Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2651) Picicicus


Picicicus
aktív tag

Ide is bekukkantok kérdésemel:a voda csak a pro-t fogja továbbra is forgalmazni,vagy várható a sima mini is???

(#2653) Predator2


Predator2
addikt

ha filmet akarok nézni akkor marketből előbb le kell töltenem egy lejátszó progit és csak utána fog menni? (avi) vagy h működik? tudom h egér mozi de engem nem zavar

lehet buta kérdés: rosszabb az olyan telefon amin nincs magyar szoftver mint amit már alapból Magyarországra szántak? a garancia ugrik ha felpakolom rá a magyart?
illetve azt honnan lehet egyáltalán beszerezni? és a feltelepítése macerás?

ha a frissítés nem tünteti el a ciripelést akkor sajna lemondok a telefon vásárlásról

THX a válaszokat előre is

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2654) nortu30 válasza nortu30 (#2652) üzenetére


nortu30
csendes tag

...ne ezzel keljünk és feküdjünk egyfolytában. Így helyes, csak pipa voltam.

(#2655) Bambusznád válasza Predator2 (#2653) üzenetére


Bambusznád
tag

Igen, le kell hozzá szedned egy lejátszó programot.

Elvileg mindegyikben benne van a magyar nyelv.

(#2656) Dency01 válasza Predator2 (#2653) üzenetére


Dency01
aktív tag

MoboPlayer-t ajánlom ha avit- akarsz nézni, ingyenes, market-ből letudod szedni.

Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.

(#2658) Predator2 válasza Bambusznád (#2655) üzenetére


Predator2
addikt

csak mert mintha azt mondtátok volna h van ami direkt MO-ra lokalizált és van ami nem

Akkor itt mit takar az akciós csomag ? ebben csak a doboz és telefon ára van benne+töltő? de a telefon semmivel gyengébb/rosszabb mint a normál csomag esetében?

THX a válaszokat előre is

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2659) sxxorp válasza Predator2 (#2658) üzenetére


sxxorp
őstag

Huh, ez ingoványos talaj...
Az előző X10 Mini Pro-mnál vettem egy akciósat: és nem tudtam vele magyar ékezeteket írni!, több távol-keleti ikon volt rajta, kínai szövegbeviteli lehetőség, stb. Kiizzasztottam belőlük egy másik firmware-t (nem elég egy normál frissítés) és megoldódott a dolgok nagy része, az új Xperiáknál nem tudom pontosan mi a különbség...
Én a GSMLine-nál kétdeztem, ott elmondják, hogy hetekig kell várni, míg megjön és angol nyelvű, minimális tartozékokkal... (tehát valszeg legalább egy izmosabb moddolást kalkulálj bele) és különösen billentyűzetes telefonoknál lehet gond.
Viszont gondold meg: több modell jelentős hibákkal jön ki - ezeknél pedig az 1 éves ilyen-olyan garanciádat ki tudja hogy tudod érvényesíteni (szerintem nem sokat érnek).

[ Szerkesztve ]

(#2660) fatal` válasza Predator2 (#2658) üzenetére


fatal`
titán

Bolti gari, csak telefon + töltő. Én kerülném ezeket.

(#2661) Davey7 válasza Isten88 (#2647) üzenetére


Davey7
senior tag

Az tulzas,hogy lotyog. Nekem leginkabb a bal oldala mozog egy kicsit amikor ott erek hozza,de nem veszes, nagyon gyengen.
A minap bementem egy Voda boltba,megneztem a kiallitottat es az is ugyan ilyen volt. Szerintem nem gaz, nem vagy egyedul :)

[ Szerkesztve ]

(#2662) Predator2 válasza fatal` (#2660) üzenetére


Predator2
addikt

gyorsan le beszéltetek róla

kártya függetlent szeretnék elsősorban (vagy szerintetek biztosabb ha valamelyik mobil szolgáltatótól veszem?) esetleg tudnátok ajánlani egy jó kis boltot? (ahol nincsenek egekben az árak)
akár innen is :[link]

[ Szerkesztve ]

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2663) 1NST1G8R válasza Isten88 (#2646) üzenetére


1NST1G8R
senior tag

Köszi a választ! "Komolyabb játékok" alatt mit értesz? Tudnál esetleg példákat mondani? Csak mert amiket eddig láttam futni rajta azok is elég komolyak voltak (Dead Space, NFS Shift, Asplhalt 6, stb.) de nem lógott ki a kép, szóval erről szeretnék meggyőződni mielőtt tényleg lemondok róla. Egy jutub videó esetleg nagyon jól jönne, de ha csak párat mondasz amiről tudod hogy szétmászik a képernyőjén az is jó lenne.

OFF: rég szórakoztam már ennyit fórumos oltogatáson, sxxorp válaszáról a kis arrogáns Encike megállapítására egyből az jutott eszembe az Azok a 70-es évek-ből, hogy: ééééégééééés... :DDD Szegénykét valahol mégis megértem, mert az igaz hogy kb. nem tudsz olyan telót mondani (talán felső kategóriát kivéve) ami ne küszködne valami orbitális zavaró hibával, szóval ő csak örül a kisebbik rossznak. Csak hát az a nem mindegy, hogy milyen stílusban... :U

Fortune doesn't favor fools.

(#2664) e-newsee válasza Predator2 (#2658) üzenetére


e-newsee
addikt

Ha jól emlékszem a gsmline-os tesztvideóban próbál beállítani magyar nyelvet, amit a telefon a sim alapján már régen beállított, csak a srác nem vette észre, és beállította az angolt.
De a lényeg, amire ki akartam lyukadni, hogy amíg keresi a magyar nyelvet, addig átlapoz kb 40-50 nyelvet, szóval szerintem csak a telepített szoftvereket tekintve van régiókra/szolgáltatókra lokalizálás. Az alap szoft gyanítom egyféle. De ez persze nem biztos.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#2665) sxxorp válasza Predator2 (#2662) üzenetére


sxxorp
őstag

Egyértelmű, h a legideálisabb az, ha 2 év gyártói garanciával veszel telefont, nem túl drágán. Ehhez képest a többi lehetőséggel kockázatot vállalsz, de a minden tartozékos, magyar nyelvű készülékek egy fokkal jobbnak tűnnek (bár ott is 1év teljes+2év szoftvergarancia... az utóbbi mire is?), mint az akciósak. Egy biztos - a honlapokon szereplő ajánlatok az egy dolog, de mindenképpen utána kell kérdezni telefonon az aktuális lehetőségeknek! Én a GSMLine-nál vásároltam - ami tőlük tellett abban teljesen rendesek voltak, de ami rajtuk túlmutat azzal nem tudnak mit kezdeni... lásd a típushibás Mini Pro (3-at próbálhattam ki, mind zörgött, csak akkor még senki nem fogta fel, hogy nem csak annyi az egész, hogy a video zajos, én is annyit mondtam, hogy nem érdekel a videozás...). Ezért örülök, h van a 2 év gyártói garanciám: ha csak kamu lesz a szoftverfrissítés, akkor azt veszem elő.
Viszont megint egy fura jelenség: a 2 év gyártói garanciás Mini Pro-kmintha teljesen eltűntek volna a piacról...

Szolgáltatónál régen vettem telefont, vmivel nehézkesebb az eljárás, de némileg talán megfoghatóbb a másik fél... Miért kellene Neked kártyafüggetlen? Nekem egyértelműen az kellett.
@e-newsee: ez nem így van, vannak verziók. Még egyszer mondom: különösen hardveres billentyűzet esetén kell odafigyelni, ennél jöhet ki a leginkább, hogy csak számít az a verzió, mert kiderül, hogy nem tudod írni a saját ékezeteidet. Szerintem sima érintőképernyősnél ez kisebb gond, és könnyebben orvosolható.

[ Szerkesztve ]

(#2666) Predator2 válasza sxxorp (#2665) üzenetére


Predator2
addikt

Xperia pro vagy mini pro ami érdekel de a pro még nincs forgalomban
miért kártyafüggetlen? vodás vagyok de elég belőlük egyenlőre alig használom a telefonom de így is lehúznak rendesen szal ha mondjuk megveszem az új telóm és telenoros akk csak veszek egy másik sim kártyát és meg is van oldva a probléma... nem kell új telót is vennem ha meg akarok szabadulni a szolgáltatótól

Nekem az a lényeg h olyan csomagot kapjak mintha bemennék egy hivatalos SE boltba (és lehetőleg minél olcsóbban (magyarra o-ra lokalizált érdekel)

ha a frissítés nem javít a ciripelő hibán akk mini pro felejtős számomra

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2667) sxxorp válasza 1NST1G8R (#2663) üzenetére


sxxorp
őstag

Erre én is kíváncsi lennék... valószínűleg meg lehet bármelyiket szerezni úgy, hogy ne lógjon ki - mikor megláttam pl. az Assassins Creed HD-t X10(!) Mini Pro-n... (az évszázad operatőrétől: [link] )
Szóval konkrét játékcímek esetén tudunk utánanézni, hogy csak első blikkre nem játszható-e, de azért mégis, ha khm pl. más forrásból érkezik... ;)

Örülök, hogy jól esett :DDD Van aki szépen beidomul egy adott helyzetbe, van aki nem. De különösen ilyen bepucsítós hozzáállásnál ('Uram! Köszönöm Neked, h csak kicsit tűnik hibásnak a telefonom (legalábbis most...)! Nem is értem miért kell erre javítást kiadni! Dislike!') vicces a keménykedés :D

Ahogy írtam - most nem tudok olyanról, hogy vki nagyon hirdetné a teljesen korrekt 2 év gyártói garanciás változatot... Múlt héten mondták, hogy 69(!)ezer Ft-ért lehet rendelni... mikor én vettem 65-66volt (azt nem is mondom meg nekem mennyiért sikerült, :)), míg a bolti garanciálisakat 59-60-ért adták (az akciósok nem is jutottak eszembe)
"miért kártyafüggetlen?" -> jogos, nekem is így éri meg a szabadság :)

"ha a frissítés nem javít a ciripelő hibán akk mini pro felejtős számomra" Kamuzol, ez az egész csak engem érdekel!!! Te sem létezel! :D
(Viszont ha nem javít, akkor nem 2 év gyártói garanciával van esetleg esély, hogy esetleg elérj valamit utána... és aki kicsit is értelmesebb némi szkepticizmussal várja, hogy ez a szoftverfrissítés működni fog... de úgy legyen!)

[ Szerkesztve ]

(#2668) Predator2 válasza sxxorp (#2667) üzenetére


Predator2
addikt

hát meglátom hogy alakulnak a dolgok és javít akk karácsonyra meglepem magam ha nem akk.... várom a pro-t is csak szerintem nem a pénztárcámnak lesz szabva

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2669) Bambusznád


Bambusznád
tag

Na, már nálam is új a market. Az előbb beléptem és már az új borzalom fogadott :(

(#2670) ko9 válasza Bambusznád (#2669) üzenetére


ko9
addikt

Nekem is ma jött le.
Első kérdés: Jééé ez az új? Húgom Defyjén már mióta ez van :U
Szerintem teljes mértékben használhatóbb mint a régi. Több minden fér ki a kijelzőre :K

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2671) 1NST1G8R válasza sxxorp (#2667) üzenetére


1NST1G8R
senior tag

Lol, hát ez tényleg az évszázad operatőre... :DDD Viszont igy már tényleg nem vágom ezt a felbontás parát, mert a Dead Space is ez a kategória, meg ha megnézed a többi gameplay-t oldalt (csinált egy párat az arc), kb. mind hasonló "HD" játék, szóval újak, meg 3D-sek is. Vagy itt arról lehet szó (ha nem hivatalos forrásból van) hogy bele tudsz mászni a játék konfigjába és meg lehet buherálni a felbontást? Te nem tudnál párat tesztelni esetleg? Pl. a Plants VS Zombies érdekelne hogy mennyire játszható, mert ott viszonylag sok objektum van a pályán, szóval ha van olyan játék ami esetleg játszhatatlan lehet ilyen kis méretben akkor ez az szerintem.

[ Szerkesztve ]

Fortune doesn't favor fools.

(#2672) sxxorp válasza 1NST1G8R (#2671) üzenetére


sxxorp
őstag

Szívesen tesztelném, de nincs most nálam a telefon. Viszont pont a Minik esetében jelentették be a PopCap és a SE együttműködését! Ez ne lenne elég? [link], de ez is ebből az alkalomból készült: [link] :D
Szerintem ez így több, mint megnyugtató:)
Valszeg direktben a Marketről nem rakható fel akármi, de megoldható 'másképp'.

(#2673) bandersen válasza Predator2 (#2668) üzenetére


bandersen
csendes tag

Már kijött a pro! Sajnos tényleg durva áron:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#2674) ko9 válasza sxxorp (#2672) üzenetére


ko9
addikt

Kipróbáltam ezt a funkciót, inkább ne :(

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2675) sxxorp válasza ko9 (#2674) üzenetére


sxxorp
őstag

Tessék?
Nem a funkció a lényeg, hanem az, hogy pont a Minikre jelentették be! Ha szar lenne játszani a Plants vs Zombies-t nem merték volna bejelenteni pont ezekre. Magát a játékot nem játszottad? Mert akkor elmondhatnád, hogy mennyire játszható.

[ Szerkesztve ]

(#2676) ko9 válasza sxxorp (#2675) üzenetére


ko9
addikt

Most keresem, hogy "hogyan rakhatom fel WiFi nélkül" ;)

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2677) sxxorp válasza ko9 (#2676) üzenetére


sxxorp
őstag

Na, ez így megy, ha normális fórumtársak vannak :)
(majd oszd meg a tapasztalatodat is ide, amiről beszéltünk ;) )

[ Szerkesztve ]

(#2678) ko9 válasza sxxorp (#2677) üzenetére


ko9
addikt

Vótmá'

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2679) sxxorp válasza ko9 (#2678) üzenetére


sxxorp
őstag

Egész jól elmókáztad, pedig ez így már annyira nem is vicces, mármint hogy a ciripelés romolhat...

Azért a mókánál maradva: azt tudjátok, hogy át van keresztelve a tücsök -> KABÓCÁRA:
Talán nem voltunk túl fair-ek a tücskökkel:
[link],
míg a kabóca így hangzik...:
[link]
Te melyikre szavazol?
:D

[ Szerkesztve ]

(#2680) ko9 válasza 1NST1G8R (#2671) üzenetére


ko9
addikt

Jelentem Plants vs Zombies TÖKÉLETESEN játszható, 7 pálya alatt egyszerse nyomtam mellé, nagyon pörgősen lehet tolni :R
Igazán akciós pálya mondjuk még nem volt, de akadást nem tapasztaltam.

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2681) 1NST1G8R válasza ko9 (#2680) üzenetére


1NST1G8R
senior tag

Kösz az infót, ez megnyugtató. :)

Valami rémlett a Pop Cap gamesről, de ezt így nem tudtam hogy konkrétan a mini pro-val "reklámozzák" úgymond. Akkor most úgy állok a dologhoz hogy aki azt állítja, hogy vannak játékok amik nem mennek rendesen a felbontás miatt, az BIZONYÍTSA BE! :P Asszem megvárom még hogy hoz-e eredményt az október végi frissítés cirip ügyben, aztán ha nem akkor marad a sima mini, ha igen akkor jöhet a mini pro. :)

Néztem amúgy a sima Xperia pro-t is, hát bakker nem lenne rossz, de hogy minek kellett megint elővenni ezt az újlenyomat- és karcgyűjtős lakkos felületet, egyszerűen nem értem. Én személy szerint hányok az ilyenekről és lehet bármilyen jó egy teló, ha ezzel a sz@rral van beborítva nem fogom megvenni... :(((

Fortune doesn't favor fools.

(#2682) Predator2 válasza 1NST1G8R (#2681) üzenetére


Predator2
addikt

nekem a pénztárcám lett hirtelen rosszul mikor meglátta h mennyibe kerül a pro

egy ph tesztet megnéznék róla szívesen

[ Szerkesztve ]

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#2683) 1NST1G8R válasza Predator2 (#2682) üzenetére


1NST1G8R
senior tag

Arról már említést sem teszek inkább... Mondjuk most néztem a szürke változatról is videót, azon annyira nem látszik, de a fekete az valami förtelem. Kiállításon volt lefilmezve tehát nyilván megtapogatták páran, én nem tudom hogy vagytok vele de számomra gusztustalan. Már a képernyőtől is herótom van hogy állandóan törölgetni kell, de ha még a hátulját is, áááááááááááá, bele se akarok gondolni... :DDD

Fortune doesn't favor fools.

(#2684) dokee78 válasza pusi1981 (#2642) üzenetére


dokee78
félisten

Van fotód róla,hogy hogyan tört össze?
Szerintem nem cserélhető az előlap. :(

(#2686) strife


strife
tag

Üdv mindenkinek,

Nos sok tesztolvasgatás és mérlegelés után arra jutottam, hogy valószínűleg én is beruházok egy ilyen telóra a vodánál. Mondjuk tervbe van még véve a Galaxy Ace és a Wildfire S amik hasonló árkategóriában vannak előfizuval s be is jönnek kinézetre, de hardveresen ez a "kis" mini győzött meg a legjobban. Az elődje már volt a kezemben , annak kicsit kicsinek találtam a kijelzőjét, de ezzel a mérettel már szerintem tökéletes lesz. Remélem minden jól megy s jövő hétvégére már a kezemben foghatom. Emiatt a tücsök mizéria miatt vacillálok még :U De majd mondom, hogy bogár nélkül kérem. Bízom az SE-ben hogy hátha a frissítéssel sikerül orvosolni, ha mégsem akkor utána lehet civakodni tovább.

Lehet hogy írtátok már de ezek szerint átsiklottam felette, hogy mennyi idő alatt tölti fel magát ? A másik, hogy milyen memóriakártyát ajánlanátok hozzá ? Mert olvastam, hogy ezek a droidok nem mindet szeretik emészteni.

(#2687) Bambusznád válasza ko9 (#2670) üzenetére


Bambusznád
tag

Az lehet, de baromi lassú :(

(#2688) pusi1981 válasza dokee78 (#2684) üzenetére


pusi1981
aktív tag

Nem vészes csak optikailag van a vissza nyíl alatt kicsit megnyomva meg szerintem kapott a mechanika is mert eléggé mozog összecsukva a felső rész de az is lehet hogy eddig is így mozgott csak nem tulajdonítottam neki nagy szerepet.

(#2689) Isten88 válasza Davey7 (#2661) üzenetére


Isten88
senior tag

(#2661) Davey7: Köszi, nekem eléggé lötyög, de gondolom ezt nem javítják akkor garival, ha már újan is ilyen. Mindegy, együtt tudok vele élni. :)

(#2663) 1NST1G8R: Shift megy, GT Racing azt hiszem, hogy nem. Heavy Gunner megy, Brothers In Arms nem ment, azt hiszem, N.O.V.A.-val gondok voltak.
Ebből a videóból válogattam még régebben a nekem tetsző játékokat. Ezek emlékfoszlányok, hogy mentek, vagy nem, de emlékszem, hogy 10-ből kb. 6-ot törölhettem is a telefonról. :/

A "nem ment" jelen hozzászólásomban úgy értendő, hogy kinyúlt a kijelzőről. :/

Nem állítom, hogy nem lehet vele játszani, de nekem sok játékkal nem sikerült. Lehet, hogy rossz verziójút töltöttem le, ami nem az én kijelzőmre való, nem tudom.

(#2690) ko9 válasza Isten88 (#2689) üzenetére


ko9
addikt

Hát inkább az, hogy rossz verziójú, mivel nem csak ez az egy Androidos teló, aminek ekkora a felbontása...

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

(#2691) wayne1 válasza Isten88 (#2689) üzenetére


wayne1
senior tag

Tuti, hogy rossz változatot töltöttél le. Ezen a linken egy mini pro-val játszik a srác. Lehet szemezgetni :)

(#2692) Dency01


Dency01
aktív tag

Kamerának a zárhangját sehogysem lehet levenni? :F

Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.

(#2693) nortu30 válasza strife (#2686) üzenetére


nortu30
csendes tag

Szerintem mindenképp egy nagyon jó telefon, tücsök ügyben pedig mindenki döntse el maga, hogy bevállalja-e vagy sem. Én egészen pontosan nem tudom, mennyi idő alatt tölti fel az akksit, nagyjából két órát mondanék. (javítsatok ki, ha félrevezető vagyok) Az előd X10 mini pro-nál igen volt probléma a memóriakareszokkal, sajnos ezt meg is tapasztaltam. Konkrétan egy 8GB-os Class4-es Kingston kártyával sz*ptam be, szinte használhatatlan lett vele a teló. Itt egy cikk a témáról: [link]
Miután megvettem a mini pro-t, beleraktam ugyanezt a kártyát, és no problemo.

[ Szerkesztve ]

(#2694) adidas117 válasza Sonyericsson (#1557) üzenetére


adidas117
csendes tag

Üdv!

Szeretném megkérdezni hogy ha a sony ericsson xperia mini pro készülékemnek a wifi részénél hibát tapasztalok, ami abban merül ki hogy ha fellépek a wifi hálózatomra egy 10 15 másodpercig rajta marad utána pedig ledob és ez így tovább a végtelenségig, akkor ezt garanciában megcsinálják e? és hogy ez hardveres probléma lehet vagy szoftveres hiba?

telefont egy hete vásároltuk t mobilnál.

A válaszokat előre is köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#2695) Timer


Timer
veterán

Basszus, nem tud valaki valamit arról, mikor ér már be a Telenorhoz a Mini Pro? Az eszem megáll, hogy már másfél hónapja kapható a konkurenciánál, ezek meg még mindig az X10 Mini Pro-val töketlenkednek.

(#2696) Isten88 válasza adidas117 (#2694) üzenetére


Isten88
senior tag

Próbáld ki más routernél is, hogy produkálja-e ugyanezt a problémát, nekem a jelenlegi laptopom nem fér össze egy routerrel. Ha másik routernél is produkálja ezt a problémát, akkor javítaniuk kell.
(#2692) Dency01: De. Belépsz a kamerához, és bal oldalt behúzod a menüt. Ott tudod állítani.

(#2697) strife válasza nortu30 (#2693) üzenetére


strife
tag

Köszi, akkor ezek szerint ennek már jobb az étvágya. Ezekkel a memóriakártyákkal nem vagyok annyira tisztában, de valami olyat olvastam, hogy a class 6-os :F kártyák "jobbak" mármint megbízhatóbbak. Én is arra jutottam, hogy a maga árkategóriájában absolute best buy. Ez a ciripelés rendített meg kicsit, de elvileg jön a frissítés meg videózni nem nagyon szoktam így annyira talán nem vészes.

Az lenne még a kérdésem, hogy aki vodánál vette kapott hozzá +hátlapot és vagy kijelzővédő fóliát ? Csak hogy tudjam mire számítsak.

adidas117: Próbáld meg esetleg más wifi hálózaton is, mert könnyen lehet hogy a routered nem szereti a telefont. Ha máshol megy akkor érdemes frissítheted a routered fw-jét az volt, hogy rendbe hozta dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#2698) hurrikan


hurrikan
addikt

Bár próra még nem érkezett meg....

Írtam egy eléggé tartalmas cikket a 2.3.4-ről. A frissítés menetéről, lehetőségeiről. Hogy mik újultak, (3D kamera, SWIPE, Screenshootok poer gombbal stb.) mik alakultak át stb. Igyekeztem sok más dologra is kitérni benne. Milyen programokkal lehet frissíteni, miért késnek a szolgáltatós szoftverek, stb.
Remélem minden kérdés megválaszolásra került! :)

Android 2.3.4-es frissítés a 2011-es Xperia termékcsaládra

Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

(#2699) Bambusznád válasza strife (#2697) üzenetére


Bambusznád
tag

Vodánál nem adnak +hátlapot, de alapból van rajta védőfólia és jár hozzá még egy.


hurrikan: pont a te cikkedet ajánlottam a mini topikban dokee78-nak :) jól sejtettem, hogy te vagy az, csak elbizonytalanított az 1 r, 2 r változás a nevedben :)

[ Szerkesztve ]

(#2700) Zugi


Zugi
aktív tag

Üdv!

Szeretném azok tapasztalatait kérdezni, akik korábban X10 mini pro-t használtak, és most lecserélték erre az utódra. Mekkora a minőségi változás köztük? Olyan is érdekel, hogy pl. akksi idő miként változott, a fotók minősége, a képernyő, programok futása a jobb felbontáson milyen számottevő, stb.
A legújabb Androiddal kell -e piszkálni, ahogy a régit? Nekem a jelenlegi telómon root+app2sd -t kellett berhelni, amiket nagyon untam. Azt várom végre, hogy alapból tudjon olyanokat a teló, amiket korábban buherálni kellett. És összességében a sebesség is, a felhasználói élmény milyen egymáshoz viszonyítva?
Szeretném ugyanis hamarosan lecserélni a mostanimat. Sajnos Telenor-os vagyok, és az már természetes, hogy a legszutykosabb szolgáltató, akiknél iszonyat késéssel lesz a választékukban (ha egyáltalán lesz). Tud -e esetleg róluk valamit, hogy mikorra tervezik a lusta s*ggüket megmozdítani, hogy felvegyék a kínálatba ezt a készüléket?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv:
Zugi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.