Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
dokee78 #6359 üzenetére
Igen én használtam mind kötött a G620S minden téren jobb mint az M2. Félreértés ne essék nem szidni akarom az M2, de mivel volt mind a kettő ezért különbséget tudok tenni a kettő között.. Mondjuk nekem a szépen ment az akksi időm is jó volt..
Sőt az M2 ót a mostani a harmadik Huawei és meg vagyok vele elégedve (ugyan úgy mint anno) az M2-vel. is.
Mind kettőnek van előnye is meg hátránya is.. Viszont abban meg igazad van, hogy sokkal felhasználóbb barát a G620s nincs tele minden csicsával szeméttel, és mellesleg igen nagy előnye. hogy telepít külső SD-re is.
Az M2-be ami nekem hiányzott ( nekem .......) az az automatikus fényerő szabályzó, van egy két alkalmazás amit hiányoltam.
Sajnos a G620S-ban is ugyan úgy hiba a karakterkódolás mint az m2 legutolsó frissítésében.
Viszont a Hw előnye a garancia vesztés nélküli BL nyitás.
dokee78 Az M2 Lollira én is kíváncsi leszek a P8L nem rossz de én jobban ellennék a 4.4.4-el
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest