- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANTICK
csendes tag
Esetleg valaki tudja, hogy a Clip Zip miben más?
-
Edyboj
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy 8 Gb-os Sandisk Sansa clip + készülékem, amit nemrégen kaptam külföldről. Belenyomtam a korábbi Kingmax márkájú 8 GB-os Micro Sd kártyámat. A problémám az, hogy a belső memóriára felnyomott zenéket tökéletesen látom, de a Micro Sd kártyára felmásoltakat nem. Valaki tud segíteni abban, hogy mi lehet a probléma?
-
Olyan nagy baja nem lehet. Az egyetlen nagy tömegű dolog benne az akkumulátor, talán elmozdult a helyéről és leszakadt az egyik vezetéke. Pendriveként működéshez nem kell saját tápellátás.
Passzold le egy szakinak vagy esetleg egy ezresért megveszem tőled. -
gyiku
nagyúr
leesett a picike, es mar nem is lehet bekapcsolni. pendrivekent kent megy, kijelzo is jo, viszont reset sem segit
-
Sajnos nem tud ilyet a Clip (a Clip+ sem).
Ha például pár számot szeretnél ismételni, akkor azokat hozzáadod a GoList-hez (alapértelmezésben a középső gombot kell hosszan nyomni), aztán a GoList-et kezded lejátszani és a Repeat-et All-ra állítod. Így azt a pár számot fogja ismételni, amit előzőleg kiválasztottál. -
Melorin
addikt
Nem tudja valaki, hogy ezen a lejátszón hogyan lehet elérni az A-B Repeat módot?
Még a RockBox-t is rátettem, hogy majd azzal működni fog, van is rajta ilyen funkció, de egyik gombbal sem lehet kijelölni az A és B pontokat. -
Nem tudom miért bír csak ennyit nálad. Én 11 óra lejátszás után is csak azért kötöttem össze géppel, hogy számokat tegyek fel rá. Most lemerítettem teljesen és feltöltöttem, meglátjuk mit fog ismét kibírni.
Esetleg próbáld meg gépre csatlakoztatni (és ne a 3rd party USB töltővel tölteni) és úgy tölteni.
Ha MTP módban csatlakoztatod, akkor a Sajátgépben megjelenik az ikonja, erre jobb klikk és a Tulajdonságoknál látszik a töltösségi szint. 100%-ig kell tölteni, az a biztos.
Szerintem még a FLAC lejátszás sem vehet le ennyit az üzemidőből. -
hey ho
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam a új SanDisk Sansa Clip Plus FM-et a hibás helyett,és mit ad isten ez is csak 5 óra üzemidős, mint az előző
Egy kicsit elkeseredtem
Nembaj majd az ötödik jó lesz
-
hey ho
csendes tag
Sziasztok!
Jogosnak találták a reklamációmat! Úgy,hogy a kicsike akksija volt a hunyó -
Szerencsére nem találkoztam még ezzel a hibajelenséggel, de az ilyenek megoldására sokszor jól jön a Sansa fórum.
Remélem ez csinál valamit és megoldja. (Azt írja, le kell zárni (csúszka lefelé) és a középső gombot kell benyomni, ilyenkor elvileg hozzáadja az új hardware-t, azaz az FM rádiót.)Úgy láttam a Clip+-nál és a View-nél is előjött ez a probléma.
-
-
Eazy
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkozott e valaki olyan hibával, hogy a rádió nem működik?
Már amikor kiválasztom az a menüpontot, hogy FM Radio, belassul a kicsike. Aztán egyszerűen lehetetlen vele adód keresni annyira lassú, ráadásul nem is talál semmit, mintha nem lenne semmilyen állomás. Azért poén, mert pár hónapja hallgattam vele ródiót, sőt, semmi problémám nem volt vele. De most valamiért megbolondult...ötletek?
Gondoltam firmware frissítésre, de a legújabb van fenn, így az updater-el nem tudok rakni rá másikat...új firmware meg aligha érkezik mostanában, mivel kb szeptember óta megvan, és már akkor is ez a firmware volt... -
Én most tettem egy próbát:
Két darab 3 órás mixet sikerült végighallgatni, aztán még 5 számot, amik átlagban 4 percesek és a töltöttségi szint most 57%-on áll ezek után (kb. egy hónapja töltöttem fel). A vége felé már gyorsabban merül, de 8-9 órát ki szokott bírni nekem a kis Clip.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hardcore café
- Autós topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest