Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

selenge
tag
tarisznyám nekem sincs

Anno amikor én felvételiztem, még felvételi volt nem érettségi, és mivel hagyományőrző voltam, és tudtam, hogy hadtörténészettel akarok foglalkozni, egyértelmű volt - ELTE BTK, sajnos a történelem szak nem érdekelt, mert engem csak a 16. sz-ig bezárólag érdekel, olyan szak meg nem volt hogy kifejezetten Magyar történelem, így lett mongol szak, mely mellett sokat jártam át órákra török, iranisztika és történelem szakon.
A Bölcsész képzésnek, nálunk legalábbis sok pozitívuma volt, egyfelől komolyan megtanultál írni, nagy hangsúlyt fektettek a stilisztikára, szókincsre, egyszóval felkészítettek a publikációra! Másrész a Belső-ázsiai tanszéken nagyon sok nemzetközi szinten elismert szaktekintély tanított, illetve több magyar neves ázsia-kutatónk van/volt mint nemzetközi összesen. Ehhez hozzáfűzném, hogy Angliában az Oxfordon egy magyar tudós alapította meg a turkológia tanszéket, majd később a Bloomingtoni egyetemen a Orientalisztika tanszéket, melynek 95éves koráig (sajnos idén meghalt) a vezetője volt, illetve a világon minden konferencián jelen volt valamilyen tiszteletbeli, vagy tényleges pozícióban...
Géppark:
 akkoriban (2003) a legjobb gép egy p3as 900Mhz-es Hp volt, emellett gyengébb p3asokkal volt teli, és golyós egerekkel 
 Szóval akár az alattunk lévő régészekhez is levihettem volna...
A fejlesztést 3db 1,7Ghz-es p4ess barbonne-al kezdtem, sajnos összesen 1100ft hozzájárulást kaptam, úgyhogy a telepítgetésen és később némi ram meg winyóbővítéssel be is fejeztem a munkát... 
Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
 - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

akkoriban (2003) a legjobb gép egy p3as 900Mhz-es Hp volt, emellett gyengébb p3asokkal volt teli, és golyós egerekkel