- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Hosszú távú tapasztalat: a ház bevált. A gyári ventilátorok lecserélését leszámítva minden tökéletes. A gép csendes, van benne hely dögivel, nagyon kevés benne a por és jól néz ki.
-
fLeSs
nagyúr
Sikerült megcsinálni a kábelezést, de tényleg szűk a hely a ház oldala és az alaplapi panel között.
A ventiket is kicseréltem, Nexus Real Silent Case fan-okat (D12-SL-12) vettem, tesztek szerint ez az egyik legjobb és nem is volt drága, most tényleg hangtalan a gép (a HDD-t leszámítva). -
fLeSs
nagyúr
Vettem egy ilyen házat.
Az a helyzet, hogy ezért az árért elég nagyot csalódtam.Az addig OK, hogy jól néz ki és könnyű szerelni, porszűrő blabla.
De:1. a három gyári ventilátor egy rakás sz@r, most csak kettőt dugtam a tápra, de ezek olyanok mintha egy minitraktor lenne a gépben (alacsony fordulatszámon), a ventiknek zörgő motorhangja van, kuka, kapásból +x ezer forint plusz a normális ventik beszerzése
2. a fő tápkábelt a túloldalon rohadtul nem lehet kivezetni, mert a ház oldala és a panel között alig van hely (asszem ez benne is volt a cikkben). Innentől kezdve hogy a fő tápkábelt csak a gépen belül lehet elvezetni az egész gépben (miután össze van szerelve, nem a promó-képekre gondolok) egy nagy kábeldzsungel van, a 10 éves Chieftech házamban sokkal simábban ment a kábelek elrendezése mint ebben.Ezeket leszámítva minden jó!
Csak ugye egy ház akkor jó ha könnyű szerelni, kábelezni, tisztítani, és ez a 650-es esetében (sztem) nem teljesen igaz.
Ez a ház akkor lenne jó, ha 0,5-1 cm-rel szélesebb lenne (hogy a tápkábel az oldalán elférjen) vagy ha az alaplap felett lenne a táp. Igazán rakhattak volna egy porszűrőt a prociventi fölé is ha már ott van egy ventilátorhely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest