Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
picstike #17613 üzenetére
Nem akarok nevelési tanácsokat adni, mert nem érzem úgy, hogy közöm van hozzá, csak esetleg javaslatot, ami nálam bevált vagy már másnál esetleg. Ha nem hajlandó keveset beszélni telefonon, és mégis a szülőknek kell a számlát kifizetni, el lehet szerintem a gyereknek mondani, hogy most ez volt a születésnapi ajándék, hogy ennyit beszélhetett. Ha máskor visszafogja magát, akkor lehet szó más "ajándékról'. Ráadásul a mai világban annyi dolog van, amivel ingyenesen lehet kommunikálni, hogy butaság lenne kihagyni. Ott van a Viber, a Skype, a WhatsApp, a Hangouts. Ezekkel ingyen lehet vagy telefonálni, vagy üzenetet küldeni, vagy mind kettő. Híváshoz érdemes WiFit-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest