
addikt
válasz blakey #32466 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy szoftveresen hogy lehet kijavítani vagy kompenzálni egy rosszabb minőségű alkatrész specifikációját.A félvezetőkre gondolok nyilván, mert az rc komponensek általában fixek.Ha az alkatrészek anyagfelhasználása kritikán vagy tűréshatáron aluli, akkor a későbbiekben az élettartammal is baj lehet.
dorika87 milyen böngészőt használsz?
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz LadaLord #32700 üzenetére
Bizony, előfizuval 48e-ért (részletre) nagyon is megérte.Nálam is gond nélkül fut a 4.3, ami meg hibának felróható, az más telefonoknál is előfordul.Arra leszek kíváncsi, hogy a következő javítás mit fog változtatni azokon a telókon, amiken rendesen fut a 4.3...
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Na azért nem biztos, hogy ami nekem jó, az másnak is
Amióta megvettem, egyszer indult újra magától, az alkalmazások törlése évekig tart, néha bevillan a kijelző, a boot lassú, a szundi törlése után tovább ébreszt, a walkman átnevez bizonyos előadókat, csak hogy azokat soroljam, ami engem nem zavar, de azért van még mit javítani
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Van olyan tok a telóhoz amihez le kell venni a hátlapot? illetve ami annak a helyére illeszkedik?
-
Nimda
addikt
válasz bagyusz #32905 üzenetére
belsős infó szerint köv. héten már nyomják ki az javított 4.3-t, hogy ebből mi igaz azt nem tudom, de elvileg a T-mobile sűregeti a sony-t mert sok a panasz a jelenlegi 4.3-l.
Hát igen, nem kevés melójuk lehet a szervizeknek reméljük a javítás után olyan lesz a gyári 4.3, mint amilyennek megálmodták.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
A frissítés hatására érezhetően gyorsabb lett a rendszer betöltődése (boot folyamat), leállítása, az alkalmazások törlése és alapvetően gyorsabban tér magához indítás után.Egyelőre ennyi az észrevétel, jópár újraindítást követően.
SUS frissítés, nem tiszta telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Csináltam én is egy tiszta telepítést.A walkman és társai valóban nem frissülnek
-
Nimda
addikt
válasz norbert1998 #33247 üzenetére
Azért jó lenne tudni mi az oka, hogy nem frissíti le a sony alkalmazásokat, de gondolom ez még újkeletű probléma
-
Nimda
addikt
válasz latyika1994 #33270 üzenetére
Ilyen nálam is volt, de egy idő után volt minden
-
Nimda
addikt
Még mindíg nem frissülnek a sony alkalmazások, walkman, filmek, album.Valaki tudja mi az oka?
.205
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz bajzal #33354 üzenetére
Megtaláltam, itt egy újabb walkman verzió is van.A movies zip-ből viszont ki kell szedni az apk-t.
LadaLord én elsőkörben csak ráfrissítettem, nem volt gond.Utána próbaképpen csináltam egy teljes újratelepítést.Nincs különbség, max. csak annyi, hogy nem frissíti a sonys cuccokat magától.De erre gyógyír a fenti link.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Melyik gyalul a leghatékonyabban a SUS vagy a flashtool?
-
Nimda
addikt
válasz norbert1998 #33582 üzenetére
Egy kicsit laggol a telefon a menüben való lapozáskor, valahogy nem érzem smoothnak.Pedig minden alkalmazás gyári, letiltva szinte minden google alkalmazás + nincs semmilyen közösségi cucc a telómon.Szerinted ilyenkor érdemes újraflashelni a romot, SUS-al vagy flashtool-al?
4.3 gyári, frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz norbert1998 #33645 üzenetére
Igen, közben újraflasheltem de most flashtool-al.Még csak most tér magához
-
Nimda
addikt
válasz norbert1998 #33650 üzenetére
Úgynézki segített, sokkal smoothabb.
-
Nimda
addikt
válasz latyika1994 #33703 üzenetére
Nézd meg a futó alkalmazásokat, mi megy a háttérben.
-
Nimda
addikt
válasz norbert1998 #33707 üzenetére
Inkább leírom, hogy nálam mik vannak telepítve:
-Időkép
-TCommander
-WhatsApp
-Wave (ez egy élő háttérkép)
-album, walkman, moviesés az alap google alkalmazások, gmail, youtube, hangouts, térkép, hangouts és ennyi.A többi szemét tiltva van.
Bocsi ezt latyika1994-nak szántam.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz norbert1998 #33711 üzenetére
Ráadásul kétszer is írtam igazából nem zavar, nem vagyok bejelentkezve, így nincs jelen a taskban, de igazad van, letiltottam
latyika1994 a régebbi telóimnál nekem az volt a módszerem, hogy amint fagyasztottam vagy töröltem az alkalmazásokat + dalvik, utána töröltem az ezt végrehajtó programot is, pl.én a TB-t használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz latyika1994 #33719 üzenetére
Jól tetted, kiváncsi leszek én is bár nekem teljesen gyári fut, még rootot sem látott a telóm.
(#33722) ezt csak úgy megjegyeztem
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz latyika1994 #33722 üzenetére
Én azt javaslom, este 100%-ról indulj, így tisztább képet kapsz, hogy mennyire merül készenlétben.
-
Nimda
addikt
Ma vettem észre, hogy néha vibrál a képernyő.Gondolom ez az a hiba, ami sok készüléket érintett.Ezt nem igazán értem, hogy miért, hiszen elvileg javították.Viszont ha kikapcsolom az auto fényerőszabályozást, akkor rendbejön nem vibrál.A javítás sajnos nem mindenkinél hozott érdemi változást, ahogy olvasom...
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz oliwire #33781 üzenetére
Sajnos nem, a nappali világosság mellett vettem észre.Szakaszosan vibrált, nem állandóan, amíg ki nem kapcsoltam az auto szabályozást.Valami a szenzorral lehet, illetve az azt vezérlő szoftverrel.Lehet a 7-es panellel szerelt készülékekkel nem nagyon foglalkoztak
raziel01 igen, igazából nem is szerettem az auto beállítást, együtt lehet élni nélküle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest